تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 24 از 24

نام تاپيک: راهنمایی کنید"" چطوری ازایدم محفظت کنم؟؟؟؟

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

اگه برای ترس از دزدیده شدن یا کرک شدن ایده ای ، ایده رو اجرا نکنین هیچ وقت به چیزی دست پیدا نمیکنین بالاخره هیچ چیزی نمیتونه جلوی کپی شدن ایده رو بگیره ، ولی اگه روش کار کنین و رو ایده تبلیغ کنین مطمئنا جای پای خودتون رو برای همیشه میذارین ، توییتر رو در نظر بگیرین . ایده خیلی خیلی ساده ایه پیاده سازیشم چیزی نداره یکی از دوستان میگفت صد تومن میگیرم توییتر مینویسم اما کاربراش رو نمیشه شمرد اما هرچقدرم الان شبه توییتر بسازن بازم جای اونو نمیگیره ، در مقابل فیس بوک یه ایده اجرا شده بود و سایتهای اجتماعی زیادی بودن قبل و بعدش ، اما نحوه اجرای اون ایده هم مهمه + تبلیغات و مدیریت مناسب

2. 2 کاربر از Ultimator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MosaferJade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مگه فرق هم میکنه

پيش فرض

با تشکر از همه دوستان که هدفشون فقط باز کردن گره های کور بچه های پی سی ورلده
    مطمئن باشید که من در مورد ایده خودم چیزهایی رو میدونم که میگم نمیشه

آخر فروم باز nightmare's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمی دونم شما چقدر تا به حال کار کردید و ایا واسه خودتون کار کردید یا خیر اما :
    اول : ایده تو ذهن خیلی ها ممکنه باشه مهم اینه که کی زودتر ثبتش کنه !!! اینکه کسی کسی ایده داشته باشه مهم نیست باید ثبت بشه تا در صورتی که کسی خواست اون کارو بکنه سریعا بشه جلوشو گرفت

دوم : ترس اصلا چیز بدی نیست و باعث میشه ادم رو ایدش کار کنه و بیشتر جنبه هاشو در نظر بگیره

سوم : کی میگه اونی که اول بوده تو ذهن ها می مونه ؟؟؟؟ اولین فروش گاه اینترنتی ایران کی بوده ؟ اولین برند پوشاک تو ایران کی بوده ؟ اولین تولید کننده تلوزیون تو ایران کی بوده ؟ اولین تولید کننده یخچال فریزر کی بوده ؟؟؟؟
    به همین سادگی می بینی اولین ها مهم نیستن ! معروف شدن و تو یاد موندن به اولین بودن تنها نیست مهم خیلی چیزاس !!! عموما اگه ایده رو ثبت نکنی و پشتت قدرت نباشه (پول و پارتی ) و اگه اون ایده واقعا خوب باشه نمی شه کاریش کرد و راحت ایده ادمو می ذزدن و ازش استفاده می کنن !!!

پس فقط : شروع نکن !!!!! درست کارتو شروع کن ! ابتدا ثبت ایده بعدش بالا پایین کردن اون و بررسی بازده و سود دهیش و بعدش شروع کار !!!
    چرا ما باید انقدر خودخواه باشیم؟
    شاید یه نفر بدون دزدیدن ایده‌ی شما همون ایده به ذهنش رسیده و میخواد روش کار کنه. حالا چون اول ایده مال شما بوده اون باید کلاً حذف شه و جلوشو بگیریم؟ طرز فکر شما نوعی انحصار طلبی هست و در محیط و کار انحصاری رقابتی وجود نخواهد داشت. مگر حرف شما رو در زمینه‌ی ثبت برند بپذیریم. نه ایده.

در مورد دوم، لازمه بدونیم "ترس" با "احتیاط" فرق می‌کنه. من منظورم از نترسیدن ، حفظ اعتماد به نفس و اراده‌ی شروع یه کار بر اساس ایده بود. اما فکر می‌کنم منظور شما رعایت احتیاط و در نظر گرفتن جوانب کار هست که درست می‌فرمایید.

در مورد اینکه اولین ‌ها مهم نیستن، بنا به یکسری مسائل حق با شماست . مثلاً یه روزی برند ارج و آزمایش در ایران خیلی برند خوبی بودند و جزو اولین‌ها. اما چی شدند؟
    شاید اگر اونها هم تبلیغات مداوم و پیشرفت داشتن، هنوزم جز بهترین‌ها و مشهور‌ترین ها محسوب میشدن. ( البته خیلی دلایل دیگه هم در کنارش هست که این اتفاق نیافتاده، مثلا ایجاد این فرهنگ در جامعه که "جنس ایرانی بدرد نمیخوره" و ...)
    و حضور اجناس مرغوب‌تر خارجی در بازار داخل و تبلیغات گستردشون ، تداوم نداشتن تبلیغات محصول داخلی و در نهایت ضرر و تعدیل نیروی کارخانه‌های داخلی باعث میشه یه برند از بالا افت کنه و دیگه مهم نباشه که یه روزی اولین بوده.
    تبلیغات، بازاریابی، کیفیت و بسیار موارد دیگه جزو بحث های خیلی مهمه که باید تداوم و پیشرفت داشته باشه. و بازهم از اونجایی که در داخل، همه‌ی اینها پول و پارتی میخواد، کاملاً حق با شماست.

و اینکه گفتم فقط شروع کن، قبلش عرض کرده بودم : "
    البته در صورتی که جنبه‌‌های مختلف بازدهی اون رو در آینده بررسی کردی و مطمئنی جواب میده" . مسلماً هیچ کس دوست نداره بی گدار به آب بزنه و ضرر کنه.

5. 2 کاربر از nightmare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

به به آفرین...
    دستم درد نکنه!
    تاپیک سوال منه دیگه!? فک کنم اشتباهی اومدم!
    ‏(شوخی بود)
    همه پست ها رو خوندم بیشتر بحث به کپی رایت و حقوق مادی و معنوی معطوف بود
    من با اگاهی به نقص قوانین جاری در کشورمون سوالم رو پرسیدم
    اینکه برای سوال من چه جوابی دستگیرم شد
    مسکوت گذاشتن ایده ها از این جهت که ممکنه در ذهن دیگران هم باشه صحیح نیست
    حداکثر تلاشمون رو بکنیم تا به طور کامل و موفق اجرا بشن
    ایده رو ثبت کنیم
    با تیم قابل اعتماد هم راه بشیم
    مهمتر از شروع کار ادامه دادن راه به صورت موفقه پیشرفت و توسعه طرح مهمه

به دلیل مشکل سخت افزاری که واسه سیستمم پیش اومد با موبایل تایپیدم شرمنده اگه ویرایش بدی داره

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •