تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 24 از 24

نام تاپيک: پراید 132 بهتره یا 111 ؟؟؟؟

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

همین طور که دوستان گفتن سعی کن با ترمز ABS بگیری!
    هیدرولیک هم که باشه چه بهتر!
    خب طراحی 111 که دوستمون گفتن دردسر بزرگیه من فکر کردم میخواد از جاش کنده بشه!
    خب من در مورد قیافه نظر نمیدم چون یه چیز سلیقه ای هست!
    هر دوتاش هم میشه گفت یکی هست فقط تفائتش به صندوق عقبش هست! اینم بستگی به انتخاب خودت داره!

2. 2 کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

من با 111 sx رانندگی کردم . مسافرت هم رفتم . اگر باهاش ویراژ نری و احساس نکنی پشت پورشه نشستی و همه رو باید جا بزاری ماشین خوبیه.
    کولر خیلی خوبی هم داره.
    همین دیروز تو جاده روشنش کرده بودم باهاش 110 میرفتم. مشکلی نداشت.
    اتاق مثل یخچال شده بود بچه ها سردشون شد مجبور شدم کمش کنم.
    بخاریش رو تست نکردم اما فکر نکنم خیلی بد باشه.
    بنظرم اشکالاش ایناست:
    1- فقط خیلی پایینه ! دو نفر که عقب بشینن تو جاده بعضی جاها که بالا پایین میشی 1 کوچولو کفش میگیره زمین.
    2- کمک هاش هم صدا میده.
    3- لنتش رو هم اگر کره ای اصل بندازی از صدای جیغش راحت میشی (صدای خیلی ضعیفیه)

ترمزش هم خوب جواب میده البته من با سرعت 70 تا بود فکر کنم مجبور شدم ترمز بگیرم خوب عمل کرد.
    هیدرولیک هم بسیار بدرد میخوره مخصوصا واسه خانوما تو پارک کردن کمک بزرگیه.

چه میشه کرد تا زمانی که بودجه کامل نشده مجبوریم این ماشین ها رو سوار بشیم. صفرش اگه خوب باهاش رفتار بشه 3 تا 5 سال رو راحت و بدون درد سر جواب میده.
    اما به محض اینکه بودجه تون کامل تر شد حتما یه ماشین خوب مثل ال 90 بخرید.

البته من همین الان اگه 14و 15 تا داشتم حتما ال 90 کارکرده میخریدم . اما میگم که بودجه نمیرسه فعلا.

اگر کسی با 132 sx رانندگی کرده لطفا تجربیاتش رو در اختیار بچه های فروم بزاره ممنون.

4. این کاربر از dvdghe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من با 111 sx رانندگی کردم . مسافرت هم رفتم . اگر باهاش ویراژ نری و احساس نکنی پشت پورشه نشستی و همه رو باید جا بزاری ماشین خوبیه.
    کولر خیلی خوبی هم داره.
    همین دیروز تو جاده روشنش کرده بودم باهاش 110 میرفتم. مشکلی نداشت.
    اتاق مثل یخچال شده بود بچه ها سردشون شد مجبور شدم کمش کنم.
    بخاریش رو تست نکردم اما فکر نکنم خیلی بد باشه.
    بنظرم اشکالاش ایناست:
    1- فقط خیلی پایینه ! دو نفر که عقب بشینن تو جاده بعضی جاها که بالا پایین میشی 1 کوچولو کفش میگیره زمین.
    2- کمک هاش هم صدا میده.
    3- لنتش رو هم اگر کره ای اصل بندازی از صدای جیغش راحت میشی (صدای خیلی ضعیفیه)

ترمزش هم خوب جواب میده البته من با سرعت 70 تا بود فکر کنم مجبور شدم ترمز بگیرم خوب عمل کرد.
    هیدرولیک هم بسیار بدرد میخوره مخصوصا واسه خانوما تو پارک کردن کمک بزرگیه.

چه میشه کرد تا زمانی که بودجه کامل نشده مجبوریم این ماشین ها رو سوار بشیم. صفرش اگه خوب باهاش رفتار بشه 3 تا 5 سال رو راحت و بدون درد سر جواب میده.
    اما به محض اینکه بودجه تون کامل تر شد حتما یه ماشین خوب مثل ال 90 بخرید.

البته من همین الان اگه 14و 15 تا داشتم حتما ال 90 کارکرده میخریدم . اما میگم که بودجه نمیرسه فعلا.

اگر کسی با 132 sx رانندگی کرده لطفا تجربیاتش رو در اختیار بچه های فروم بزاره ممنون.
    ترو خدا با پراید تو جاده نرید. اگه میرید هم اگه جون خودتون و سرنشینهای ماشینتون براتون مهمه سرعتتون زیر 100 باشه. من خیلی تو جاده مسافرت می کنم. صحنه هایی که از تصادفات پراید تو جاده دیدم اونقدر وحشتناکه که نگو. تصادفایی دیدم که ادما تو ماشین گوشت چرخکرده شدن. تورو خدا اگه ماشینتون پرایده خیلی احتیاط کنید...

6. 3 کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ترو خدا با پراید تو جاده نرید. اگه میرید هم اگه جون خودتون و سرنشینهای ماشینتون براتون مهمه سرعتتون زیر 100 باشه. من خیلی تو جاده مسافرت می کنم. صحنه هایی که از تصادفات پراید تو جاده دیدم اونقدر وحشتناکه که نگو. تصادفایی دیدم که ادما تو ماشین گوشت چرخکرده شدن. تورو خدا اگه ماشینتون پرایده خیلی احتیاط کنید...
    به نظرم در ایران نوع خودرو زیاد مهم نیست ، تصادفاتی که رخ میدهد اینقدر فجیه هست که قابل توصیف نیست ، یک هفته پیش خودروی آزرا سفید از روی پل غیر هم سطح با سرعت 180 کیلومتر چپ شده و با سقف از روی پل بر روی اتوبان افتاد ، متاسفانه 3 سرنشین خودرو در دم جان باختند و بالا تنه ی آنها به کل متلاشی و سرشان بر روی جسد نبود ، خودروی دیگر BMW 530 بوده که با سرعت 150 کیلومتر به زیر تریلی رفته و 5 سرنشین آن کشته شدن . نوع تصادف و رانندگی بسیار مهم تر از خودرو هست . در کل پراید از 100 امتیاز ایمنی 15 امتیاز به خودش اختصاص داده پس باید خیلی مراقب باشید که تصادف نکنید ، اگر هم تصادف کردید نحوه آن بسیار مهم است .
    من با 131 اس ایکس 185 کیلومتر سرعت رفتم ( یکبار برای تست در جاده مخصوص ) اما پیشنهاد میکنم بالای 110 کیلومتر این خودرو را نرانید چون بسیار ناپایدار هست و هندلینگ خیلی خیلی پایینی دارد .

در نهایت سعی میکنم پست جامعی در مورد رانندگی با پراید ارائه بدهم .
    موفق باشید .

8. 3 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •