دسته ایکس باکس من زود شارژ تموم میکنه؟؟؟
البته از باتری قلمی استفاده میکنم؟؟
مشکل چیه؟؟
چون یک دسته دیگه دارم بدون مشکل 1 ماه یک بار باتری خالی میکنه؟؟
دسته ایکس باکس من زود شارژ تموم میکنه؟؟؟
البته از باتری قلمی استفاده میکنم؟؟
مشکل چیه؟؟
چون یک دسته دیگه دارم بدون مشکل 1 ماه یک بار باتری خالی میکنه؟؟
سلام
میخوام برای کامپیوتر ، یه دسته بازی خوب خریداری کنم
دسته مشترک XBox 360 و PC به رنگ مشکی (که بین 40 تا 45 هزار تومان و با سیم هست) ، در اجرای انواع بازی های کامپیوتر و در ویندوز 7 مشکلی نداره !؟
با تشکر
![]()
خواستم ببینم اگه من این پک رو بخرم بعدا بخوام یک دسته ی وایرلس دیگه اضافه کنم بازم باید براش 1کیت بخرم یا با همین کیت کار میکنه؟
نبود
.....
هر کیت فقط رو یه دسته جواب میده.
داداش چیزی نمیدونی اطلاعات غلط نده به مردم!
منم همین پک رو دارم و با اون ----- تا 4 دسته هم وصل کردم به pc
سلام.سلام
میخوام برای کامپیوتر ، یه دسته بازی خوب خریداری کنم
دسته مشترک XBox 360 و PC به رنگ مشکی (که بین 40 تا 45 هزار تومان و با سیم هست) ، در اجرای انواع بازی های کامپیوتر و در ویندوز 7 مشکلی نداره !؟
با تشک
همین دسته مشکی رو که شما عکسشو گذاشتی منم داشتم چند روز پیش فروختم.دسته های خوبیه و بدون مشکل به پی سی وصل میشه
یه قابلیت جالبی که داره میشه جای آنالوگش رو عوض کرد!!!
سلام
یکی درمورد رنگ بسته ی سبز و قرمز توضیح بده.
سبز نشونه اصل بودنه یا نشونه ی اینکه مال ایکس باکسه؟
ممنون
جواب....
این پست رو برای تازه شدن تاپیک دادم
حذف بشه...
یه سوال از متخصصان امر
والله من تنها استفاده ام از دسته بازی،بازی با لپ تاپم هست،اونم فقط PES
تا حالا چنتا دسته بازی عوض کردم،اولیش فراسو بود که 2 سال جواب داد خداییش،بعد به فنا رفت.یکی از دوستان از این دسته ایکس باکسهای قدیمی که سیم دارن داره،میخواد بفروشه.میخوام ببینم چجوری میتونم وصلش کنم به سیستمم؟اصلا میشه؟تبدیلش چجوریاس؟چنده؟
(پ ن:من هیچ گونه اطلاعاتی از ایکس باکس و کنسولهای دیگه ندارم.صرفا چون احساس می کنم دسته خوش دستیه و با گیفیت،ارزون هم میخواد بده(اصله.میده 10ت) میخوام این کارو بکنم)
سلام
کسی از دوستان دسته ای رو که توی جعبه خوده xbox360 هست رو تونسته به pc وصل کنه . از اون دسته هایی که هم وایرلس داره و هم با کابلش که usb میشه و وصل میشه به کنسول . آیا راهی هم داره که ازش توی pc استفاده کرد . آخه می خوام دیگه دسته واسه pc نخرم و از همون استفاده کنم . ممنون .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)