بله هر 4 تا سیم کارت همزمان فعال هست و هر پیام یا تماسی به هر سیم کارت برسه شما می تونید جواب بدین و احتیاج به سوئیچ کردن سیم کارت ندارهنوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله هر 4 تا سیم کارت همزمان فعال هست و هر پیام یا تماسی به هر سیم کارت برسه شما می تونید جواب بدین و احتیاج به سوئیچ کردن سیم کارت ندارهنوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز
این قیمتش چنده و از کجا خریدی؟؟؟
با تشکر
اینو هفته ی قبل از یه موبایل فروشی تو سطح شهر خریدم 80000 تومن. من زاهدانم ، تو زاهدان از این گوشی چینی ها به وفور پیدا میشه . تازه اینقده تنوع مدل داره که آخرش میمونی که کدوم گوشی رو برداری!!!!نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه شما دوستی ، آشنایی یا کسی رو اینجا داری بگو واست بگیره و پستش کنه.
دوست و آشنا که ندارم
ولی فکر کنم شیراز هم باید پیدا بشه
با تشکر
آره احتمالا پیدا میشهنوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mamadjami; 19-10-2011 at 22:39.
فکر کنم اگر تو گوگل هم سرچ کنید ، مشابه این گوشی رو بتونید پیدا کنید
Last edited by mamadjami; 19-10-2011 at 22:40.
ممنون
می گم گوشی nokia 5800 هم هست نمی دونم چه جوریه؟؟؟
فکر نکنم چهار سیم کارت بخوره!!نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه گوشی دو سیم کارت k900 چینی معروفه ولی مثل اینکه واسه چهار سیم کارت هنوز چیزی جا نیفتاده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)