تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 31

نام تاپيک: یه پیشنهاد ! ( مسابقه )

آخر فروم باز iload's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

آقا من یه پیشنهاد دارم :

بیایم به جای این که بگیم فلان صحنه رو طراحی کنید بیایم بگیم طراحی یه محیط رو انجام بدید مثلا طراحی داخلی یا طراحی محیط های سرسبز یا ... این جوری هم میشه از مدل های آماده استفاده کرد هم دست همه بازه و فقط هم رو گرافیک زوم نکنیم در کل در نظر گرفته بشه . همچی که گرافیک نیست .

2. 2 کاربر از iload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

سلام

آقا من یه پیشنهاد دارم :

بیایم به جای این که بگیم فلان صحنه رو طراحی کنید بیایم بگیم طراحی یه محیط رو انجام بدید مثلا طراحی داخلی یا طراحی محیط های سرسبز یا ... این جوری هم میشه از مدل های آماده استفاده کرد هم دست همه بازه و فقط هم رو گرافیک زوم نکنیم در کل در نظر گرفته بشه . همچی که گرافیک نیست .
    همچی گرافیک نیست ولی واقعا سطح گرافیکی بایا رو باید بالا ببریم. اینجا میتونیم اول یکم کار کنیم و بعد نکته هایی که باعث بهتر شدن گرافیک بازیمون میشه رو بهم یاد بدیم. کلا لول دیزاین و طراحی هنریمون خیلی ضعیفه. باید روش کار کنیم.

4. این کاربر از NINJA0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

منم یه نظر دارم:
    اول یه کانسپت به بچه ها بدید برای مسابقه همراهش چندتا مدل برای استفاده بدین اونایی که دوست دارن از این مدلا استفاده کنن و اونایی که دوست ندارن خودشون مدل بزنن.
    اینطوری هر دو نظر سر جاش میمونه.
    در ضمن اونایی که دوست دارمن هم تو مدل سازی کار میکنن و مدل سازی شونو پیشرفت میدن.
    الان مهم کانسپت کاره.
    آخه مدلسازی و طراحی محیط خودش مهم ترین قسمت گرافیکی بازی حساب میشه . وقتی قرار باشه از مدل آماده استفاده بشه ارزش کار پایین میاد . به نظر من هر بازی سازی حتما باید مدلسازی رو خودش تا حدودی یاد بگیره ... من مخصوصا اون صحنه رو گذاشتم چون مدلسازیش چیز خاصی نداشت و خیلی راحت بود . از یه طرف نور پردازیش خیلی قشنگ و حرفه ای بود

سلام

آقا من یه پیشنهاد دارم :

اینطوری دقیقا نمیشه فهمید کی بهتر و دقیق تر کار کرده . همون که رو یه صحنه همه کار کنن فکر کنم مفید تر باشه ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

فكر نكنم تاحالا كسي شروع كرده باشه
    منم يك نظر دارم :
    ميگن ايراني ها بلد نيستند يك گروه درست كنند يعني اين ديگه ...
    به نظر من كار كمي سنگينتر بشه و بعد بكنينش گروهي تا هر كسي در حوضه تخصص خودش فعاليت كنه و يك نفر كاره ده نفر رو انجا نده بعد (به اندازه اي كار رو بزرگ نكنين كه تجاري بشه !) بعد بياين اسم سازندگان و لوگوي p30world رو هم بندازين كنارش ...

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم يك نظر دارم :
    به نظر من كار كمي سنگينتر بشه و بعد بكنينش گروهي تا هر كسي در حوضه تخصص خودش فعاليت كنه و يك نفر كاره ده نفر رو انجا نده بعد (به اندازه اي كار رو بزرگ نكنين كه تجاري بشه !) بعد بياين اسم سازندگان و لوگوي p30world رو هم بندازين كنارش ...
    نه من اطلا موافق نیستم اگه میخواییم یه گروه تشکیل بدیم باید روش برنامه ریزی بشه بعدشم این همه زحمت بکشیم بعد لوگوی p30 ؟؟؟

8. این کاربر از iload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

منم يك نظر دارم :
    خوب این تاپیک مسابقه برای تست توانایی بازی سازها تو قسمت گرافیک چه ربطی داشت به تشکیل گروه ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب این تاپیک مسابقه برای تست توانایی بازی سازها تو قسمت گرافیک چه ربطی داشت به تشکیل گروه ؟
    خدایی راس میگه .

11. این کاربر از iload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

خدایی راس میگه .
    نه راست نميگه شما متوجه نشدي من چي ميگم ... شايد براي تست توانايي باشه ...
    من ميگم اگر گروهي كار كنيد نتيجه بهتري ميده تا تكي ... تست كنيد كه ميتونيد كه گروهي با هم كار كنيد

البته اين هم در حد يك نظره ...

13. این کاربر از RatAtouille بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

نه راست نميگه شما متوجه نشدي من چي ميگم ... شايد براي تست توانايي باشه ...
    من ميگم اگر گروهي كار كنيد نتيجه بهتري ميده تا تكي ... تست كنيد كه ميتونيد كه گروهي با هم كار كنيد
    گروهی که نمیشه !
    یه سری با udk کار میکنن یه سری با یونیتی و یه سری با کوئست... ما چه جوری با هم گروهی کار کنیم؟مدل سازی نیست که گروهی بشه.
    آخه مدلسازی و طراحی محیط خودش مهم ترین قسمت گرافیکی بازی حساب میشه . وقتی قرار باشه از مدل آماده استفاده بشه ارزش کار پایین میاد
    خدای نکرده اسم ماها بازیسازه نه مدلساز.
    اگه نگم تمام بازیسازای مستقل جهان مطمئنا اکثرشون از مدلای رایگان و آماده ی تو نت برای بازیشون استفاده میکنن.
    باور نداری یه سرچی تو نت بکن.

15. این کاربر از NINJA0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خدای نکرده اسم ماها بازیسازه نه مدلساز.
    اگه نگم تمام بازیسازای مستقل جهان مطمئنا اکثرشون از مدلای رایگان و آماده ی تو نت برای بازیشون استفاده میکنن.
    باور نداری یه سرچی تو نت بکن.
    خوب مگه مدلسازی جز بازی سازی حساب نمیشه ؟ بازی یعنی چی ! یعنی ساخت یه محیط مجازی که سنگین ترین قسمتش هم همین مدلسازی محیط مورد نظر هست . اگه قرار باشه بازی ساز چندتا مدل دانلود کنه و وارد موتور کنه و براش یه سری کد بنویسه که نمیشه اسمش رو گذاشت بازی ...

اگه کسی مدلسازی رو از بازی سازی جدا میدونه پس برنامه نویسی و ... هم حتما به بازی سازی مربوط نمیشه !
    البته من بازی سازی مستقل رو نمیگم چون مستقل یعنی اینکه یه نفر رو یه بازی کار کنه اما وقتی تعداد به چند نفر رسید و قرار شد یه بازی 3 بعدی در حد خوب ساخته بشه دیگه استفاده کردن از مدل آماده کارو خیلی بی ارزش میکنه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •