دوستان من تست کردم نشد!!!
قضیه چیه ؟
دوستان من تست کردم نشد!!!
قضیه چیه ؟
ببینید بچه ها، البته می دونم همتون این چیزا رو می دونید. اما بیاید کلا از پینگ توی گارنا و این چیزا بگذریم و ببینیم پینگ کلا چیه.
پینگ یعنی مدت زمانی که طول میکشه تا کامپیوتر شما یه ای پی یا ادرس اینترنتی رو صدا کنه. شما برای باز کردن یک سایت باید اول اون رو call یا پینگ کنین و مدتش هرچقدر پایینتر باشه بهتره. واحد پینگ میلی ثانیه هستش و کمترین و بهترین زمان پینگ مدتش 1 میلی ثانیه میشه.
وقتی تو گارنا یکی رو تونل می کنید معمولا 3 تا عدد بهتون می ده درسته؟ این یعنی وقتی شما تونلش کردین، از سیستم شما 3 تا بسته 64 بیتی به سمت کامپیوتر اون ارسال شد. مقلا اگه 3 تا عدد نوشت مه یکیش 100 بود یکیش 110 یکیش 125 این یعنی حداکثر زمانی که این ارسال طول می کشه 125 میلی ثانیه هستش. اما یه چیزه دیگه، یکی از دوستان گفتن وقتی می ری تو یه سرور خارجی پینگ ها بالاتر می ره که این کاملا طبیعیه، چون این بسته های 64 بیتی باید مسافته بیشتری رو طی کنن.
کلا برای پایین آووردن پینگ به اون صورت کاره خاصی نمی شه انجام داد، اگه می خواید ببینید مثلا تو گارنا می تونین دوتا رو 5به5 بازی کنید یا نا به آدرس زیر برین:
اگه سرعتتون رو بالا 150 نشون داد می تونین بدون داشتنه لگ و دیلی بازی کنید (البته خیلی مهمه که کسی که هاست شده هم سرعت و پینگ مناسبی داشته باشه) معمولا واسه بازی های 5به5 پینگ 125 مناسبه، اما هاست باید حتما پینگ زیر 100 داشته باشه تا مشکلی پیش نیاد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سری از نکاتی که پینگتون رو تا حدی بهتر می کنه:
تا جایی که امکان داره از اینترنت بی سیم مقل وایرلس و وایمکس استفاده نکنید.
بهترین کار اینه که از روم ها و سرور های کشور خودتون استفاده کنید.
تمومه برنامه های که با اینترنت کار می کنند رو ببنید (یاهو، دانلود منیجر، مرورگر ها، آپدیت های اتوماتیک رو هم غیر فعال کنید)
وارد بازیه هاست هایی که پینگشون به صورت x هست نشید، از هاست هایی که پینگ زیر 100 دارین استفاده کنید.
اگه وارد یکی از روم های گارنا شدید و مقداره زیادی بازینکن با پینگ x دیدید یعنی گارنا از حد توانش بیشتر یوسر داره، سعی کیند به اون رو یا یه روم دیگه ریجین کنید یا لوگ اوت کنتید و با یه سرور دیگه وارد شید.
خیلی ببخشید که طولانی شد فقط خواستم کامل توضیح بدم.
واقعا عالی بود سورنا جان ...
من تازه میخواستم یه توضیحی مثل شما بدم که دیدم پست آخر این تاپیک ، آب پاکی رو ریخت رو دست بچه ها...
من کاملا با صحبت های سورنا موافقم ، بعلاوه اینکه برنامه هارو هم تست کردم و دقیقا همون چیزی که انتظار داشتم رو متوجه شدم ...
ولی این نکته رو بدونید : برای زمانی که با افراد خارجی بازی میکنید این برنامه ها ممکنه گاهی تاثیر خوبی بزاره
از نظر تئوری چیز غیر ممکنی نیست ...
ولی در کل مشکل پینگ ما از جای دیگست... مخصوصا زمانی که با هموطن ها بازی میکنیم ...
متاسفانه تا الگوریتم های مسیریابی کشور عزیزمون ایران مشکل داره پینگ ها بهتر نمیشه
متاسفانه تا ایران یه چهار تا گیت وی درست حسابی برای خروجی خودش نداره وضع همینه
متاسفانه تا چهارتا روتر درست حسابی در نقاط حساس و گلوگاه ها نگذاریم وضع همینه ...
این برنامه ها تو ایران کاربردی ندارن
چون بسته 64 بیتی تا وقتی که به سرور برسه حدود 200 میلی ثانیه طول میکشه(به دلیل زیر ساخت های بد مخابراتی کشور)
حالا بعدش خودشون رو هم بکشن و هرچه قدر هم پایین بیارن با این 200 جمع میشه که با حالت عادی تفاوتی نداره!
3 خط پایانی توضیحات دوست عزیز subzeroکامل بود![]()
فرمایش شما درسته ولی این سایت های که میگم الکی که نمی گن پینگ رو پایین میارن، حتما یه چیزی هست
داداشه من این دیگه از این حرفا بودا...
اگه قرار باشه هرچی که تو نت نوشتی حتما یه چیزی باشه که سنگ رو سنگ بند نمی شه.![]()
خیلی چیزها تو این خراب شده بی معنی هست.............
من امروز battleping یه ماهه خریدم.میتونم بگم تو wow معجزه میکنه.شاید بگم پینگم 60 تا 70% کمتر شده تو بازی.از wowtunnels بهتر جواب داد برای من.
تو بتلگراند AV یا isle of conquest که امکان نداشت دی سی نشم ولی الان با پینگ 300 تو بتل گراند 80 نفره بازی میکردم.
تو pve هم که پینگم زیر 300 هست یا همون 300 در حالی که قبلا پینگم زیر 600 نمیومد.امیدوارم همیشه اینجوری بمونه.
---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 09:01 PM ----------
البته برای همه بازیها نیست یه وقت اشتباه نکنید.تو سایتش نوشته کدوم بازیها رو ساپورت میکنه.برای اینکه مطمئن بشید اول یه اکانت trial بسازید اگه راضی بودید خرید کنید.
اپلود اپلود اپلود تنها راه حل نداشتن لگگگگگگگگ در بازی هست
دیگه این نرم افزارا بیخودین . خودتونو خسته نکنید.حداقل سرعت اپلود در بازی های انلاین حدود 10 کیلوبایت بشه تا با خیال راحت بازی کنید. یا همون سرویس 128 که اپلودشم باید 128 باشه.
قبلا من سرویس 128 مخابرات داشتم . سرعت اپلودم 32 کیلوبایت بود یعنی=3 کیلوبایت با پینگ 315 . و اصلا نمیتونستم بازی کنم.
رفتم 512 گرفتم اپلودم شد 128=14 کیلوبایت با پینگ 230 . پس معلوم شد سرعت اپلود از همه مهم تره.
بفرمایید، باز بگین نمیشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)