مثلاً این رو به پایینیش تغییر دادم(کاملاً معلومه که پلیگن ها بسیار زیادتر شدند و تکسچر با کیفیت تر و کاملاً تغییر پیدا کرده).
همینطور دکتر رو تغییر دادم.
مثلاً این رو به پایینیش تغییر دادم(کاملاً معلومه که پلیگن ها بسیار زیادتر شدند و تکسچر با کیفیت تر و کاملاً تغییر پیدا کرده).
همینطور دکتر رو تغییر دادم.
من تاپيكتون رو ديدم
خيلي واسم جالب بود
چيزاي جالبي توش در اومد
اميدوارم جالبترش رو هم در برنامه نويسيش ببينم
البته وقتي بازي ارائه شد
موفق باشيد
مرسی.
بچه ها یه سورپرایز
زامبی خانوم هم زدم
البته بدون افکته فعلاً.
خیلی جالبه
سلام به همه و Hotsun که دارن این بازی رو می سازن و تمام کسایی که کمکشون میکنن.
کار خوبی رو شروع کردید.
من هم کمی با photoshop کار کردم میتونم کمکتون کنم.
اگه عکس با کیفیت از شخصیت های بازی بزاری میتونم پوستر طراحی کنم.برای HUD ها هم میتونم کمک کنم.
خوب برای اینکه اسلام به خطر نیوفته مجبور شدی که روسری بندازی واسه خانوم و دستاشو بشوشونی.معلومه که خانوم عمیقا اسلام رو دوست داشته که حتی با وجود زامبی بودن هم روسریش رو سرشه
گذشته از شوخی فکر کنمباید یکم آستین هاش رو ادیت کنی یعنی خیلی یه نواخته و تابلو هستش که فق رنگه و هیچ بافتی نداره(مثلا مثل خود لباس بکنش) و براش هم یه خط بزار که آستین رو از پوست جدا کنهوالان انگار با هم یکی هستند و فقط رنگشون عوض شده.
روسریش هم (البته به خاطر کیفیت کم عکس کامل نمیشه نظر داد ولی) رنگش یه جوریه!نمیشد یه تکسچر باحالتر بهش بدی و اینکه لبه هاش خیلی تند گوشه هستند.
این هم به نظر جالب میاد.کارش خوبه فقط اگه عکسی از بازی یا کاراکتر ها داشت،بنده خدا میتونست خیلی بهتر بزنه.
پس اگه میتونی یه عکس با کیفیت از کاراکتر ها بزار(اگه در حال انجام حرکات مختلف باشن بهتره)
در مورد این هم فقط نظرم رو میدم.امید وارم ناراحت نشید.
اگه من یه بازی رو انجام بدم که این کاراکتر با این وضعیت توش باشه، خوداییش همون موقع بازی رو میزارم کنار.
تازه من آدمی هستم که تا ننه بابای بازی رو در نیارم نمیزارمش کنار(البته اگه وقت آزاد داشته باشم ها)
این هم خوب کار کرده.اما به نظر من اگه کمی بیشتر با محیط بازی مچ بشه بهتره.الان انگار جدا از بازیه!
اين مدلا رو با چه برنامه هاي تغيير دادي يا درست كردي ؟
ببخشید این سوال کوتاه تره زودتر جواب میدم.
آقا گفتم که مسائل فنی الان فاش نمیشن.تاپیک رو خوب بخونین قبلاً گفته بودم کی میزنم مسائل فنی رو.اين مدلا رو با چه برنامه هاي تغيير دادي يا درست كردي ؟
حالا:
@Honestbud:در مورد پوستر بعداً بهتون پ.خ میدم.
با آقای iload صحبت کردم چند روزی مسافرت هستن بعد که اومدن هماهنگ میکنم.
نقش بد مشکلش چیه بگین درستش کنم.
البته این فریم اوّل بود تو بازی بهتر دیده میشه.
اون هود کاملاً جدا طراحی شده و بعد روی عکس قرار گرفته پس حرفی روی اون نیست.
راستی سال و دهه ی نو بر همه مبارک.
نقش بد : اولا به نظر میاد زیاد روی جزئیاتش کار نشده مثلا لباس آبی و کروات و کت سفید زیاد جزئیات ندارن
و نسبت اندازه کله اش به بدنش هم به نظرم ایراد داره.
خوب من هم منظورم همین بوده که چرا جدا طراحی شده!یعنی اگر هر عکس دیگه ای هم بود، باز همین طراحی میشد؟اون هود کاملاً جدا طراحی شده و بعد روی عکس قرار گرفته پس حرفی روی اون نیست.
در مورد زن زامبی هم یه فکری بکنید، خیلی تابلو هستش
سلام
ای خدا یکی تو یه انجمن دیگه چشمم کرد.
3 روز پیش گفت سریع و خوب دارین پیش میرین بلافاصله بدجوری مریض شدم 2 روزی اصلاً فکرم کار نمیکرد بعدش هم خیلی کند شد ولی از امروز دوباره سریعش میکنم.
فعلاً تصویر زامبی درست شده رو داشته باشین:
![]()
من الان چند وقته که دنبال مدل زامبی هستم. چیزی گیر نمیارم.
موتور بازی سازی رو که میتونی بگی؟ یا اونم بعد از مسابقه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)