تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 34

نام تاپيک: انتخاب شد:بهترین اسمارت فون در بازار ایران تا اسفند 89

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من کسیو میشناسم یه گوشی سیمبین داشت من گوشیشو دیدم گفتم مبارک باشه سیمبینه نه؟!
    یارو گفت:سیمبین چیه؟!
    من اینو به عینه دیدم...
    خواهر دوستم می خواس گوشی بخره تا 350... دوستم گف چی بگیره؟؟؟ گفتم مثلا می تونی گلکسی بگیری ، مایلستون بگیری ، دیفای بگیری ، X10 بگیری اما باید یه کم بیشتر پول بدی... وایدفایر هم هس...
    خر کله پوک رفته بود دیده بود EEE یه ویواز هس 8 مگا دوربین داره... بعدش رفته بود از دوستش پرسیده بود بهش گفته بود دوربینش بالائه قیمتشم کمه صفحشم بزرگه و (عامل بدبختی آفرین : قرمزش هم هست!!!
    این کله پوک هم گفت eee چه خوب چنده؟؟؟
    بعد اون گفت که نیدونم داییم موبایل فروشه ازش می پرسم می گم...
    ویواز رو بهش 350 قالب کرده بود!!! اینم میدید همه جا دارن سفید یا مشکیشو می دن 290-300 این رفته بود بدون گارانتی قرمزشو 350 خریده بود!!!
    بعدش از دوستم پرسیدم که این فک نکرده به سیستم عاملش؟؟؟ سیمبین دیگه الان باید بره جلو اندروید شیپور بزنه!!!
    خودش نفهمید چی گفتم!!! رفت از خواهرش پرسید باز اونم نفهمید چی گفتم!!!
    حالا چنین کسایی که تو ایرانن چه انتظاری هس که نگن بیخیال آی فون!!! 1100 رو بچسب =))

2. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من اینو به عینه دیدم...
    خواهر دوستم می خواس گوشی بخره تا 350... دوستم گف چی بگیره؟؟؟ گفتم مثلا می تونی گلکسی بگیری ، مایلستون بگیری ، دیفای بگیری ، X10 بگیری اما باید یه کم بیشتر پول بدی... وایدفایر هم هس...
    خر کله پوک رفته بود دیده بود EEE یه ویواز هس 8 مگا دوربین داره... بعدش رفته بود از دوستش پرسیده بود بهش گفته بود دوربینش بالائه قیمتشم کمه صفحشم بزرگه و (عامل بدبختی آفرین : قرمزش هم هست!!!
    این کله پوک هم گفت eee چه خوب چنده؟؟؟
    بعد اون گفت که نیدونم داییم موبایل فروشه ازش می پرسم می گم...
    ویواز رو بهش 350 قالب کرده بود!!! اینم میدید همه جا دارن سفید یا مشکیشو می دن 290-300 این رفته بود بدون گارانتی قرمزشو 350 خریده بود!!!
    بعدش از دوستم پرسیدم که این فک نکرده به سیستم عاملش؟؟؟ سیمبین دیگه الان باید بره جلو اندروید شیپور بزنه!!!
    خودش نفهمید چی گفتم!!! رفت از خواهرش پرسید باز اونم نفهمید چی گفتم!!!
    حالا چنین کسایی که تو ایرانن چه انتظاری هس که نگن بیخیال آی فون!!! 1100 رو بچسب =))
    با سلام . عزیزم این مطلب درباره ی خرید PC توسط عوام نیز وجود دارد ولی این نشد دلیل که شما بزنید توی سر S^3 که
    اینجانب نمیفهمم کمبود S^3 در یک کاربرد روزانه و حتی حرفه ای از نظر شما چی است و یا برتری ویندوز موبایل یا اندروید چیست که شما تا این حد بر طبل ان دارید میکوبید ؟ ! اصلاً شما از مشکلات عدیده ی ویندوز موبایل خصوصً در زمینه ی نصب برنامه روی ان اطلاع دارید یا خیر ؟ نیاز به منابع سیستمی قویتر که دیگر بماند !
    متآسفانه شده قضیه ی XP و Vista ! جز یکسری رنگ و لعاب چیز دیگری فعلاً در اندروید است بیایید و بگویید و نیاز به داستان پردازی نیست .
    شکر خدا که برنامه های سیمبیان انقدر زیاد است که هر کاربر پروفشنالی نیز اقناع میشود . اینقدر تعصب نداشته باشید . با تشکر .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

