تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 13 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 129

نام تاپيک: رازِ شاگرد اول شدنِ شاگرد اولها چیست ؟؟؟ ( شاگرد اولها پاسخ بدهند )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چطور باید برای درس خوندن انگیزه اینجاد کرد ؟ من واقعا فک میکنم از هوش بالایی برخوردارم (تعریف از خود نباشه) واسه همین اصلا درس نمیخونم تا شب امتحان . اون موقع هم میگم هر چی شد بادا باد بعد میرم سر جلسه میام بیرون و نتیجه ها که اعلام میشه 11-12 بیشتر نمیشم . البته اینو هم بگم باز همین که این دروس سخت رو نمیفتم با توجه به بچه هایی که هفته ها میخونن ولی بازم میفتن خودش شاهکاره (من دانشجوی کارشناسی ناپیوسته نرم افزارم) .
    من خیلی وقته که به پاس شدن دروس راضیم . نمیدونم چیکار باید کنم که واسه 20 یک درس رو امتحان بدم .؟! سر جلسه امتحان هم یک 2 2 تا 4 تا میکنم میبینم 10 میشه نمرم دیگه زیاد وقت نمیذارم و بلند میشم از سر جلسه . ولی این ترم واقعا میخوام معدل بالا کسب کنم (17-18) .لطفا تجربه های مفیدتون رو اینجا قرار بدین .

2. 3 کاربر از Manager_66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

دوستان برا شاگرد اول شدن لازم نیست به آب و آتیش زد فرض کنید که یه نفر برا شاگرد اول شدن همیشه سعی می کنه از بقیه بهتر باشه حتی با وجود بعضی کمبودها که این باعث میشه به درسش لطمه بخوره که من اینو قبول ندارم شما با خودتون رقابت کنید یعنی به خودتون نگاه کنید و برحسب اون سعی کنید امروزتون از دیروزتون بهتر باشه و از این چیزی که الان هستین بالاتر برین.لازم نیست که به شاگرد اول بودن و این چیزا فکر کنید فقط شما کار خودتونو بکنید و سعی کنید به همکلاساتون کمک کنید و از اونا کمک بگیرینبعد اونوقت می بینی چقدر پیشرفت می کنی که اگرم شاگرد اول نشدی ناراحت نمیشی چون تو سعی و تلاشت رو کردی و این مهمه.

4. 3 کاربر از neon_91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من زیاد به بالا یا پایین بودن ضریب هوشی اعتقاد ندارم

انیشتین میگه 99 درصد تلاش 1 درصد ضریب هوشی

6. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

کم کم تا آخرای سال که بیشتر باهاش آشنا شدم ، فهمیدم که روزی حداقل 7-8 ساعت میخوندش !! حالا نمیدونم انگیزش از اینکه دروغ میگفت چی بود ...
    منم تو این سالها از اینجور افراد، زیاد دیدم...
    به نظر من سه تا دلیل میتونه داشته باشه:
    1- ما رو نسبت به زیاد خوندن بی میل کنه یا به عبارتی هدفش اینه که ما ساعات محدودتری بخونیم (رقابت گرایی)
    2- از این ترس دارند که مبادا کسی بهشون بگه خر خون!
    3- طرف فکر میکنه اگه بگه با خوندن یه کتاب 200 صفحه ای در عرض 10 دقیقه، ‌نمره 20 گرفته. ما فک میکنیم خیلی با هوشه و اینا
    (به قول سقراط : داناترین شما آدمیان آنست که بداند تا چه پایه نادان است.)
    شاگرد اولا خیلی فکر میکنن باید حتما نمرشون 20 شه عینه این بچه ها میشینن میخونن دیگه خدایش شاگرد اول کلاس سر کلاس که میشینه خنگِ خنگ! فرداش میای, میبینی آقا رفته 200بار خونده درسه رو
    همه ی شاگرد اولا هم اینجوری که شما میگین نیستند...
    من خودم تا سوم راهنمایی و قبل از اون جزء همین دسته بودم (حالا می فهمم که چه خ...ی بودم) اول و دوم دبیرستان که کلا مرخصی گرفته بودم؛ اما سال سوم یعنی پارسال خیلی حرفه ای و اصولی درس میخوندم و همیشه هم از درس خوندنم لذت می بردم... اصلا کلا آدمیزاد وقتی هر کاری رو آگاهانه و هدفمند انجام بده؛ در هرصورت احساس رضایت میکنه (حتی اگه شکست بخوره)
    چطور باید برای درس خوندن انگیزه اینجاد کرد ؟
    کافیه چند لحظه به آرزهات فکر کنی... به این فکر کنی که چند درصد آرزوهات بستگی داره به موفقیتت توی درس...

