خواهش میکنم.اگر میخواین کارت بگیرین بهتره gtx 460 1gb بگیری با قیمت 230 تومان.بعدا خواستین sli کنین.
گولر خوب هم اگر بودجه دارین اینو بگیرین.
tuniq tower extreme=45
خواهش میکنم.اگر میخواین کارت بگیرین بهتره gtx 460 1gb بگیری با قیمت 230 تومان.بعدا خواستین sli کنین.
گولر خوب هم اگر بودجه دارین اینو بگیرین.
tuniq tower extreme=45
اگر بتونی بیست تومنم بیشتر هزینه کنی پردازنده 1100T بخری بهتره
سلام
قطعات زير رو با اين قيمت ها خريدم
CPU AMD 1100t = 295
MainBoard ASRock 890fx Deluxe 4 = 210
Ram 2*2 A-DATA1600 G = 75
HDD Samsung 500 7200 = 45
Cooler deep Cool Ice Wind = 43
Power 885B Green = 149
VGA sapphire 6870 1G = 300
كولر هايي كه گفتيد پيدا نكردم اينو هم كه گرفتم نميشه نصب كرد پيچ هاي مين براي نصب كولر كوتاهه بايد پيچه هاي بزرگتري براي وصلش پيدا كنم
يه مشكل خيلي بزرگ هم پيدا كردم
همه قطعات كه اسمبل كردم راحت از روي دي وي دي بوت كردم ويندوز نصب كردم ولي بعد از تو ويندوز ريستارت كه ميكني ديگه كامپيوتر بالا نمياد حتي تنظيمات بايوس نمياد
اگه سيم پاور رو از برق بكشي بيرون و يه 10 دقيقه صبر كني دوباره روشن كني بوت ميشه و ويندوز بالا مياد !!!
در واقع اگه كامپيوتر رو خاموش كني يا ريستارت كني تا 10 15 دقيقه ديگه كامپوتر بالا نمياد
اون نمايشگر Dr.Debug روي مين گاهي وقتا ارور 2A بعضي وقتا ارور 2C ميده
تو دفترچه مين هم دراره اين دوتا ارور اينارو نوشته
2A : Initializes Different Devices Through DIM Code Checkpiont Section of Document For More Information
2C : Initializes Different Devices Detect And Initializes The video Adaptor Installed In The System That Have Optional ROMs.
جاي ماول هاي رم هم عوض كردم همه جورشو امتحان كردم مثل خود دفترچه مين هم وصل كنم جواب نميده
جاي كارت گرافيكم روي اسلات ها تغيير دادم رو اسلات ژيشنهادي خود دفترچه هم ميارم بازم درست نميشه!!!
مشكل چيه؟ مشكل از مين هست يا رم يا گرافيك؟!!!![]()
پیشنهاد میکنم با یک پاوره دیگه تست کنین.
این همون مشکل گیگا و ایسوز x58 هست.
رم شما 1600 هست ولی مادربرد 1333 رو ساپورت میکنه
وقتی روشن شد برید توی بایوس و رم رو اور شده بزارید 1600
توی بخش اورکلاک بپرسی دقیق تر بهت میگن.
البته اگر پاور رو از اون 50 تومنی ها نخریدی.
چون یک سری تقلبی هم داره گیرین.
ولی به احتمال فراوون از رم هست و 1600 بودنش فقط باید تو بایوس تنظیم کنی
متاسفانه پاور ديگه اي ندارم يه 400 وات دارم يكي هم اي سي بل دارم ME2 نميدونم چند واته ولي يا 400 يا 350
اگه فقط بايد تو تب اوركلاك ميموري كلاك را روي 1600 DDR3 تنظيم كنم كردم ولي تاثير نداره
تو ويندوزم سيستم كرش ميكنه و Blue Screen Of Death مياد بعد Dumping memory ريست ميشه كه ديگه بايوس و سيستم بالا نمياد
بايوس رو هم آپديت كردم فايده اي نداشت
فكر به احتمال زياد از رم باشه
فكر نميكنم پاور تقلبي باشه چون ظاهرش كه نشون نميده وزنشم زياده در حدود 2، 3 كيلو!!!
فکر نمیکنم مشکل از رم باشه.شما بصورت تکی هم تست کنین.اگر مشکل از رم باشه ناسازگاری است.و ربطی به فرکانس نداره.
ولی مشکل از رم نیست.
شما سیستمو برین یک خدمات کامپیوتری یا اگر همرو از یکجا خریدین ببرین اونجا تو اونها با قطعاتی که دارن تست کنن.
شما چون قطعه اضافه نداری نمیتونی تست کنی.
مشکل حل شد مشکل از رم بود 2*2 Kingston 1333 انداختم
فکر کنم مشکل از فرکانس رم بود
مشکل از فرنکانس رم بوده ولی غیر قابل حال نبودا.
فقط باید مادربرد رو میبردی روی حالت اورکلات که بتونه رم رو خوب تغذیه کنه.
- Supports Dual Channel DDR3 1866(OC)
- یعنی 1866 رو توی حالت اور هم ساپورت میکنه.
DDR3 1866(OC)/1800(OC)/1600(OC)/1333/1066/800احتمالا دوآل ننداختی .یعنی جای رم ها رو باید عوض میکردی و میبردی توی حالت اور شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینکارو انجام دادم ولی بازم مشکل داشت
با رم 1800هم امتحان و روی 1800 گذاشتم بازم کار نمیکرد البته برند 1800 هم A-DATA بود(شاید با این برند مشکل داره!!!)
هر حالتی که فکرشو بکنید( تک ماژوله روی اسلاتهای دیگه و . . . )امتحان کردم
جواب نمیداد فقط با رم 1333 جواب داد
2تا رم بی استفاده رو دستم موند
اگه میشد از این تا رم1600 رو همین سیستم استفاده کنم خیلی خوب میشد
یکی از دوستان میگفت کنتلر رم توی پردازنده هست و ممکنه با عوض کردن CPU مشکل حل بشه
حالا نمیشه رمهای رو 1333 کرد؟!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)