قیمت هایی که دادین دقیقه ؟
نرم ببینم همینا شده 1.100
MSI رو همین 410 بهم قیمت دادن
قیمت هایی که دادین دقیقه ؟
نرم ببینم همینا شده 1.100
MSI رو همین 410 بهم قیمت دادن
دوست من اشتباه شما همینجاست که فقط فرکانس رو ملاک قرار میدید.....!
اول اینکه فرکانس 6700 2.8 نیست بلکه 2.66 هست و این فرکانس اصلا برای گیم مناسب نیست .... در صورتی که فرکانس e8600 3.33 هست ...(حالا 2.66 کجا و 3.33 کجا !!)
دوم 6700 یک پردازنده 65 نامتری بود و یک نسل از 8600 45 نانومتری عقب تر بود و اصلا قابل مقایسه نیستن....!
درسته فرکانس تو گیم حرف اول رو میزنه اما معماری هم بی تاثیر نیست ......
در ضمن من هم گفتم پردازنده ای مثل 1055 x6 در مقابل 970 x4 توی گیم ضعیفتر عمل میکنه اما پردازنده ای مثل 1090 x6 یا 1100 x6 با فرکانس 3.2 . 3.3 هیچ وقت محدودیت ایجاد نمیکنن...(کاش یکم اون بنچهایی رو که گزاشتم نگاه میکردین)
در ضمن این دوستمون هم سیستم رو فقط برای گیم نمیخاد و باید تمام جوانب رو در نظر گرفت...
(یک گیمر حرفه ای هر سال سیستمش رو باید ابدیت کنه و کلا سیاست شرکتهای سازنده ی گیمها همینه!!)
---------- Post added at 10:15 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------
cpu رو که خودتون قیمت گرفتین ....همینه...
مادربورد هم چند روز پیش یدونش رو خریدم 122
رمها هم که خودم 1 ماه پیش خریدم 75 الان یکم ارزونتر شده ...
گرافیک رو که خودتون قیمت گرفتین...
پاور هم قیمتش بین 115 تا 120 تومن هست ....
![]()
من فرکانس+تعداد هسته ای که فعلا در بازیهای 2011 و 2012 جوابگو خواهد بود پس کلا نظر من اینه الان نباید فکر آینده باشیم چون با این روند 1سال هم سیستمها نمیتونن درستو حسابی جوابگو باشن.
هر کس یه معیار و یه رزولیشنی در بازیها داره و دوست داره همیشه با اون رزولیشن ها و جزیات بازی کنه که متاسفانه فوقش 1 سال میتونه جوابگو باشه.هر روز یه دایرکت و یه سوکت میاد .به نظر شما بازم باید فکر آینده ای که شما میگین باشیم؟
بله درسته الانم کارت 285 gtx میتونه بازیهای زیادی رو با بهترین جزیات جواب بده اما برای من که یه گیمر هستم باید فکر 1 سالو بکنم نه دو سه سال آینده.
در این که CPU های AMD در گیم ها محدودیت ایجاد میکنن شکی نیست... البته بستگی به گیم هم داره مثلا AvP کاملا وابسته به GPU هست و در Starcraft II CPU هم بسیار مهمه.
توجهتون رو به این تست ها جلب میکنم:
با GTX 580:
با 6970:
با 6950:
![]()
خوب دوست من شاید همه مثل شما نتون سالی یدونه gtx 580 بگیرن ....!
مثلا اگه یک نفر 3 سال پیش این سیستم رو خریده باشه الان نمیتونه بازیها رو به راحتی رو سیستمش اجرا کنه...؟
cpu e8400 ---- vga 48701g ---- 2g ram ... سرعت پیشرفت سخت افزار خیلی بیشتر از نرم افزار هست ....
در ضمن این جمله منم معنیش همین بود!!!
(یک گیمر حرفه ای هر سال سیستمش رو باید ابدیت کنه و کلا سیاست شرکتهای سازنده ی گیمها همینه!!)
کوروش جان شما مثلا یکی بیاد بگه 4 میلیون میخام فقط واسه کیس باز میرین سراغ amd اصلا عشق amd دارین ولی برا من فرقی نمیکنه الان ببینیم مثلا سری بولدوزر از ساندی بریج قویه حتی 1 فریم باز به همه اونو پیشنهاد میدم که بخرن . چون فن هیچ برندی نیستم فقط کیفیت برای من مهمه.
این هم بنچمارک های 3D Max و Adobe Photoshop:
![]()
نه من کلی میگم ایشون اول گفتن برای گیم میخام پس باید سیستم روز و قوی براش معرفی کنیم.
[QUOTE=Erfan.;5948155]در این که CPU های AMD در گیم ها محدودیت ایجاد میکنن شکی نیست... البته بستگی به گیم هم داره مثلا AvP کاملا وابسته به GPU هست و در Starcraft II CPU هم بسیار مهمه.
توجهتون رو به این تست ها جلب میکنم:
واقعا این حرفتون برام جالب بود !!!!! (شما احیانا مدیر فروش شرکت اینتل نیستید)
منم یه چند تا بنچ گزاشتم اونا رو هم دیدید؟!!
من الان یدونه x4 925 دارم که تا 3.3 اور شده با یدونه 5870 که تا هستش تا 950 اور شده و با lcd خونه که 52 اینچه هر روز دارم بازی میکنم چرا برای من محدودیت ایجا نمیکنه.....(شاید یدونه سندی بریج رو سیستممه و خودم خبر ندارم)
اگه توی بنچمارکهای بازی ببینی 970 بهتر از 1090 هست بین اینها فکر کنم 80 90 تومن اختلاف قیمته.به نظرتون خوبه آدم 100 تومن اضافه بده اما ببینه cpu 175 تومنی از اون بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)