خمیر سیلیکون روی خود هدسینگ بصورت ورقه ای نازک بود و من خودم سیستم رو جمع کردم و دیدم خود هدسینگ یک لایه نازک سیلیکون داره دیگه بهش سیلیکون جداگانه نزدم
خمیر سیلیکون روی خود هدسینگ بصورت ورقه ای نازک بود و من خودم سیستم رو جمع کردم و دیدم خود هدسینگ یک لایه نازک سیلیکون داره دیگه بهش سیلیکون جداگانه نزدم
اینطور نیست که یک محدوده دمایی باشه که نباید از خط عبور کنه.دمای cpu شما در حالت لود باید حداکثر 50 باشه و عادی هم 35 تا 40.
سلام به همه دوستان گل .
خمیر سیلیکن اگه دوست دارید CPU براتون کار کنه حداقل سالی یک بار و ماکس دو سالی یک بار باید عوض بشه .
خمیر خوب با قیمت نسبتا مناسب که برای 40-50 بار استفاده کافیه : ZP-360 اگر هم به شکل عجیبی وسواس دارید از خمیرهای Arctik Silver 3 or 5 استفاده کنید که حرارت به شکا فوق العاده انتقال میده اما قیمت بالاست !
یکی از دوستان گفته بود این 1000 تومانیا نقره داره ؟ از کجا شما اینو گفتی ؟ اگه اینجوری بود من برای PS3م مجبور نبودم 25 تومان بدم Arctik Silver 5 بگیرم
سلام
خمیر سیلیکون لازمه
من چند سال پیش cpu رو جدا کردم دوباره گذاشتم بدون سیلیکون بعدش سوخت. کامل نسوخت ولی یکم که داغ میکرد ریستارت میشد! حتی با گذاشتن خمیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)