بروید تمامی top ten review های معتبر را که حتی N8 را در نظر نگرفتند نگاه کنید ببینید چه ملاکهایی را برای مقایسه گذاشته اند ! بعد نگاه کنید ببینید کدامیک از ان ملاکها در N8 به بهترین شکل ممکن موجود نیست ؟
    در بسیاری از top ten review ها صرفاً به امکانات خود گوشی نمیپردازند
    بر عکس بازار ایران ! بلکه به امکانات و تسهیلات ارائه شده از سوی اپراتور اختصاصی ان نیز میپردازند و اینجوریست که میبینیم یک گوشی نسبتاً متوسط در ان مقایسه ها میشود بهترین !!
    در صورتیکه در ایران بدلیل زیر چتر اپراتورها نبودن , فقط امکانات گوشی مورد توجه است . پس ملاک بازار ما باید هم با ملاک بازارهای خارجی متفاوت باشد .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمان آبی

پيش فرض

اصلاً شما از مشکلات عدیده ی ویندوز موبایل خصوصً در زمینه ی نصب برنامه روی ان اطلاع دارید یا خیر ؟ نیاز به منابع سیستمی قویتر که دیگر بماند !
    ببخشید دوباره مینویسم چون داشتم رد میشدم دیدم بالاخره بعد یه هفته یه نفر پست جدید داده بیکار بودم گفتم ببینم چی هست!
    به نظر شخصی منطقی اومدین و گفتن جوابتونو بدم امیدوارم قانع بشید!
    ۱. مشکل نصب قضیش چی هست؟! من که بهش برنخوردم میشه بیشتر توضیح بدید؟
    ۲.منظورتون رو از این جمله نفهمیدم!!" نیاز به منابع سیستمی قویتر که دیگر بماند!"

متآسفانه شده قضیه ی XP و Vista ! جز یکسری رنگ و لعاب چیز دیگری فعلاً در اندروید است بیایید و بگویید و نیاز به داستان پردازی نیست .
    من قبول دارم xp و vista رنگ و لعابند ولی اینکه آندروید مثل اونها باشه رو شک دارم آخه ببینید درواقع ما به رنگ و لعای ویندوزها ایراد نمیگیریم (منظورم از ما جامعه لینوکس هست!!)بلکه به کندی اون ایراد میگیریم! که من این مشکل رو توی آندروید ندیدم ولی توی سیمبین ها(البته من هنوز با سیمبین ۳ کار نکردم!)این مشکل به شدت دیده میشه+سیمبین دیگه رنگ و لعاب رو هم نداره
    شکر خدا که برنامه های سیمبیان انقدر زیاد است که هر کاربر پروفشنالی نیز اقناع میشود
    من کاربر پروفشنالی ندیدم که قانع باشه به سیمبین شاید من به این فردی برنخوردم ولی خداییش یه نفر وقتی ببینه میتونه روی گوشیش ۲-۳ تا سیستم عامل موبایل و حتی سیستم عامل های pc رو هم روی موبایلش داشته باشه (با گوشیهای wm6.5)دیگه از نظرش سیمببین پروفشنال محسوب میشه؟!
    و اینکه زیاد بودن برنامه نویس(که فک کنم منظورتون دولوپر بوده چون برنامه نویسی مهم نیست دولوپر بودن مهمه!)نمیتونه ساختار ضعیف رو تغییر بده!!

شما هرگز نمیتونید انعطاف پذیری wm6.5 رو روی سیمبین داشته باشین!(همون نصب چندین سیستم عمال مختلف یکیشه!)

اگه اینها از نظرتون کافی نبود و هنوز فکر میکنید سیمبین بهتره
    من ازتون خواهش دارم مثل من به تک تک چیزهایی که درمورد سیمبین و مقایسش نسبت به wm6.5 جواب قانع کننده بدید تا اینجوری من هم از گمراهی دربیام(زکات علم نشر اونه)

6. این کاربر از KAKHMAL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام....
    من یادم نمیاد صحبتی از پی سی کرده باشم... یا حتی ویندوز موبایل که به نظرم مزخرف ترین سیستم عامله...
    نکنه شما ویواز رو به عنوان پی سی استفاده می کنین؟؟؟ یا شاید دیفای رو؟؟؟
    یا اینکه اندروید میریزین رو کامپیوترتون؟؟؟
    واقعا شما دارین اندروید ، محبوب ترین سیستم عامل رو با سیمبین مقایسه می کنین؟؟؟ بعد بر می گردین می گین سیمبین نرم افزار زیاد داره؟؟؟ کل دنیا دارن می گن اول iOS توی تعداد نرم افزار بعدش اندروید شما می گین سیمبین؟؟؟
    این گوشی میتونست گوشی خوبی باشه ، در صورتی که توی نوکیا تولید نمی شد... نوکیا الان دیگه حرفی واس گفتن نداره...
    این سیستم عاملش چیه؟؟؟ 3^ که حتی خیلیا اسمشم نشنیدن...
    والا من هم S60 V3 داشتم ، هم V5...
    هم گوشی 6120 دستم بوده ، هم 5800...
    ولی هیچ کدوم بدرد نمی خوردن...
    هر کس نظری داره... شما می گین دم سیمبین گرم و من با امضای دوستمون KAKHMAL موافقم... سلیقه ایه

8. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمان آبی

12

سلام....
    من یادم نمیاد صحبتی از پی سی کرده باشم... یا حتی ویندوز موبایل که به نظرم مزخرف ترین سیستم عامله...
    نمیخوام بحث و به بیراهه به کشونم()
    ولی در کل کجای ویندوز موبایل مزخرفه ؟(البته wp7 یه مشکلهای نسبتا شدیدی داره ولی با آپدیتهای جدید حل میشه چه بسا که ios مشکلهای مشابه رو در ابتدا داشت ولی شما الان اونو به عنوان بهترین میشناسین!!)
    الان انعطاف پذیرترین سیستم عامل wm6.5 شما روش میتونی هر سیستم عاملیو تقریبا بریزی(یعنی مثل ویرچوال ماشین یه سیستم عامل دیگه رو درحالی که خود ویندوز هست بالا بیاری(منظورم این نیستا!!)
    البته سلیقه هست ولی درکل بگم من نمیذارم توی اینجا بدون دلیل به سیستم عاملی توهین بشه
    آره wm6.5 یه مشکلاتی داره(مثل گرفتن فضای زیاد!)ولی اینقدرها هم حاد نیست اگه یه نفر پروفشنال باشه از نظر من انتخابش یکی از اینهاست!:(یعنی من باشم این کارو میکنم!):
    N900 - HD2 - IPHONE4(که البته من زیاد از آیفون خوشم نمیاد نمیدونم چرا شاید چون احساس میکنم داری پول مارکشو میدی!شایدم چون اگه یه نفر دستت ببینه فک میکنه یه بچه مایه داری که هنوز بلد نیست موبایل رو با چه "ی" مینویسن!)

