بابت راهنماییتون ممنونم
من اینجا هستم تا با صحبت کردن با شما و دوستان با تجربه . تجربه کسب کنم
ان شالله بتونم به هدفم و شاید هدف خیلی از بچه ها برسم و امیدوارم منو از راهنمایی و کمک هاتون بی بهره نذارید
بابت راهنماییتون ممنونم
من اینجا هستم تا با صحبت کردن با شما و دوستان با تجربه . تجربه کسب کنم
ان شالله بتونم به هدفم و شاید هدف خیلی از بچه ها برسم و امیدوارم منو از راهنمایی و کمک هاتون بی بهره نذارید
ایده خوبیه منتها مطمئن باشین به این سادگیا عملی نمیشه...
هیچ چیز به راحتی به دست نمیاد
ولی خدا بخواد عملیش میکنیم
بچه ها من میخوام دوره ببینم میخوام یه موتور بازی سازی خوب معرفی کنید
ببین دوست عزیز اگه من گفتم هر دقیقه حداقل 1 میلیون می گیرند منظورم این بود که همه مثل شما به فکر کشورشون و فهر هنگشون
که نیستندبعضی ها فقط به فکر پول هستند و دنیا را در پول می بینند
در مورد اون موضوعی که گفته بودید بعد از اسلام کشور به پستی رفته من کاملا با شما مخالفم چون فقط وفقط به خاطر شاهان
نا لایق بوده که هیچ کدام مسلمان که نبودند هیچ بلکه با اسلام کاملا مخالف بودنداما امروزه خدا را شکر می بینیم که کشور
پیشرفت های زیادی کرده و در حال پیشرفت هم هست فقط یکم به بازی کمتر اهمیت داده می شد که اونم داره کم کم
بر طرف میشود و امروزه می بینیم که چند بازی ایرانی هم ساخته شده هر چند گرافیکشون به بازی ها غربی نمیرسد
حالا بریم سر بحث اصلی
دوست عزیز شما دوست دارید یک بازی قبل از حمله عرب ها به ایران بسازید به نظر من شاهنامه فردوسی بتونه در بحث سناریو
نویسی به شما کمک زیادی بکنه
اما دوست عزیز شما که هدف کارتان زنده نگه داشتن فرهنگ ایران عزیزه فقط توی فکر بازی سازی نباشید چون همه بازی
نمی کنند باید توی فکر فیلم و انیمیشن هم باشید
حالا بین این سه یکی را انتخاب کنید که زودتر به هدف میرسید و باهاش بودجه برای دو کار بعدی فراهم می کنید
اینطوری زودتر موفق می شوید هم در بازی سازی هم در فیلم و هم در انیمیشن
یعنی در هر سه فعالیت داشته باشید و در بین این ها اول یکی را انتخاب کنید که در آن زودتر به موفقیت برسید و پول برای دیگر
کار ها فراهم کنید
دوست عزیز من که در صفحه ی قبلی ؛ هم معرفی کردم و هم لینک آموزشش رو برات گذاشتم؟!نکنه ندیدیش؟!!بچه ها من میخوام دوره ببینم میخوام یه موتور بازی سازی خوب معرفی کنید
اینم لینک مربوطه برای بار دوم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by PrimeP30Master; 01-03-2011 at 22:45. دليل: Add Link!!
خوبه خوبه
آفرین ،
دوست دارم ببینم آخرش کار رو انجام میدی ولی ......
خیلی کاره خوبیه و پول توشه ولی اگه بتونی بسازی
فقط اومدم بگم که اسلام و اعراب و هر قومیت دیگه رو دلیل بر نابودی یه چیز ندون ، منظقی باش !!
و با حرف alone_son عزیز موافقم ( تیکه اولش )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)