تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 58

نام تاپيک: گوشی، تبلت یا لپ تاپ مسئله اینست!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من هم نظرم رو گفتم. موبایل + این

به نظر من هم لپ تاپ ـه، هم نت بوک، هم تبلت
    اینم مشخصاتش
    Eee Slate EP121 براساسWindows 7 Home Premium می‌باشد با ۱۲٫۱ اینچ صفحه و رزولوشن ۱۲۸۰ در ۸۰۰ .پردازنده این تبلت Intel Core i5-470UM است همراه با ۴GB مموری داخلی و پشتیبانی از کارت حافظه SSD تا ۶۴GB .از دیگر امکانات این تبلت ۸۰۲٫۱۱b/g/n Wi-Fi ٬ بلوتوث ۳٫۰ ٬پورت Mini HDMI ٬ کارت ریدر ٬ ۲ پورت USB و وبکم ۲ مگا پیکسلی .همچنین این تبلت یک اسپیکر داخلی و میکروفون هم دارد همراه با کارت گرافیک Intel HD و وزن ۱٫۱۶ کیلوگرم
    گراقیکش مث pc منه. من با pc ام نید فور اسپید hot pursuit بازی میکنم
    cpu اش هم یه کم از core 2 duo t7250 ضعیفتره
    Last edited by tiyam 01; 16-03-2011 at 21:31.

2. این کاربر از tiyam 01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز tanatos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

درسته، صاحب تاپیک گفته انتخاب از بین گوشی یا تبلت یا نت بوک.. یکی از اون 3 تا... اما خودت گفتی اینجوری باشه بهتره: گوشی و یه نت بوک یا یه تبلت...
    منم با نظرت موافق بودم... گوشی موبایل کار تبلت یا نت بوک رو نمیکنه. ضعیفه. نمیشه از تبلت هم به عنوان گوشی موبایل استفاده کرد. تصورش هم خنده داره یکی تبلت به اون بزرگی رو بگیره رو گوش
    آقا من کی اینو گفتم؟
    این صاحب تاپیک که گفتی کیه اونوقت؟
    بابا هر دو تاشون رو من گفتم که!
    آره بهتره که این گفته بشه، منتها من گفتم کسی رو هم در نظر بگیرید که فقط میتونه یه انتخاب داشته باشه!

---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------

من هم نظرم رو گفتم. موبایل + این
    آقا به نظر من که ویندوز هنوز به درد استفاده در تبلت نمیخوره!

4. این کاربر از tanatos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز tanatos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

اولا واقعا تاپیک خفنی زدین دمتون گرم....
    من گفتم به رفقا که این تاپیک،میتونه جای خوبی برای بحث باشه!!کلی چیز یاد میگیریم...کلی هم از شوخی پرژن اندو خندیدم!!

....
    اولین تحلیلی که شده بود،رو خیلی دوست داشتم!!

اما خودم باید بگم که هی رفقا!!یه کشف کردم!! لپ تاپ بالاخره یه استفاده براش پیدا کردم!!میشه با خودت ببریش مسافرت!!
    پس،بیاین با جلو اوردن سوالات،و راه حل های جدید و علمی،تاپیک رو تخصصی و تخصصی تر از اینی که هست بکنیم!!
    دم خودت گرم!
    پیشنهادش مال خودت بود دیگه، ما فقط هیئت اجرایی بودیم.
    البته دم داداش رضا هم گرم که سوالش کار ما رو به اینجا کشوند!
    اولین تحلیل؟ آهان فکر کنم مال Mig33 رو میگی دیگه نه؟ آره
    کشفت مبارک من هم اولین کاری که کردم این بود که با خودم بردمش مسافرت.
    درباره ی تخصصی کردن بحث هم، هر طور حال میکنی اولش رو عمومی کردیم کم کم ببریم تخصصیش بکنیم هم بدک نیست.
    ما که مثل همیشه پایه ایم!
    Last edited by tanatos; 16-03-2011 at 22:29.

