لابد ارواح از شما خوششون اومده!![]()
جالب شد
بریم یه آندروید بخزیم بینیم چیکارست این برنامه ...
---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:59 PM ----------
جالب شد
بریم یه آندروید بخزیم بینیم چیکارست این برنامه ...![]()
گوشی های اندرویید سنسور حساس به الکترومغناطیس دارن.کار این نرم افزارها اینه که میدان الکترومغناطیس رو پیدا میکنه..بسته به حساسیت سنسور و شدت میدان...مثلا از 1 تا 10 سانتیمتری یک سیم به شما نشون میده که سیم برق داره یا نه..یا اگر منزلتون نزدیک دکلهای فشار قوی باشه میتونید تست کنید و ببینید آیا شدت میدان استاندارد هست اونجا یا خطرناکه..
دستگاههای اینا هم هست...برای مصارف صنعتی و ...از 20 هزار تا 2 میلیون...به روح یاب-emf detector و گاووس متر معروفن.بستگی داره به استفاده کنندش lol
دوست منم این نرم افزار رو داشت اصل خنده بود فقط روشن میکردیم بعد روح ها حرف میزدن ما میخندیدم فقط سر کلاس :خخخخخخخخخ
جن هم پیدا میکنه !؟
نه متاسفانه فعلا فقط رو روح های معمولی رو پیدا میکنه در اینده اینشالله جن و شیطان های مختلف هم اضافه میشن :خخخخخخ
من جنشو خیلی لازم دارم.
آخه این پدر سوخته ها وسایل منو بر میدارند.
بهشون فش داديالان ميان اذيت مكنن
![]()
یه مدل جدید ترش هم لومده کستیل رو پیدا می کنه ! :دي
مگه می شه همه ی گوشی های اندروید داشته باشن ؟ بعد بقیه ی گوشی ها نداشته باشن ؟گوشی های اندرویید سنسور حساس به الکترومغناطیس دارن.کار این نرم افزارها اینه که میدان الکترومغناطیس رو پیدا میکنه..بسته به حساسیت سنسور و شدت میدان...مثلا از 1 تا 10 سانتیمتری یک سیم به شما نشون میده که سیم برق داره یا نه..یا اگر منزلتون نزدیک دکلهای فشار قوی باشه میتونید تست کنید و ببینید آیا شدت میدان استاندارد هست اونجا یا خطرناکه..
دستگاههای اینا هم هست...برای مصارف صنعتی و ...از 20 هزار تا 2 میلیون...به روح یاب-emf detector و گاووس متر معروفن.بستگی داره به استفاده کنندش lol
تقصیر جیمزه ! :ديمن جنشو خیلی لازم دارم.
آخه این پدر سوخته ها وسایل منو بر میدارند.
زیادگوش می کنی ! :دي
Last edited by SAMCRO; 11-04-2011 at 19:44.
من برنامه میخوام بتونه لوسیفر رو پیدا کنه کارش دارمیه مدل جدید ترش هم لومده کستیل رو پیدا می کنه ! :دي![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)