پس لطفا بدون دلیل به سیستم عاملی توهین نکنید(ولی میتونید بگید من خوشم نمیاد اینکه میگید مزخرفه خشم آدمو برمی انگزه)

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمان آبی

پيش فرض

این گوشی میتونست گوشی خوبی باشه ، در صورتی که توی نوکیا تولید نمی شد... نوکیا الان دیگه حرفی واس گفتن نداره...
    راستی در مورد نوکیا هم نمیشه گفت شرکت بدی هست!
    من هم بعضی کاراشو قبول ندارم ولی نه اینکه کلشو ببرم زیر سوال!
    الان نوکیا خودش به سوخته بودن سیمبین اعتراف کرده این یعنی گام بلند و بعد هم رفت طرف wp7 که خوب اینم خودش گام بلند دیگه!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

الان نوکیا خودش به سوخته بودن سیمبین اعتراف کرده این یعنی گام بلند و بعد هم رفت طرف wp7 که خوب اینم خودش گام بلند دیگه!
    با سلام . ببینید منظور اینجانب بر اینست که دچار کمبود در سیمبیان3 نشده ام هنوز . هر برنامه ای که خواستم با هر کاربری یافته ام . کارم کامپیوتر است و همه ی امکانات تخصصی که میخواهم را براورده کرده . البته متأسفانه خیلی تک و توک برنامه دیده ام که فقط برای iOS و اندروید و میموN900 توسعه داده شده نه سیمبیان .
    انتظار داریم برتریهای احتمالی iOS و اندروید بر سیمبیان را از چشم یک کاربر معمولی بیان کنید نه صرفاً از دید یک توسعه دهنده ی نرم افزار .

---------- Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------

در ضمن بهر حال باید بپذیرید که حداقل از نظر میزان استقبال و فروش , N8 در این چند ماهه ی ورودش به ایران یک رکورد شکنی انجام داده است . پس یعنی امکانات و سیستم عاملش مورد توجه قرار گرفته . شاید بعضیها بخواهند این را به برند نوکیا مربوط بدانند ولی باید دلیل بیاورند .

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من دلایل زیادی واس اثبات عقیدم در مورد ویندوز موبایل و نوکیا دارم...
    ویندوز موبایل : محیطش به نظر من(این فقط در نظر منه) اصلا یوزر فرندلی نیس... عین جارو برقی سیستم می طلبه... همین باعث لگ وحشتناکش می شه... اپلیکیشن هاش تا چند میلیون سال دیگه به iOS یا حتی اندروید نمی رسه...
    نوکیا : تو مدلای آخرش دیگه کلا نتونسته خودشو تو بازار بکشونه... یه طرف از مائمو استفاده می کنه ، یه طرف دوباره سیمبین ، کلا گند زده تو این مدلای آخرش... هیچ کدوم هم اسمارت فون ایده آلی نیستن...
    ضمنا ما همین الان داشتیم می گفتیم تو ایران هیچکی نمی دونه چی داره می خره همه اکثرا دوربین می خوان... اصلا از سیستم عامل حالیشون نیس...
    اوووووف این کیه دیگه صد رحمت به فرهوده = ))))))))

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان زیاد خون خودتونو کثیف نکنید ... ثابت شده این بحث ها به نتیجه نمیرسه
    چیزی که از اخبار دنیا معلومه اینه :

2011 و 2015 رو جدول داده .... چیری که معلومه هیچ پلاتفرمی به گرد پای اندروید هم نمیرسه
    همه اینجا سقوط کردن به جز اندروید و ویندوز موبایل 7 ( جالبه که پیش بینی شده ویندوز فون 7 ...اپلو میگیره تا 2015 )
    سمبین هم که مورد بحث شماست ... تا 2015 مرخصه
    منبع :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جالبه کنگره جهانی هکرها هم که تو کانادا برگزار شد اینا رو هکرها سوراخ کردن :
    آیفون، بلک‌بری، سافاری و IE8
    برنده اصلی تو این کنگره اینا بودن :
    اندروید ، مرورگر کروم و فایرفاکس و همچنین ویندوز فون 7!!!!
    منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •