سلام.
گوشي اپليکيشنِ Market رو نداره. يکبار هم Default Factory کردم بازهم مشکل حل نشد.
لطفا راهنمايي کنيد. ممنون.
سلام.
گوشي اپليکيشنِ Market رو نداره. يکبار هم Default Factory کردم بازهم مشکل حل نشد.
لطفا راهنمايي کنيد. ممنون.
قيمت بدون گارانتي رو دارين؟
من که دارم از استفاده میکنم خیلی هم ازش راضی هستم ... ضمنا در مورد کیفت صفحه نمایشش هم باید بگم که نه تنها در حد صفر نیست ... خیلی هم مناسبه ...
بعد هم دوست عزیز Market رو هم که داره .. از این لحاظ هم که مشکلی نداره .. جوابش رو از نظر جی پی اس آفلاین با نرم افزار big planet TW داده ... در واقع میشه گفت با خطای شاید در حد نیم متر فقط .... بعد هم وای فیش رو هم که خیلی ازش راضی هستم ... هم از نظر فاصله شناسائی و اتصالش و هم از نظر مشکل نداشتن تو قطعی و سرعت بالا .... از جی پی اس داخلی به صورت آنلاین هم استفاده کردم ... دقتش بالاست ولی به دلیل اینکه سرورهای ایران رو گوگل ارث بسته کمی با دقت بالائی ارائه نمیده ... ولی در حالت کلی خطائی که میده اونقدری نیست که بشه روش ایراد گذاشت و خیلی خوب هم فاصله ها رو محاسبه می کنه و نزدیکترین مسیر رو بهت اطلاع میده با گزارش کامل ....
برای مشکل دوست عزیزمون هم در مورد اتصال به کامپیوتر این مسیر رو دنبال کنین ...
setting=> Wireless And Networks =>usb tethering رو انتخاب کنین ..فک کنم از اینجا باید باشه .. هر چند نیازی ندیدم به کامپیوتر وصلش کنم .. چون بلوتوثش همه کارها و برام کرد .... با سرعت خیلی بالا ..
---------- Post added at 09:47 AM ---------- Previous post was at 09:44 AM ----------
راستی اینو یادم رفت بگم ، نمیشه فقط به نکات مثبت یه چیزی اشاره کرد ... به نظر من شاید تنها مشکلی که گوشی داره در مورد کیفیت دوربین و البته در صورت استفاده از جی پی اس و وای فی استفاده بیش از حد باتری هستش که البته در اون مورد هم در قسمت About phone میزان مصرفی که هر کدوم از بخش ها دارن اشاره شده و میشه با کنترل اونا مدت زمان آماده به کار گوشی رو هم افزایش داد ....
كسي ميدونه gpu اين مدل چيه؟
سلام منم مشکل honradez دارم اگه میشه بیشتر توضیح بدین و اینکه چطور میشه از اسکرین عکس گرفت؟ یدفعه اتفاقی این کار کردم اما دیگه نشد!!!
سلام این برای کسایی میگم که هر کاری میکنن گوشی به کامپیوتر وصل نمیشه.
اول باید برنامه samsung kies تو کامپیوتر نصب کنید.وقتی نصب بشه دیگه خودکار عمل میکنه
کسی در مورد اسکرین کپچر چیزی میدونه؟ چطور میشه از صفحه گوشی عکس گرفت؟ یدفعه اتفاقی یه عکس گرفت اما هر کاری کردم دیگه نشد
سلام دوستان من گلاکسی مینی دارم ازش راضیم اما یک مشکل دارم وقتی از توی تنظیمات بلو توث رو روشن میکنم
در قسمت """ قابل کشف """" که زیر ان نوشته """" قابل رویت کردن دستگاه """"
خب وقتی بلو توث روشن هست و از گوشی دیگری میخوام بلوتوث کنم
پیدا نمیکنه و وقتی مزینم """" قابل کشف """"
فقط برای 120 ثانیه قابل کشف توسط گوشی های دیگر هست
بعد از 120 ثانیه دو باره به حالت اول بر میگرده
و توسط گوشی دیگر بلو تو ث ش پیدا نمیشه
در صورتی که بلو تو ث همچنان روشن هست
و فقط باید دوباره قابل کشف رو بزنم
دوستان خواهش میکنم جواب من رو بدین که هر کاری که کردم درست نشد
کسی تا حالا تونسته فارسی و رام و روتش کنه؟
سلام.گوشیم GT-S5570هستش.
قفل شده و رمزشم فراموش کردم.
لطفن راهنماییم کنید .
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)