تلویزیون من سه بعدی نیست
دستگاه و یا پخش کننده ایی هست که بتونه فیلمها رو بدون احتیاج به کامپیوتر با اتصال به HDMI تی وی دو تا تصویر کنار هم بندازه روی هم ؟
تلویزیون من سه بعدی نیست
دستگاه و یا پخش کننده ایی هست که بتونه فیلمها رو بدون احتیاج به کامپیوتر با اتصال به HDMI تی وی دو تا تصویر کنار هم بندازه روی هم ؟
دوست عزیز
وقتی تلویزیون شما این قابلیت را ندارد چگونه می تواند حالا با هر پخش کننده ای آن فیلم یا عملکرد را به نمایش بگذارد؟ کار شما از ریشه غلط است.
عزیز ...همین الان دارم فیلم SBS فول اچ دی را با اتصال از طریق کابل DVI به HDMi بوسیله کامپیوتر دستکاپ به تلویزون و برنامه KMplayer و با کمک عینک آناگلیف کامل سه بعدی میبینم ..شما اطلاع و دانسته هات گویا کم هست.
مشکل من این هست که میخوام بدون کامپیتوتر اینکار انجام بدم.وگرنه با کامپیوتر به راحتی امکان پذیر هست.
احترام بزرگتر از خودت رو داشته باش پسر! استاد متین پور اگر نبودند خیلی ها اینجا هنوز درگیر ورود به منوی مخفی بودند!!!
در مورد مشکلتون:
شما داری SBS رو از طریق پلیر PC به Anaglyph تبدیل میکنی که این کار توسط هیچ دستگاهی جز PC یا Raspberry Pi قابل انجام نیست
کیفیت و عمق سه بعدی هم که میبینی قابل مقایسه با تلویزیون سه بعدی ساپورت نیست
سلام
من یه تلویزیون سونی سه بعدی دارم
وقتی فیلم رو از روی فلش اجرا می کنم فقط حالتsbs داره و وقتی 3dرو هم میزنم هیچ اتفاقی نمی افته باید چکار کنم؟
ایا نرم افزاری هست که از طزیق کامپیوتر play کنم داخل تلویزیون؟
سلام
کیفیت فیلم 3 بعدی توی دیسک بلوری یا توی فلش یا هارد با هم فرق میکنه؟
مثلا برجستگی و هیجانش بیشتر میشه؟
دوست عزیزکیفیت سه بعدی اول بستگی به کیفیت فرمت ضبط شده آن دارد و سپس به پخش کننده و ورودی ارسالی به تلویزیون دارد.اگر تمام موارد رعایت شده باشد. هیچ فرقی ندارد
دوست عزیزبرای اینکار از فیلمهای با همان فرمت sbs استفاده کنید .
خب فیلم ها sbs هستن با فرمت mkv
تلویزیون هم سونی هست
چکار باید انجام بدم؟
سلام به همه ، من 3d lg دارم فیلم sbs از فلش پخش میکنم
اما وقتی به حالت 3d side by side میرم ، تصویر عمق خیلی داره اما برجستگی اصلا نداره
لطفا یه راهنمای و توضیحی بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)