تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 47

نام تاپيک: Fujifilm FinePix HS10 چجور دوربینیه ؟

داره خودمونی میشه borland dariush's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام به اساتید من هم دقیقا همین مشکل رو دارم البته تا دیروز نمیدونستم ولی با دیدن پست دوستمون رفتم و چک کردم دیدم دقیقا همین جوری هست . چرا ؟؟؟؟

داره خودمونی میشه Phoenix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام به اساتید من هم دقیقا همین مشکل رو دارم البته تا دیروز نمیدونستم ولی با دیدن پست دوستمون رفتم و چک کردم دیدم دقیقا همین جوری هست . چرا ؟؟؟؟
    ضمن عرض سلام و تبریک سال نو
    دوستان این مشکل بخاطر نوع فرمت مموری کارتها پیش میاد (FAT32) در این حالت حجم یک فایل نمیتونه از 2 گیگ بیشتر بشه.لذا دوربین شما مجبور به قطع رکورد میشود.وشما باید جهت ادامه فیلمبرداریتون رکورد جدیدی رو شروع کنید.بعنوان مثال کسی که مموری 8 گیگ داره میتونه 4 تا کلیپ 2 گیگابایتی بگیره که زمان هر کلیپ بسته به بیتریت فیلم میتونه بین حدودا 20 دقیقه الی 35 دقیقه باشه

3. 3 کاربر از Phoenix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت amirsajjadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

14

ضمن عرض سلام و تبریک سال نو
    دوستان این مشکل بخاطر نوع فرمت مموری کارتها پیش میاد (FAT32) در این حالت حجم یک فایل نمیتونه از 2 گیگ بیشتر بشه.لذا دوربین شما مجبور به قطع رکورد میشود.وشما باید جهت ادامه فیلمبرداریتون رکورد جدیدی رو شروع کنید.بعنوان مثال کسی که مموری 8 گیگ داره میتونه 4 تا کلیپ 2 گیگابایتی بگیره که زمان هر کلیپ بسته به بیتریت فیلم میتونه بین حدودا 20 دقیقه الی 35 دقیقه باشه
    با سلام
    من با خود دوربین هم مموری رو فرمت کردم. آیا راه حلی برای بیشتر کردن تایم فیلم برداری وجود داره؟ باید با چه فرمتی مموری رو فرمت کنم؟ آیا دوربین فرمت های دیگه رو هم ساپورت میکنه؟ توی سایت فوجی چیزی در مورد نوع فرمت مموری ننوشته.

ممنون
    Last edited by amirsajjadi; 24-03-2011 at 12:49.

5. این کاربر از amirsajjadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

رم رو با کامپیوتر با NTFS فرمت کنید. ولی به احتمال 99.99% دوربین رم نمیخونه وباید با همون FAT32 فرمت بشه.

7. این کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Phoenix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

با سلام
    من با خود دوربین هم مموری رو فرمت کردم. آیا راه حلی برای بیشتر کردن تایم فیلم برداری وجود داره؟ باید با چه فرمتی مموری رو فرمت کنم؟ آیا دوربین فرمت های دیگه رو هم ساپورت میکنه؟ توی سایت فوجی چیزی در مورد نوع فرمت مموری ننوشته.

ممنون
    همینطور که جناب alisub هم اشاره فرمودن متاسفانه فرمت NTFS هنوز توسط دوربینها ساپورت نمیشه ! لذا خیر دوست عزیز راهی برای افزایش مدت فیلمبرداری نیست مگر کاهش کیفیت.
    اما یه چیزی هم بگم من خودم بشخصه فکر نمیکنم که این 30 دقیقه به ازای هر کلیپ کم باشه آخه چه سوژه ای رو آدم میخواد ازش نیم ساعت فیلم بگیره !!! دیگه نهایتش اینه که یه stop میزنی دوباره شروع میکنی D:
    Last edited by Phoenix; 24-03-2011 at 13:11.

9. این کاربر از Phoenix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت amirsajjadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

13

همینطور که جناب alisub هم اشاره فرمودن متاسفانه فرمت NTFS هنوز توسط دوربینها ساپورت نمیشه ! لذا خیر دوست عزیز راهی برای افزایش مدت فیلمبرداری نیست مگر کاهش کیفیت.
    اما یه چیزی هم بگم من خودم بشخصه فکر نمیکنم که این 30 دقیقه به ازای هر کلیپ کم باشه آخه چه سوژه ای رو آدم میخواد ازش نیم ساعت فیلم بگیره !!! دیگه نهایتش اینه که یه stop میزنی دوباره شروع میکنی D:
    بله درسته با یک استوپ میشه مدت رو افزایش داد ولی تعجب من از اینه که چرا خود سایت fuji این رو ننوشته.

11. این کاربر از amirsajjadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای payamf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من میخوام یه دوربین برای عکسهای حرفه ای و پرتره های حرفه ای بگیرم ولی متاسفانه توانایی مالی خرید dslr ندارم (برای مثال eos 500d قیمتش حدود 700 هزار تومانه!) بعد از جستجو فراوان به این دوتا دوربین رسیدم ، بین این دو شک دارم :

FujiFilm FinePix S200EXR
    Fujifilm FinePix HS10

اینم بگم من زوم 30 ایکس اپتیکال و کیفیت بالای فیلمبرداری خیلی مهم نیست چون من بیشتر خود عکسبرداری برام مهمه

خوشحال میشم راهنمایی کنید.

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بودجه شما چقدره ؟؟؟
    دیگه چه انتظاری دارید ؟؟؟

حـــــرفـه ای payamf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بودجه که حدود ۴۵۰ هزار تومان هست و انتظاراتی که دارم دوربین تنظیمات کاملی داشته باشه ، کند نباشه ، حتی الامکان باتری لیتیومی باشه ، چشمی خوب و بی نقصی داشته باشه ، به هیچ عنوان نمیخوام فوکوس و زوم دیجیتال باشه و میخوام مثل ۵۵۰ دی دستی باشه.. دوربین رو برای شروع کار عکاسی ام میخوام

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

پس HS10 ، فقط لیتیومی نیست ، چشمیش هم بی نقص نیست

اگر کمی صبر کنید HS20 هم میاد که ارزش داره
    Last edited by ELSIN; 26-03-2011 at 01:07.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •