پایتخت بیش از حد جالب بود!!
پایتخت بیش از حد جالب بود!!
اول پایتخت ! با اینکه داستان پایتخت یه کم غیر عقلانی بود !! با اون همه بی پولی میرن مشهد!
بعد راه در رو .
موج و صخره هم آخر...
سلام. ممنون برای تاپیک خوبتون. قطعاً فقط "پایتخت"از همه نطر فوق العاده بود؛ داستان، بازی ها، کارگردانی و...
البته "کلاه قرمزی 90" رو هم خیلی دوست داشتم.
بقیهء سریال ها هم که نا امید کننده![]()
والا خیلی موضوعات جذاب نبود که مجبور شم آن تایم ببینم.
فقر بیش از حد و به قول دوستان مسافرت تامشهد بی پول خیلی جالب نبود
طنز 3 هم بیشتر شبیه هجو شده
(یعنی توی سریالای ایرانی جا افتاده حتما باید پای یه پولدار یه فقیر و قطعا پای پلیس به میون بیاد)
یک کارکتر مضحک هم که به قول سن پطرزبورگ ول دادن توی صحنه
شبکه 5 هم که نیست خیلی سریال اکشن و توپی بود سه بار هم تکرار می داد
---------
تورو خدا حداقل یکی نیست بگه اینا رو دیگه جام جم پخش نکنین.
آبرو ریزی والا
خواهش میکنم ولی من مهدی هستم نه محسن .![]()
سلام دوستان...
خيلي ممنون از آقا مهدي...
قضيه از نظرم من قطعا به اين صورته كه بهترين سريال پايتخت بود ... به اين ايمان دارم ... اگه دليل هم خواسته باشيد به طور خلاصه يه 20-30 خطي تو تاپيكش نظرم رو گفتم ... ولي بازم ميگم... طنز خوب+ حفظ فرهنگ ها + احترام به بزرگتر + صبر در برابر مشكلات
از دلايل من هست...
و اينكه از سريال كلاه قرمزي 90 هم بي نهايت راضي بودم و به جرات بگم بهترين كار طنز بود كه تو اين چند ساله ديده بودم به وسيله ي چند تا شخصيت غير حقيقي ايجاد شده بود و ... دلايل مفصلم رو براي اين عقيده تو خود تاپيك كلاه قرمزي كامل گفتم ...
در مورد سريال راه درو نظري ندارم ... متوسط بود ... يه جاهاييش خوب و يه جاهاييش ضعيف ...
2 سريال ديگه رو هم خيلي به ندرت ديدم ... موج و صخره و بچه ها نگاه ميكنند و نظري ندارم ...
موفق باشيد.
تشکر از اینکه نظرسنجی گزینه هیچکدام هم دارد ..!:43:..( البته اگه نوستالژی کلاه قرمزی رو فاکتور بگیرید ..!
)
کلاه قرمزی. پایتخت. با چند بخش از خنده بازار
هیجکدام.
از همرکدوم یکی دوقسمت رو دیدم.
اما
متاسفانه داریم با همون سرعت نور به سمت ضعیف وضعیف وضعیف شدن آثار از این نوع میریم.
پایتخت از همشون بهتر بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)