8. 2 کاربر از Sayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

چطور باید برای درس خوندن انگیزه اینجاد کرد ؟ من واقعا فک میکنم از هوش بالایی برخوردارم (تعریف از خود نباشه) واسه همین اصلا درس نمیخونم تا شب امتحان . اون موقع هم میگم هر چی شد بادا باد بعد میرم سر جلسه میام بیرون و نتیجه ها که اعلام میشه 11-12 بیشتر نمیشم . البته اینو هم بگم باز همین که این دروس سخت رو نمیفتم با توجه به بچه هایی که هفته ها میخونن ولی بازم میفتن خودش شاهکاره (من دانشجوی کارشناسی ناپیوسته نرم افزارم) .
    من خیلی وقته که به پاس شدن دروس راضیم . نمیدونم چیکار باید کنم که واسه 20 یک درس رو امتحان بدم .؟! سر جلسه امتحان هم یک 2 2 تا 4 تا میکنم میبینم 10 میشه نمرم دیگه زیاد وقت نمیذارم و بلند میشم از سر جلسه . ولی این ترم واقعا میخوام معدل بالا کسب کنم (17-18) .لطفا تجربه های مفیدتون رو اینجا قرار بدین .
    من هرجوری بخوام به شما انگیزه تزریق کنم نمیشه ، معیار های انگیزه در تمام افراد فرق میکنه

یکی درس میخونه برای اینکه پس فردا بهش بگن آقا دکتر
    یکی درس میخونه برای چشم و هم چشمی و فخر فروختن
    یکی درس میخونه که جلوی دوست دخترش کلاس بزاره و کاری کنه دخترا براش غش و ضعف کنن
    یکی درس میخونه که سوادش بره بالا و فردا توی زندگی برای هر مشکلی راه چاره ای پیدا کنه
    یکی درس میخونه چون تنها و فقر هست و تنها طناب پیشرفتش همین درس هست
    یکی درس میخونه که فردا خونه و زندگی مجللی بسازه و به قول معروف ، چند روز بخوره نون و تره ، یه عمر بخوره نون و کره
    یکی درس میخونه که بشه یکی مثل انیشتین ، معروف بشه و اختراع های متعددی بکنه
    یکی درس میخونه که پادزهر بیماریی رو کشف کنه ( از این نمونه ها زیاد داشتیم ، مثلا طرف پدرش بر اثر فلان بیماری ناشناخته میمیره ، این یارو میاد پادزهری میسازه که اون بیماری رو خنثی کنه ، مثل کاشف پنی سیلین که فکر کنم پدرش براثر یک بیماری ناشناخته داشت میمرد و پسره پنی سیلین رو کشف کرد و پدرش رو نجات داد ، البته اگه اشتباه نکنم )
    یکی درس میخونه که بشه یک فرد مثل دکتر حسابی ، کسی که کل ایرانی ها بهش احترام میزارن
    یکی درس میخونه برای تقرب به خدا ( طلبه ها )
    و ...

خیلی چیزهای دیگه هم هست که الان متاسفانه حظور ذهن ندارم ، شما میتونی هرکدوم از اینارو که دوست داری تصویر کنی ، وقتی رویای این چیز میاد توی ذهنت ، باعث میشه که انرژی مضاعف بگیری
    من به شخصه ( اگه اغراق نکنم ) خیلی اوقات وسط خوندن درس جغرافی میخوام کتاب رو پاره کنم و آتیشش بزنم ! اما بعد از 10 دقیقه فکر و تصویر رویاهایی که دارم باعث میشه دوباره بشینم بخونم ، نه به خاطر درس جغرافی ، به خاطر رسیدن به خواسته هام

من زیاد به بالا یا پایین بودن ضریب هوشی اعتقاد ندارم

انیشتین میگه 99 درصد تلاش 1 درصد ضریب هوشی
    اون 1 درصد ضریب هوشی رو حیوانی به نام بز هم داره !
    به نظر من این جمله یکم زیادی اغراق کرده ، بیشتر میخواسته بگه تلاش و کوشش خیلی تاثیر داره ... :چشمک
    وگرنه شما هرچی ریاضی بخونی ، اگه ضریب هوشیت 1 درصد باشه عمرا چیزی بفهمی !!

من خودم مثل خیلی از آدما از بچگی فکر میکردم که بعضی از انسان ها ذاتا نابغه هستند و خدا اینجوری خلقشون کرده
    اما بعدا فهمیدم که انسان ها مساوی خلق شدن ، این خودشون هستند که خودشون رو از دیگران متمایز میکنن ، شما هرچقدر بخونی ، مغزت پیچیده تر میشه و بهتر یاد میگیری ...
    Last edited by Gam3r; 06-03-2011 at 21:51.

10. 4 کاربر از Gam3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mahdi_Co_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

ببینید ، توی کشور ما عوامل متعددی در شاگرد اول شدن یک دانشجو (دانش آموز) تاثیر داره .. من این عوامل رو به سه دسته تقسیم می کنم ؛
    الف : محرک هایی که شخص در اون دخیل هست.
    1- شخص دارای هدف یا آرمان هست (مثلا من میخوام به فلان دختر برسم ؛ پس باید نهایت تلاشم رو بکنم تا به والدین اون دختره نشون بدم کی هستم.)
    2- شخص به اون رشته ی خودش علاقه داره (ببینید ، این جمله ی به ظاهر ساده ، خیلی مفهوم داره ... مثلا تو به بیسکویت علاقه داری ؛ به مادرت هم علاقه داری ؛ اما علاقه به مادرت رو هیچ وقت نمی تونی با علاقه ی خودت به بیسکویت مقایسه کنی ) ... عشق به درس هم باید مثل غشق به مادر ، دوام داشته باشه ... متاسفانه امروزه دختر های زیادی میگن : << ما به رشته ی معماری خیلی علاقه داریم.>> ، ولی وقتی وارد این رشته میشن ، فقط به فکر نمره و پاس کردن درس ها هستن.
    3- مدیریت روی درس ها داره (با محاسبات ذهنی میتونه تشخیص بده که کدام درس رو موقع شب امتحان بخونه و کدام درس رو در طول ترم باید بخونه و مرور کنه ... متاسفانه خیلی از دانشجویان در مقابل عاملِ بسیار نامردِ { تنبلی } شکست می خورن و همه ی درس ها رو میذارن شب امتحان میخونن ... یعنی نمی تونن از فاکتور مدیریت استفاده کنن.)
    4- نظم رو به احساس ترجیح میده ( یعنی بین {دوستی با جنس مخالف} و {ورزش کردن} و {نماز} و {تماشای فیلم} و {درس خوندن} و غیره ؛ تعادل و بالانس ایجاد می کنه.) ... خیلی از دانشجویان مثلا میگن : << حالا فعلا این درس رو بی خیال . حسش نیست ؛ امشب فلان شبکه فیلم داره ... تا پایان ترم خیلی فرصت مونده >>
    5- از مغزش کار می کشه ( وقتی بریم بدن سازی و فقط از دستگاه هایی استفاده کنیم که برای تقویت بازو تعبیه شده اند ، مسلماً فقط و فقط بازوی ما تغییر خواهد کرد و عضلات پای ما بدون تغییر باقی میمونه.) ... مغز هم باید از روش های مناسب پرورش داده بشه.
    6- برای درس خوندن کاری به زمان نداره ... چرا شما توی این تاپیک این قدر حرف از زمان و ساعت می زنید ؟؟!! ... برای درس خوندن خودتون ، زمانِ شروع در نظر بگیرین ، ولی زمان پایان ، به هیچ وجه در نظر نگیرین . (البته توجه داشته باشین که این حرف من با گزینه های 4 و 3 تناقضی نداره.)
    ب : عواملی که تحت تاثیر جریانات ناگهانی در محیط آموزشی رخ میده.
    *** برای توضیح این قسمت ، دو تا شاگرد زرنگ را درنظر بگیرین که هر دو در یک سطح و لایق شاگرد اول شدن هستند ؛
    عوامل زیر به صورت ناخدآگاه باعث میشه یکی از دیگری پیشی بگیره ؛
    1- یکی از این دو نفر در ایام امتحانات بیماری سنگینی می گیره و مسلماً افت نمره پیدا می کنه.
    2- استاد ، بنا به دلایلی با یکی از این دو نفر لج می کنه.
    3- استاد برگه ی یکی از این دو نفر رو سهواً اشتباه تصحیح می کنه و برعکس.
    4- برای یکی از این دو نفر ، مشکل مالی و یا مشکل خانوادگی پیش میاد.
    5- یکی از این دو نفر سر جلسه امتحان ، از بغل دستی تقلب می گیره و جلو می افته.
    6- یکی از این دو نفر در مسیر رسیدن به حوزه ی امتحانی تصادف می کنه و دیر به جلسه امتحان می رسه ( یا نمی رسه.)
    7- در یک روز امتحانی خاص ، آب و هوای محیط ، بابِ میلِ یکی از این دو نفر نیست و روی آموخته های ذهنش تاثیر بدی میذاره.
    8- سر جلسه ی امتحان ، صندلی بغل دستی همواره تقلب می خواد و نمیذاره یکی از این دو نفر روی سوالات تمرکز داشته باشه.

*** اگه هر یک از عوامل فوق اتفاق بیوفته ، باعث میشه در شخص ، احساس شکست شدیدی رخ بده و به اصطلاح ضدحال میخوره و در دراز مدت ، افت تحصیلی پیدا می کنه ... و برعکس ، فرد دیگر (که این اتفاقات براش پیش نیومده) شاگرد اول میشه و در ترم های آینده ، امید مضاعفی برای تلاش ، پیدا می کنه
    ج : سیاست های عده ای خاص ( اعم از دوست و دشمن ) که به عنوان هدیه یا توطعه ، به شخص وارد میشه.
    *** این قسمت دیگه فکر نکنم نیاز به تفسیر داشته باشه... مفهوم در جمله به وضوح معلومه.

12. 3 کاربر از Mahdi_Co_1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

در اینکه باید خوند هیچ شکی نیست .
    اما به عنوان یه سمپادی میگم حتی بین ما هم کسایی که بیشتر از روزی 3-4 ساعت بخونن خیلی خیلی کم هستش !
    اما چجوری اینا درسشون اینقدر خوبه ؟ من بدون رو در بایسی از همه چه کسایی که درسشون خوبه چه نیست میپرسم وضع مطالعشونو
    متوجه شدم برای اینکه درست خوب باشه باید سر کلاس درسو بفهمی + باید درس های قبلی واقعا یادت باشه . حالا یه عده هستن حافظشون واقعا عجیبه ! مثلا دوست من که حافظه ی تصویری داره و همه ی فرمولایی رو که یه بار هم بخونه سریع یادش میاد . یا اینکه مثل خود من مرورشون خیلی زیاده . شما نباید فکر کنید مطالعه درس حتما باید درست حسابی و 2-3 ساعته باشه ! ابدا ! شما اگه یه ربع و فقط یه ربع درسی رو که بتون میدن همون روز بخونید و آخر هفته نیم ساعت یه مرور کلی از تمام درسا کنید حتی یک ساعت هم نمیشه اما من تضمین میکنم این 45 دقیقه ارزشش از 10 ساعت هم بیشتره اگه جور دیگه درس بخونید
    میگید نه امتحان کنید ! من اولین بار این کار رو برای درس شیمی کردم . شیمی من واقعا ضعیف بود همه ی بچه ها هم یادشونه توی تاپیک کنکور ازشون میپرسیدم میشه شیمی رو پایین زد یا نه . اما من یه روز دقیقا همینطور مرور رو شروع کردم . معلم 3 هفته بعد امتحان گرفت و من شدم 92 درصد در حالی که فقط 1 نفر 100 زده بود و 92 هم دیگه نداشتیم . حالا درصد امتحان قبلی من چند بود ؟ 30 درصد : دی
    این قضیه مال سال دومه ! این روش کاملا برای همه ی درسا صادقه . فقط اینکه برای عربی و فیزیک و حسابان شما نیاز به تمرین زیاد هم دارید . من برخلاف بقیه توصیه میکنم تشریحی کار کنید . من برای فیزیک قبلا میشد که 150 تا تست بزنم اما بازم تو آزمون 50 درصد بزنم . اما بعدش تصمیم گرفتم فقط تشریحی کار کنم و جالب اینجاست که دیگه زیر 80 نزدم فیزیکو

بعضی درسا هم هستن که یه عده توش خیلی قویا و این دیگه بدلیل علاقه ی زیاده ! مثلا کسایی که حافظ قرآن هستن یا قاری ان معمولا عربیشون عالیه و با اینکه هیچی نمیخونن همیشه نمره کامل میگیرن .
    من درس ریاضیم عالی ترین درسمه اونم برای علاقه ی زیادمه که باعث شده مطالعه ی جانبی زیاد داشته باشم . مثلا شما وقتی سوالای المپیاد ریاضی که بعضیاشون 2-3 صفحه راه حل دارن رو کار کنید به سخت ترین سوالا و تستای علامت دار و خارج از کتاب و ... این کتابای بیرون میخندید

این تجربه ی من بود به هر حال چیزیم هست که ازش مطمئن هستم . من کم کم از سال اول شروع کردم به تحقیق در مورد روشهای مطالعه و برای همین هم هست که کم و بیش بچه های کنکور سال های قبل منو یادشونه که ازشون سوال میپرسیدم .
    100% باهت موافقم.....من خودم بعضی وقتا اینجوری درس میخونم و تفاوت رو حس میکنم، کسایی که میخوان درسشون بهتر بشه حتما این شیوه رو امتحان کنن، حتی اگه شده فقط 1 بار امتحان کنید.......

14. این کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

اون 1 درصد ضریب هوشی رو حیوانی به نام بز هم داره !
    به نظر من این جمله یکم زیادی اغراق کرده ، بیشتر میخواسته بگه تلاش و کوشش خیلی تاثیر داره ... :چشمک
    وگرنه شما هرچی ریاضی بخونی ، اگه ضریب هوشیت 1 درصد باشه عمرا چیزی بفهمی !!
    من زیاد به هوش به عنوان چیزی عمومی اعتقاد ندارم . فقط معتقدم هر کسی توی یه چیزی استعداد داره اگه یکی ریاضیش خوبه نباید بگیم نابغه است و تیزهوشه شاید این طرف توی موسیقی یا ادبیات افتضاح باشه ولی با این حال مد شده که به ریاضی تو ایران خیلی بها میدن و بالا میبرنش
    من معتقدم 10 درصد هوش 40 درصد تلاش 50 درصد شیوه ی مناسب
    یعنی شما ممکنه 10 ساعت با یه تبر بیوفتی به جون یه درخت اما یه نفر دیگه با روش درست (لازم نیست این روش رو خودش با هوشش بدست آورده باشه میتونه از یکی مشاوره گرفته باشه) بیاد و با یه اره برقی یه درخت رو تو 10 ثانیه قطع کنه

ب : عواملی که تحت تاثیر جریانات ناگهانی در محیط آموزشی رخ میده.
    *** برای توضیح این قسمت ، دو تا شاگرد زرنگ را درنظر بگیرین که هر دو در یک سطح و لایق شاگرد اول شدن هستند ؛
    عوامل زیر به صورت ناخدآگاه باعث میشه یکی از دیگری پیشی بگیره ؛
    1- یکی از این دو نفر در ایام امتحانات بیماری سنگینی می گیره و مسلماً افت نمره پیدا می کنه.
    2- استاد ، بنا به دلایلی با یکی از این دو نفر لج می کنه.
    3- استاد برگه ی یکی از این دو نفر رو سهواً اشتباه تصحیح می کنه و برعکس.
    4- برای یکی از این دو نفر ، مشکل مالی و یا مشکل خانوادگی پیش میاد.
    5- یکی از این دو نفر سر جلسه امتحان ، از بغل دستی تقلب می گیره و جلو می افته.
    6- یکی از این دو نفر در مسیر رسیدن به حوزه ی امتحانی تصادف می کنه و دیر به جلسه امتحان می رسه ( یا نمی رسه.)
    7- در یک روز امتحانی خاص ، آب و هوای محیط ، بابِ میلِ یکی از این دو نفر نیست و روی آموخته های ذهنش تاثیر بدی میذاره.
    8- سر جلسه ی امتحان ، صندلی بغل دستی همواره تقلب می خواد و نمیذاره یکی از این دو نفر روی سوالات تمرکز داشته باشه.
    این مورد 8 رو خدا نسیب دشمنتون هم نکنه
    کاملا تایید میشه
    یه بار من گفتم محض تنوع برم بشینم اون آخر کلاس (ردیف اول میشینم) ! آقا کلی تحویل گرفتن مارو هر کی میگفت بیا پیش من بشین منم حواسم نبود اصلا همه ی اینا برای امتحان دینی زنگ بعده ! اولا اینکه تمام خلاصه نویسی هامو مصادره کردن دوستان به عنوان تقلب و من دیگه ندیدم اون برگه هامو ! بعدش هم تمام طول آزمون یا فوش میدادن یا لگد میزدن که من تقلب بدم ! آخرش مجبور شدم دعوا راه بندازم که امتحان تقریبا کنسل شد ...
    Last edited by ALt3rnA; 06-03-2011 at 23:10.

16. 4 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mahdi_Co_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

یکی درس میخونه برای اینکه پس فردا بهش بگن آقا دکتر
    یکی درس میخونه برای چشم و هم چشمی و فخر فروختن
    یکی درس میخونه که جلوی دوست دخترش کلاس بزاره و کاری کنه دخترا براش غش و ضعف کنن
    یکی درس میخونه که سوادش بره بالا و فردا توی زندگی برای هر مشکلی راه چاره ای پیدا کنه
    یکی درس میخونه چون تنها و فقر هست و تنها طناب پیشرفتش همین درس هست
    یکی درس میخونه که فردا خونه و زندگی مجللی بسازه و به قول معروف ، چند روز بخوره نون و تره ، یه عمر بخوره نون و کره
    یکی درس میخونه که بشه یکی مثل انیشتین ، معروف بشه و اختراع های متعددی بکنه
    یکی درس میخونه که پادزهر بیماریی رو کشف کنه ( از این نمونه ها زیاد داشتیم ، مثلا طرف پدرش بر اثر فلان بیماری ناشناخته میمیره ، این یارو میاد پادزهری میسازه که اون بیماری رو خنثی کنه ، مثل کاشف پنی سیلین که فکر کنم پدرش براثر یک بیماری ناشناخته داشت میمرد و پسره پنی سیلین رو کشف کرد و پدرش رو نجات داد ، البته اگه اشتباه نکنم )
    یکی درس میخونه که بشه یک فرد مثل دکتر حسابی ، کسی که کل ایرانی ها بهش احترام میزارن
    یکی درس میخونه برای تقرب به خدا ( طلبه ها )
    و ...
    دوست عزیزم ، جناب Gam3r

کسی که شاگرد اول میشه ( همواره شاگرد اول میشه ) فقط یک هدف نداره ... کلی هدف داره که بعضی از این جملاتی که شما نوشتین هم شامل اهداف اون شخص میتونه باشه...
    منظورم اینه که هیچ وقت فقط و فقط واسه یه هدف بی ارزش مثل { مطرح شدن در بین دختر ها} یه نفر نمیتونه شاگرد اول بشه ... چون این هدف ، انرژی لازم برای مقابله با فشار های درسی رو نداره.

18. 3 کاربر از Mahdi_Co_1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

6- برای درس خوندن کاری به زمان نداره ... چرا شما توی این تاپیک این قدر حرف از زمان و ساعت می زنید ؟؟!! ... برای درس خوندن خودتون ، زمانِ شروع در نظر بگیرین ، ولی زمان پایان ، به هیچ وجه در نظر نگیرین . (البته توجه داشته باشین که این حرف من با گزینه های 4 و 3 تناقضی نداره.)
    به نظر من بدترین کار اینه که پایانی برای اتمام دروس در نظر نگیرید

شما اگه فرض کنید که دقیقا 20 دقیقه ی دیگه امتحان شروع میشه ، با جدیت فوق العاده ای شروع میکنید به درس خوندن و تمام کلمات رو با سرعت جذب میکنید ، اما اگه فرض کنید که فعلا 3-4 ساعتی وقت هست ... ممکنه خیلی کندتر و آرومتر بخونید ...

شما یک راننده رو فرض کن ، اگه این راننده با سرعت آروم ماشین برونه ، مرتب حواسش به منظره های اطراف میوفته و نمیتونه روی رانندگی تمرکز داشته باشه ، اما اگه همین راننده سرعتش رو بیشتر کنه ، مجبوره تمام حواسش رو معطوف به رانندگی کنه و به عوامل محیطی دیگه توجهی نکنه ، فقط و فقط هوش و حواسش رو بده به رانندگی ، یک محصل هم همینه ...

من هرموقع دیدم که وقت کم دارم ، بهتر عمل کردم ! یادمه یه جایی هم خونده بودم که : کاری که احساس کنی همیشه وقت داری انجامش بدی ، هیچوقت وقت نمیکنی که انجامش بدی !

یه بار من گفتم محض تنوع برم بشینم اون آخر کلاس (ردیف اول میشینم) ! آقا کلی تحویل گرفتن مارو هر کی میگفت بیا پیش من بشین منم حواسم نبود اصلا همه ی اینا برای امتحان دینی زنگ بعده ! اولا اینکه تمام خلاصه نویسی هامو مصادره کردن دوستان به عنوان تقلب و من دیگه ندیدم اون برگه هامو ! بعدش هم تمام طول آزمون یا فوش میدادن یا لگد میزدن که من تقلب بدم ! آخرش مجبور شدم دعوا راه بندازم که امتحان تقریبا کنسل شد ...
    اتفاقا من نیمکت آخر میشینم ، اون ته کلاس ... !
    ممکنه یکم توجهم نسبت به درس کم بشه ، اما اون آخر انقدر میخندیم که به خاطر همین خنده ها آدم به مدرسه علاقه مند میشه ، وگرنه معلم ها و محیط آموزشی که کاملا خشک هست ( شاید سمپاد اینجوری نباشه ، ولی مدرسه های دولتی خیلی خشک هست )
    موقع امتحان ها هم بهشون میگم زر بزنین نمیزارم یک کلمه رو هم ببینین ، بدون اینکه زر بزنین خودتون برگه رو ببینین ! و اونا هم اطاعت میکنن :چشمک

دوست عزیزم ، جناب Gam3r

کسی که شاگرد اول میشه ( همواره شاگرد اول میشه ) فقط یک هدف نداره ... کلی هدف داره که بعضی از این جملاتی که شما نوشتین هم شامل اهداف اون شخص میتونه باشه...
    منظورم اینه که هیچ وقت فقط و فقط واسه یه هدف بی ارزش مثل { مطرح شدن در بین دختر ها} یه نفر نمیتونه شاگرد اول بشه ... چون این هدف ، انرژی لازم برای مقابله با فشار های درسی رو نداره.
    درسته ، شما اگه فقط یک هدف رو برای پیشرفت خودتون انتخاب کنید ، در مرور زمان با پیشرفتی که دارید و قدرتی که از خودتون میبینین ، هدف های بیشتری رو هم انتخاب میکنین و میگین من اگه تونستم به این هدفم برسم ، پس به بقیه هم میتونم ...

اصولا هرکی رو که دیدم پیشرفت کرده ، هدف داشته ، بدون هدف ، انسان قدرت و انگیزه و توان هیچ کاری رو نداره ...
    هدف داشتن هم سخته !
    یادمه یکی از استاد هامون میگفت : دانش اموزی که انقدر علاقه به درس داره ، چرا باید توی همچین محیطی درس بخونه که فقط براش بی علاقگی ایجاد میکنه ؟

20. 2 کاربر از Gam3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •