cananدوربین خیلی خوبیه
با سلام خدمت همگی:
اولا بابت راهنمایی دوستان بسیار تشکر می کنم . و اما سوال دیگر من این است که :
چون من خیلی با عکاسی آشنا نیستم , اگر یک دوربین حرفه ای مثل 500d بگیرم آیا می توانم به راحتی با آن کار کنم یا نه؟
یا اینکه حتما باید دوره ای آموزشی ببینم؟
به راحتی نه ، بله آموزش میخواهد اما با علاقه و پشتکار میتونید خودتون یاد بگیرید![]()
همون Canon Powershot SX30 IS را بگیری بهتره
با امکاناتی که ازش دیدم فکر کنم بهترین انتخاب تو این محدوده قیمت باشه.
من چند وقت پیش Canon Powershot SX20 IS برا یکی از آشناها گرفتم خیلی عالی بود.
مطمئنا این مدل بهتر هم هست.
![]()
سلام دوسته عزیزو من خیلی وقته رو دوربین ها نیمه حرفه ای تحقیق می کنم. اگر عجله نداری 1 ماه صبر کن تا یکی از بهترین نیمه حرفه ای ها وارد بازار بشه.
Fuji HS20EXR و Sony HX100
هر 2 عالی هستن ولی بعد از تحقیقاتم در سایت های خارجی به نظر شخصی من HS20EXR بهتره
LX5 یا G12 در ایزو های بالا حرفی برای گفتن در مقابل این دوربین رو ندارند.
من نزدیک 100 تا عکس گرفته شده با این دوربین رو تو سایت های خارجی بررسی کردم.واقعا عالیه
قیمتش حدودا 500 دلار هست که نمیدونم چرا فعلا ایران نمیاد. چون 2 ماه هست به بازار اومده
البته فوجی دوربین نیمه حرفه ای X100 رو معرفی کرده که قابل قیاس با اینا نیست ولی قیمتش حدودا 1350000 هست که حدودا 2 برابر این هاست
ایشالاه یه تاپیک مخصوص واسه HS20EXR میزنم
با سلام خدمت همه اساتید:
می خواهم بدانم که کیفیت صدا در هنگام فیلم برداری با 550 D کانون , چگونه هست؟ آیا صدای موتور دوربین هم ضبط می شود یا نه؟ اینو به این خاطر می پرسم که با یک دوربین نیمه حرفه ایی نیکون Coolpix P100 فیلم برداری کردم اما متوجه شدم که صدای موتور دوربین هم ضبط می شه که این از کیفیت فیلم می کاهد.
سلام منهم به شما فوجی hs20 پیشنهاد میکنم
آقا ببخشید دوباره من سوال تکراری میپرسم میخواستم بدونم تو هر بار رکورد فیلمبرداری با اچ اس 20 یا 10 هر ترک زمانش چقدره یعنی مدت زمان فیلمبرداریش محدوده البته کاری با میزان حافظه ندارم منظورم لانگشاته.
مرسی
نظرتون راجع به HX100 سونی چیه؟ من امروز تو بازار دیدم قیمت 618 تومن که امکانات واقعاً عالی داره
سلام
ببخشید دوستان من یه دوربین دیجیتال نیمه حرفه ای که قیمتش 200تا300 میخواستم که وقتی دنبال گشتم دوربین Fujifilm S4000یاFujifilm S3300 رو پیدا کردم حالا میخواستم بدونم انتخوابم با این شرط که از عکاسی خیلی زیاد خوشم میاد درست بوده یا نه ؟
اگه ممکنه راهنمایی کنین برای خرید دوربینو معایب این دو دوربینو بگین با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)