6. این کاربر از tanatos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    رو ویبره

پيش فرض

به نظر من در حال حاظر با توجه به برنامه هایی که چه برای اندروید نوشته شده و چه برای ios تبلت ها نمی تونند جای لب تاپ و pc رو بگیرند،البته می دونم که قرار نبوده که بگیرند.
    خیلی از ما ها یه شغلی داریم و اگه تو شغلمون به روز باشیم،کارهای زیادی رو که مربوط به شغلمونه رو با نرم افزار های تخصصی مر بوط بهش انجام میدیم.حالا اگه یه نفر بخواد از تبلت به عنوان یه وسیله کمکی برای بهتر انجام دادن کار انجام بده،با توجه به برناهه هایی که الان وجود داره برای تبلت ها،کلاً لنگ می مونه،تازه این در صورتیه که بتونه با صفحه حداکثر 10 اینچی کنار بیاد،که خوب می دنید که اگه قرار باشه یه ورودی ساده متنی داشته باشیم،نصف همون 10 اینچ هم میره!
    نظر شخصی من اینه که سیستم عامل تبلت ها اگه بیشتر به سمت سیستم عامل ویندوز یا مکینتاش بره بهتره،یا اینکه حداقل بیشتر به درد من و امثال من می خوره تا اینکه یه سیستم عامل موبایل باشه که برای تبلت بهینه شده.
    تمام اینها رو که گفتم واسه این بود که بگم چرا برای من تبلت در اولویت قرار نمی گیره،اولویت های من به ترتیب
    کامپیوتر خونگی،لب تاپ،اسمارت فون و در نهایت تبلته.
    علت این که اسمارت فون رو بالاتر از تبلت نوشتم این بود که من خودم ایفون دارم،اگه هم بخوام تبلت بگیرم،حتماً سراغ ایپد2 می رم(البته بزودی میرم سراغش بزار بیاد!!) چون واقعاً از ios لذت می برم،چون اکثر کارهای مهمی که آیپد انجام میده رو ایفون هم با سرعت کمتر و توی صفحه کوچکتری انجام میده و در عین حال گوشی هم هست!
    Last edited by mojtaba_14; 16-03-2011 at 22:51.

8. 3 کاربر از mojtaba_14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

آقا من کی اینو گفتم؟
    این صاحب تاپیک که گفتی کیه اونوقت؟
    بابا هر دو تاشون رو من گفتم که!
    آره بهتره که این گفته بشه، منتها من گفتم کسی رو هم در نظر بگیرید که فقط میتونه یه انتخاب داشته باشه!

---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------

قاطی کرده بودم. فکر کردم استارتر تاپیک یه نفر دیگه اس، به پستا نگاه میکردم نه نویسنده اونا.. اخه پست اول و اون پست با هم فرق داشتن.
    ،خب اگه کسی بخواد فقط یکی از اونا رو بخره نظر من اینه یه چیزی بخره نزدیک دوتای بقیه باشه. مثلاً یه گوشی موبایل دو هسته با ال سی دی 4 اینچی.
    آقا به نظر من که ویندوز هنوز به درد استفاده در تبلت نمیخوره!
    یه جا میخونم ویندوز هفت واسه کار با تاچ بهینه شده این آیکن های تسکبار هم که بزرگتر شده به خاطر اینه که با انگشت راحت تر بشه لمسش کرد... یه جا دیگه برعکسش رو میخونم
    اما ویندوز 8 رو گفتن واسه لمسیا خیلی خوبه
    Last edited by tiyam 01; 16-03-2011 at 22:54.

10. این کاربر از tiyam 01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

توی کلیک یه سری در حالت عادیشو نشون داد که طرف پدر پدر پدر سوختش در اومد سر کار کردن باهاش...
    بهینش هم که کردن بازم چیز باحالی نبود...
    داداش تو که وین می خوای یه آیدیا پد بگیر یه لپتاپ فسقلی بگیر...
    من فقط واس iOS می خوام تبلت بگیرم حالا یه تاچ بیشتر داره مگه چی بیشتر از یه لپتاپ کوچیک داره ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    رو ویبره

پيش فرض

یه جا میخونم ویندوز هفت واسه کار با تاچ بهینه شده این آیکن های تسکبار هم که بزرگتر شده به خاطر اینه که با انگشت راحت تر بشه لمسش کرد... یه جا دیگه برعکسش رو میخونم
    اما ویندوز 8 رو گفتن واسه لمسیا خیلی خوبه
    مشکلی که تبلت های ویندوزی دارن 3 تاست:
    1- کلاً ویندوز سیستم عاملی نیست که وقتی قابلیت تاچ بهش اضافه میشه،کار کردن باهاش بهتر بشه!!چون عملاً حداقل تو اینایی که تو ایران هست و من تست کردم،مثل hp slate و یه تبلت msi که ویندوز روشه،مولتی تاچ به هیچ دردی نمی خوره،تمام لذت صفحه لمسی به استفاده از مولتی تاچ هست.
    2-واقعاً قیمت کذایی دارن تبلت های ویندوزی،مثلاً تبلت msi ،قیمتش 890 تومنه!!!! و hp slate قیمتش 1300!!
    3-به طرز عجیبی کند هستند،چون سخت افزارشون برای ویندوز بهینه نشده،یا برعکس،ویندوزشون برای تبلت!
    من خودم بدم نمیومد تبلت ویندوزی داشته باشم،اما با اینا که کار کردم پشیمون شدم.msi تو پایتخت بساط پهن کرده و می تونی تست کنی تبلتش رو،اونوقت دستت میاد که ویندوز روی تبلت خیلی چیز ایده آلی نیست.
    اگه واقعاً احتیاج به ویندوز رو دستگاه قابل حمل هست،نوت بوک یا نت بوک،گزینه های بهتری هستند.

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اینجا بحث،بحث ایپد یا زوم و دیگران نیست!
    بحث سر اینه که اساسا تبلت بگیریم یا ....

نکته ی جالب،اینه که دوستان pc ها رو وارد بازی کردن!! چیزی که مشخصه،اینه که بدون pc،نمیتونی اینها رو باهاشون درست کار کنی!! برای اپل،باید ایتیونز رو روی سیستمت نصب کنی که بتونی بازی و اهنگ و برنامه و... بریزی!(مثل بچه ی ادم بریزی!!)
    برای این یکی هم،باز تقریبا به همین شکل ولی کمی اسون تر....
    اینجا،بحث سر اینه که بین اسمارت فون،نت بوک و تبلت،چرا کدوم بیشتر به درد میخوره...
    این نت بوک هایی که نمایش میخوابه روی کیبرد،واقعا دستگاه های جالبی هستن،اگر برای کمرشون فکری بکنن که باریک تر بشن!!
    رفقا،تو فکر خریدن یه ایفون 4 یا 3gs هستم!! کسی قیمتی چیزی در دست داره،لطف میکنه بهم پیغام بده تو پروفایل؟...باید کادو بدم...

14. 3 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    رو ویبره

پيش فرض

نکته ی جالب،اینه که دوستان pc ها رو وارد بازی کردن!! چیزی که مشخصه،اینه که بدون pc،نمیتونی اینها رو باهاشون درست کار کنی!!
    خوب آخه شما کاملاً می دونی که از هر وسیله ای چه چیزی می خوای و چه چیزی برای چه کاری ساخته شده،ولی باور کن من چند نفر رو می شناسم که تبلت(ایپد) دارن و pc ندارند،یکیشون هفته ای یه بار باید بیاد دفتر ما،موزیک بریزه رو هارد،بعد سینک کنه!!!!نمی دونی چه گرفتارییه!!

برای جواب دادن به سوال اصلیه این تاپیک ،طرف باید نیاز هاشو بشناسه و بدونه هر کدوم از این گجت ها چه کاریو انجام می دن.منم واسه همین تو پست قبلیم راجع به نرم افزارهایی که مختص pc هستن گفتم که اولویت اول مشخص بشه.که در این مورد مثله اینکه هم عقیده هستیم.

16. این کاربر از mojtaba_14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

مشکلی که تبلت های ویندوزی دارن 3 تاست:
    1- کلاً ویندوز سیستم عاملی نیست که وقتی قابلیت تاچ بهش اضافه میشه،کار کردن باهاش بهتر بشه!!چون عملاً حداقل تو اینایی که تو ایران هست و من تست کردم،مثل hp slate و یه تبلت msi که ویندوز روشه،مولتی تاچ به هیچ دردی نمی خوره،تمام لذت صفحه لمسی به استفاده از مولتی تاچ هست.
    2-واقعاً قیمت کذایی دارن تبلت های ویندوزی،مثلاً تبلت msi ،قیمتش 890 تومنه!!!! و hp slate قیمتش 1300!!
    3-به طرز عجیبی کند هستند،چون سخت افزارشون برای ویندوز بهینه نشده،یا برعکس،ویندوزشون برای تبلت!
    من خودم بدم نمیومد تبلت ویندوزی داشته باشم،اما با اینا که کار کردم پشیمون شدم.msi تو پایتخت بساط پهن کرده و می تونی تست کنی تبلتش رو،اونوقت دستت میاد که ویندوز روی تبلت خیلی چیز ایده آلی نیست.
    اگه واقعاً احتیاج به ویندوز رو دستگاه قابل حمل هست،نوت بوک یا نت بوک،گزینه های بهتری هستند.

Eee Slate چی با سی پی یو core i5 و 4 گیگ رم و حافظه ssd ؟ درسته که cpu اش از نوع ulv هست اما اونقدرا ضغیف نیست

مثل اینکه مالتی تاچ و پشتیبانی از سی پی یو های arm به ویندوز 8 اضافه شده. ویندوز 8 هم تو مرحله مایلستون هست
    Last edited by tiyam 01; 17-03-2011 at 00:21.

18. این کاربر از tiyam 01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •