نه نه اتفاقا این یه مورد رو دارن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه نه اتفاقا این یه مورد رو دارن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by silsin; 07-05-2011 at 09:44.
فکر کنم از سنسور استفاده کردند.من عکساش رو دیدم!
-------------
اون آدمی که حسن جان میگفت داره میره تو دیوار فکر کنم ثانیه 57 رو دقیقا ببینید!!!
یارو تفنگش رو گرفته سمت سنگ ها به جای اینکه بگیره سمت چپش!!
این یه باگ هوش مصنوعیه دیگه!
ثانیه های 1:20 و 1:50 رو هم با هم مقایسه کنید!
طرف دستاش رو چسبونده به هم!
ثانیه 1:43 رو یه بار رو دور کند نگاه کنید!تا بمب میخوره زمین در سریع غیب میشه!
بقیه اش رو هم الان وقت ندارم با دقت ببینیم!
بعدا نظرم رو میگم
واقعا که الان به طور اتفاقی این یارو اقاجانی رو توی چت جیمیلم پیدا کردم تا این انتقادها رو کردم ان چنان بهم پرید که باید بودید و میدید.اصلا بیشتر من خودم هیچ چیزی نگفتم متن صادق رو کپی پیست کردم قاطی کرد/اینم بگم برای اولین دفعه قصدم فقط سوال بود اما نمی دونم اون چیش بود که اینطوری می کرد .ان چنان ناراحت شد که گفت می خوای من و بازی م رو بکوبونی گفتم اقا جواب بده چرا اینجوریه می گه نه تو قصد و نییتت یه چیز دیگست . من نمی دونم اینا با این اخلاقاشون به کجا می خوان برسن خدا می دونه
Last edited by silsin; 11-05-2011 at 22:55.
سلام به همه دوستان. حال همه خوبه. اول بگم که من یکی از طراح های مرحله بازی میرمهنا هستم. خیلی خوشحال شدم که دیدم بازی مورد توجه دوستان قرار گرفته و دارن روش بحث می کنن. راستش من الان داشتم به مواردی که مطرح شده بود پاسخ می دادم که متاسفانه کامپیوترم هنگ کرد و هر چی تایپ کرده بودم پرید. با توجه به اینکه الان دیگه فرصت ندارم فقط به یه موضوع اشاره می کنم، اما قول می دم امشب بیام و به تمام موارد مطرح شده پاسخ بدم.
این تریلری که دوستان دیدن مال حدود 8-9 ماه پیش هست و دوستان سایت Gameemag اشتباها اونو جدیدترین تریلر بازی معرفی کردن. این تریلر توی نمایشگاه رسانه های دیجیتال 89 که آذر ماه پارسال برگزار شد هم نمایش داده شده بود. اون زمان بسیاری از ایرادات میرمهنا برطرف نشده بود و بازی پر از اشکال بوده و الان اکثر اونها برطرف شده. اگه خواستید می تونیذ تریلر جدید رو از اینجا دانلود کنید:
بحث رو تا امشب داغ نگه دارید تا بیام و پاسخ سوالات دوستان رو بدم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از توجهتون.
من به شخصه منتظر می مونم .
*** من دانلودش کردم . اگه میشه حجم پایین رو هم بزارین تا دوستان دیگه هم ببینند**
در ضمن ...نه بیخیال اشکال نمی گیرم . شما بگو ببینیم جوابیتون چیه .![]()
Last edited by silsin; 12-05-2011 at 09:07.
حسن جان منظورت از متن صادق، نوشته من بوده؟
منظورت کدوم نوشته بوده؟
منم موافقم!اگه میتونید حجمش رو بیارید پایین!
قول میدیم به گرافیکش گیر ندیم!
یه چیزی یه جا خوندم : مسئولین سونی به سازنده های uncharted گفتن که بیان و تو قسمت 3 این بازی از move استفاده کنند و اون ها هم سعیشون رو کردن و گفتن که به احتمال زیاد جواب نمیده و نمیتونن ازش استفاده کنن و بعد مدیرای سونی خیلی راحت گفتن که درکتون میکنیم، اگه نمیشه بیخیال!
حالا اگه ایران بود، میگفتن یا با اینی که ما میگیم میسازید یا با اینی که ما میگیم میسازید!!![]()
همونی که از ثانیه ها اشکال گرفته بودی
من نتونستم ویدئو رو دانلود کنم
تا 40 درصد رفت بعد از سرور ایراد گرت و قطع شد!
با IDM هم دانلود میکردم!!!!
بعدش هم خودایش یه چیزی رو باید قبول کنیم ها!
مثلا بازی infamous که قط تو ps3 بود و کلی هم کارش درست بود کلی باگ گرافیکی و گیم پلی ای داشت!
دیگه ما نباید از میر مهنا یا گرشاسب انتظار داشته باشیم که uncharted بدن بیرون!
من خودم حرفم اینه که انتقاد پذیر باشن و قبول کنن که ایراداتی داره، نه اینکه همش بخوان توجیح کنن!!
مگه من چی گفته بودم که آقای ... با شنیدشنش شاکی شده؟
اول من سوال کردم چرا توی فلان صحنه افت فیم وجود داره و اون دلایل رو گفت بعد اودم جواب های تو رو کپی کردم گفت نه توی می خوای بازی رو بکوبونی و حرف های من رو توی فروم بندازی و این چیزا . حالا صبر کن تا شب یه جوابیه از طرف mr-sasma داریم .
اینا مثل اینکه اینجا رو با دادگاه اشتباه گرفتن!
چرا دنبال جواب و جوابیه و اینها هستند!!
مگه ما بیکاریم! ما فقط انتقاد کردیم!همین.
خودایش هم از سر دلسوزی بود و فقط برای اینکه بازی بهتر بشه و صنعت بازی پیشرفت کنه!
گرچه تو ایران هیچ چیزی پیشرفت نمیکنه!چون مشکل از خود ماست!
به هر حال اگه بخواد اینطوری پیش بره من یکی دیگه حقیقت رو نمیگم و فقط نکات مثبت بازیشون رو میگم که حال کنن!
وسلام!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)