تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 42

نام تاپيک: جشنواره نوروز 90 ایرانسل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

دوست عزیز مثل اینکه شما با مفهوم نامحدود یکم درگیریا وقتی داره سرویس میده میگه "دانلود نامحـــدود" پس باید پتانسیلشو توی شبکشون داشته باشن ،،، اون مشترک سرویسو برای این گرفته که نامحدود استفاده کنه و هیچکس حق نداره بهش بگه تو که نامحدود گرفتی باید محدود استفاده کنه ( اگه من اشتباه میگم شما بگید)
    اگه می خواست محدود استفاده کنه 10 تومن هم نمی داد عزیز .
    دوم اینکه سیاست هاش کاملاَ ایرانیه از نوع کلاهبرداریا معلومه
    نه خیر عزیزم درگیر از خودتونه !

دانلود نامحدود یعنی اینکه محدودیتی نداری که دانلود کنی ! ولی دانلود محدود یعنی بیشتر از فلان قدر نمیتونی دانلود کنی !

اینترنت موبایل یعنی : یه ایمیل چک کن، چت کن ، وضعیت آب و هوا ، دانلود برنامه و بازی گوشی ،مسیر یابی و نقشه و GPS ، پرداخت آنلاین با موبایل ؛ که تمام ین کار هارو میشه با حتی 100 مگ در روز هم انجام داد ، چه برسه به 200 مگ !

دانلود فیلم 1 گیگابایتی با اینترنت موبایل از طریق کامپیوتر به نظرت یکم مسخره نیست ؟ این حق مردم نیست ! این ضایع کردن حق دیگرانه !

در ضمن اون کسی که خدمات رو ارائه میده به حقوق مردم احترام میذاره ولی این مردمن که به حقوق سرویس دهنده احترام نمیذارن !

الان تویه یه کشوری مثه انگلیس سرعت نت موبایل 512 کیلوبایت بر ثانیه هم هست ! ولی مردمش باش فیلم دانلود میکنن ؟ حالا ببین کی سیاست و فکرش ایرانیه !

ولی وقتی بسته محدود قرار داده بشه سوء استفاده ها از بین میره!

به نظر من همیشه کیفیت مهم تر از کمیته !

والا من كه چيزي نديدم!
    ولی من و امثال من به خوبی دیدن !

من سرعت دانلودم اون موقع که نامحدود بود 10 کیلوبایت بر ثانیه بود ! ولی الان تا 30 هم راحت میره !

در آخر ...

ایرانسل خیلی جلوتر از بقیه تکنولوژیهای ایرانه ! بذارین اپراتور سوم با قیمت های تاریخی بیاد اونوقت به حرفم میرسین !

2. این کاربر از Majid-6120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز italia88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!

پيش فرض

اون زمانیکه نامحدود بود سرعت من بیشتر و قطع شدنش هم خیلی کم بود ولی الان ثبات نداره!

راستی تو انگلیس با اون سرعت بالا( 8 مگ )کسی گمون نکنم با سرعت 512 موبایل خودشو علاف کنه!

4. 2 کاربر از italia88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

خوب اینجوری خرید ADSL 128 به صرفه تره
    من سه ماه نامحدود گرفتم ماهی 10 تومن.
    سرعت دانلودت چنده؟حداقل و حداکثر؟شب ها چی؟
    چون نامحدودو کم میکنن که!

کاربر فعال انجمن ادبیات Puneh.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    فیس آباد

پيش فرض

ما نباید توقع داشته باشیم مشکل اینترنتمون روز اپراتورها حل کنن تو کشورهای خارجی استفاده از اینترنت به عنوان یه قانون حق مسلم مردم اون کشور شده ولی اینجا چی؟
    ما از دسترسی به سایتها هم محدود شدیم
    مشکل سرعتمون رو باید جای دیگه پی گیر بشیم
    خدمات ایرانسل از همراه اول خیلی بهتره ؛ مشکل ما اینه که فقط به فکر منافع خودمون هستیم
    همه کارهای همراه اول تقلید از ایرانسله ؛ البته این صحبت من به معنای تأیید مطلق ایرانسل نیست

7. این کاربر از Puneh.A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا کی میتونیم از این بسته های gprs استفاده کنیم؟
    آخه میگن فقط واسه جشنواره تابستانی هست.

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

من قبلا از طرفدارای همراه اول بودم؛ خودم خط داثم داشتم. اما انقدر این اپراتور موقع SMS دادن منو اذیت کرد که نگو. هر یک شب در میان مشکل SMS دادن به خطوط اعتباری همراه اول رو داشتم.
    آخرش رفتم ایرانسل خریدم خودمو راحت کردم و تا حالا یک شب هم نشده قطع بشه.
    من تعصب بیجا ندارم اما همراه اول واقعا داره مقرضانه با مشتری برخورد میکنه
    فکر کنم دلیلش این باشه که همراه اول از همون ابتدا فقط امکان مکالمه داشت نه اس ام اس .بعدا sms رو راه اندازی کرد.اما ایرانسل غیر از اونا اینترنتو ... داشت(از پایه)
    میگن یکی از دلایلی که ایرانسل طرحهای نامحدود ‏GPRS‏ رو برداشت بخاطر فروش کم وایمکسش بوده، چون شمابا ده تومن یه ماه با سرعت 30 هرچی میخاستی می گرفتی دلیلی نداشت پول بدی برای وایمکس، مگر یه عده خاص!
    دقیقا همینطوره البته دلیل های دیگه هم میتونه داشته باشه
    به نظرم توی این دزد بازار طرفداری از هر کدوم از این اپراتورها زیاد جالب نیس! چون جفتشون اون خدماتی که باید بدن رو نمیدن! ‏‎
    مجبوریم عزیز میفهمی مجبوریم مجبوووووووووور
    منم دیگه از sms های همراه اول خسته شدم یعنی دیوانه شدم
    ولی ایرانسلم به قول دوستمون آبروی mtn برده با این طرح هاشون من که داخل طرحاشون چیزی به نام تشویق نمیبینم همش سود واسه ایرانسله یاد اون زمونا به خیر با sms , gprs رایگان 5شنبه جمعه ها همرو معتاد کرد حالا دیگه اون روی خودشو نشون داد هرچند که حدس زدنش اون موقع سخت نبود !!
    مطمئناَ وضع بدترم میشه همین طرح های محدود gprs( که قبلاَ نا محدود بود !!!) حجمشو کم می کنن و قیمتاشم بالاتر میبرن
    ام تی انم به نظر مثل همین بچش ایرانسل باشه!همه چی بحث یک کلمست فقط پول(سود بیشتر)
    سلام

نه خیر عزیز !

دلیل اصلیش بی جنبه بودن ما مردم پرتوقعه ! بسته نامحدود گذاشته واسه موبایل ؛ شبا مردم می نشستن فیلم باهاش دانلود میکردن ! و با این لطفشون سرعت رو به صفر میرسوندن !

الان که بسته های نامحدود رو برداشتن دیدین سرعت چه بالا رفته ؟

اینترنت موبایل ماله موبایله ! منم بودم همین کار رو میکردم !

ایرانسل هر چیز بدی داشته باشه ، خوبیه بزرگش اینه که سیاست هاش و برنامه هاش ایرانی نیست و کاملا اروپاییه !

حالا باز فحش بدیم ایرانسل چرا بسته های نامحدود رو برداشت !

در ضمن فکر نمیکنم اگه اپراتوری به اسم ایرانسل نبود ، همراه اول اصلا GPRS رو راه مینداخت !

خوش باشید
    اولن من سرعتم تو طرح 10 گیگ 30بود ولی الان به 20 به زور میرسه البته گاهی به 28 میرسه
    آره ایرانسل نبود همراه اول کاراشو کپی پیست نمیکرد
    بعدش اینکه وقتی میگه نامحدود یعنی نامحدود تموم شدو رفت
    در ضمن این فیلما مستندها و ... رو تو نت گذاشتن واسه دانلود دیگه نزاشتن که لینکشو فقط نگاه کنیم خوب اگه با ایرانسل دانلود نکنم پس شما بگید با چی دانلود کنیم؟؟؟هزینه اویه adsl هم نداریم اصلا adsl که ثابته من همیشه در حال حرکتم خونه ماشین دانشگاه و...

دوست عزیز مثل اینکه شما با مفهوم نامحدود یکم درگیریا وقتی داره سرویس میده میگه "دانلود نامحـــدود" پس باید پتانسیلشو توی شبکشون داشته باشن ،،، اون مشترک سرویسو برای این گرفته که نامحدود استفاده کنه و هیچکس حق نداره بهش بگه تو که نامحدود گرفتی باید محدود استفاده کنه ( اگه من اشتباه میگم شما بگید)
    اگه می خواست محدود استفاده کنه 10 تومن هم نمی داد عزیز .
    دوم اینکه سیاست هاش کاملاَ ایرانیه از نوع کلاهبرداریا معلومه
    سیاستاش هم ایرانیه هم اروپاییه. راحتتر سیاستاش فقط پولیه.البته کلاهبرداریرو خوب گفتین.یعنی برای سود بیشتر کلاه برداری هم میکنه
    نه خیر عزیزم درگیر از خودتونه !

دانلود نامحدود یعنی اینکه محدودیتی نداری که دانلود کنی ! ولی دانلود محدود یعنی بیشتر از فلان قدر نمیتونی دانلود کنی !
    اینترنت موبایل یعنی : یه ایمیل چک کن، چت کن ، وضعیت آب و هوا ، دانلود برنامه و بازی گوشی ،مسیر یابی و نقشه و GPS ، پرداخت آنلاین با موبایل ؛ که تمام ین کار هارو میشه با حتی 100 مگ در روز هم انجام داد ، چه برسه به 200 مگ !
    دانلود فیلم 1 گیگابایتی با اینترنت موبایل از طریق کامپیوتر به نظرت یکم مسخره نیست ؟ این حق مردم نیست ! این ضایع کردن حق دیگرانه !
    در ضمن اون کسی که خدمات رو ارائه میده به حقوق مردم احترام میذاره ولی این مردمن که به حقوق سرویس دهنده احترام نمیذارن !
    الان تویه یه کشوری مثه انگلیس سرعت نت موبایل 512 کیلوبایت بر ثانیه هم هست ! ولی مردمش باش فیلم دانلود میکنن ؟ حالا ببین کی سیاست و فکرش ایرانیه !
    ولی وقتی بسته محدود قرار داده بشه سوء استفاده ها از بین میره!
    به نظر من همیشه کیفیت مهم تر از کمیته !
    ولی من و امثال من به خوبی دیدن !
    من سرعت دانلودم اون موقع که نامحدود بود 10 کیلوبایت بر ثانیه بود ! ولی الان تا 30 هم راحت میره !
    در آخر ...
    ایرانسل خیلی جلوتر از بقیه تکنولوژیهای ایرانه ! بذارین اپراتور سوم با قیمت های تاریخی بیاد اونوقت به حرفم میرسین !
    نخیر اونی که داره خدمات رو ارایه میده به حقوق مردم احترام نمیزاره این چیزای تبلیغی رو بزارین کنار
    اونی که داره خدمات میده بخاطر اون تعهدی هستش که ابتدا امضا کرده و باید ارایه بده و به خاطر پووووووول ارایه میده و بس!اصلا به خاطر پول اومده موجودیتش به خاطر پوله نه کمک به خلق و احترام به اونا
    اگه میخواستن احترام بزارن اینقد مارو مسخره گیر نمیاوردن که 50 درصد تخفیف آهنگ پیشواز انگار چی هست آهنگ پیشواز یا اس نمیداد اگه 291255 ریال شارژ کنی 15000 ریال جایزه میگیری!!!اونم اعتبار داخل شبکه
    یا مثلا همراه اول مینویسه (فعال کردن سرویس نمایشگر رایگان یا فعال سازی سرویس پیام کوتاه رایگاه)وای خدا مارو نجات بده از دست اینا
    آخه چقد به احترامی به مشترکین
    مردم تو انگلیس فیلمو چرا باید با موبایل دانلود کنن مگه بیکارن میرن خونه 3 سوت دانلود میکنن دیگه
    تازه با موبایل فیلم آنلاین میبینن دانلودم میکنن خیالت جمع
    اون زمانیکه نامحدود بود سرعت من بیشتر و قطع شدنش هم خیلی کم بود ولی الان ثبات نداره!

راستی تو انگلیس با اون سرعت بالا( 8 مگ )کسی گمون نکنم با سرعت 512 موبایل خودشو علاف کنه!
    دقیقا

---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------

داداش الان زمستونه ها
    اونجا الان تابستونه؟؟!!!

نگران نباش فقط منتظر باشین تا خرداد ماه ببینید اپراتور سوم چه رقابتی رو ایجاد میکنه(البته خودشو نمیگم اون رقابتی که بین سه تا اپراتور پیش میادو میگم)

10. 2 کاربر از arashlolos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!

پيش فرض

میگن یکی از دلایلی که ایرانسل طرحهای نامحدود ‏GPRS‏ رو برداشت بخاطر فروش کم وایمکسش بوده، چون شمابا ده تومن یه ماه با سرعت 30 هرچی میخاستی می گرفتی دلیلی نداشت پول بدی برای وایمکس، مگر یه عده خاص!
    در ضمن این دلیل موثقه! چون بچه های بالا گفتن!‏‎

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!

پيش فرض

خدا بگم این ایرانسلو چی کارش کنه اینقد کاربراشو اذیت میکنه زمستون رو براشون مثل تابستون جهنم کرده!‏‎

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------

داداش الان زمستونه ها
    اونجا الان تابستونه؟؟!!!

نگران نباش فقط منتظر باشین تا خرداد ماه ببینید اپراتور سوم چه رقابتی رو ایجاد میکنه(البته خودشو نمیگم اون رقابتی که بین سه تا اپراتور پیش میادو میگم)
    ببخشید اشتباهی گفتم تابستان!

احتمال داره که دوباره نامحدود بدن؟

---------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------

خدا بگم این ایرانسلو چی کارش کنه اینقد کاربراشو اذیت میکنه زمستون رو براشون مثل تابستون جهنم کرده!‏‎
    حالا یه اشتباه تایپی داشتیم ها

مگه طرح تابستانی چه مشکلی داشت؟

داره خودمونی میشه XDbit68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    green hell

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست عزیز این سرعت رو از کجا مطمئنین شما؟
    اما مطمئنم که در این زمینه اونجا انقدر آزاد هستن که تو انتخاب محتوا ی مورد نیازشون خودشون تصمیم بگیرن نه چهارتا اپراتور که شیر فلکه بستن رو فقط بلدن.
    وقتی اپراتورهای اونجا میان اینترنت 4مگابیت یا 8 مگابیت در ثانیه رو به ازای 20 تا 25 پوند ماهانه در اختیار کاربراشون میذارن مسلمه که ملت نمیان با 512 موبایل دانلود کنن داداش.
    یخورده فکر کردن هم چیز خوبیه.

15. این کاربر از XDbit68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •