تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 44

نام تاپيک: پراید CNG یا LPG؟

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

البته حق داری
    من وقتی بنزین سوپر میزنم میفهمم تفاوتش با بنزین معمولی چقدر زیاده
    در حالی که کیفیت سوپر تیران مثل بنزین درجه 3 اروپاست
    میگم شما خیلی به این ضرب المثل "یه کلاغ چهل کلاغ "خیلی علاقه دارین.
    تفاوت کیفیت هست ولی نه اینقدر دیگه.
    اینجوری که شما نوشتی ما داریم جای بنزین ,آب میزنیم.

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

شستشوی چی برادر؟!! مگه مایع ظرفشوییه!!
    پرواز نمی کنه. تازه یکم مثل بچه ادم کار میکنه اما به قیمت باطل شدن موتور تو دراز مدت.
    جدی میگی؟
    چرا؟
    مگه بنزین سوپر اکتان بیشتری نسبت به بنزین معمولی نداره؟
    در واقع درجه آرامسوزیش بیشتره
    میشه بگی چه آسیبی میزنه؟

3. این کاربر از mhaf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

میگم شما خیلی به این ضرب المثل "یه کلاغ چهل کلاغ "خیلی علاقه دارین.
    تفاوت کیفیت هست ولی نه اینقدر دیگه.
    اینجوری که شما نوشتی ما داریم جای بنزین ,آب میزنیم.
    دوست عزیز من دارم تجربه خودم رو میگم
    وقتی بنزین معمولی میزنم به صورت ترکیبی هر 100 کیلومتر 10 تا 12 لیتر بنزین میسوزونه
    وقتی بنزین سوپر میزنم هر 100 کیلومتر 7 لیتر میسوزونه
    وقتی بنزین معمولی میزنم موتور بسیار بد کار میکنه و دور موتور در حالت آرام دائم در حال تغییره(فکر میکردم استپر باشه عوض کردم نبود دستگاه دیاگ هم چیزی نشون نمیده)
    اما بنزین سوپر ماشین رو کاملا تنظیم میکنه
    بازم هست حوصله بیانش رو ندارم

5. این کاربر از mhaf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه artoor32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Cyber World

پيش فرض

شستشوی چی برادر؟!! مگه مایع ظرفشوییه!!
    پرواز نمی کنه. تازه یکم مثل بچه ادم کار میکنه اما به قیمت باطل شدن موتور تو دراز مدت.
    چون من گاز میزنم بنزین سوپر واسه تمیز کردن انژکتور و دوام موتور و سرسیلندر باید حتما بزنم.درسته شتابش بیشتر میشه ولی احتراقش بالاست و احساس میکنم زودتر تموم میشه.شایدم بخار میشه! حالا هر کی نظری داره.

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

جدی میگی؟
    چرا؟
    مگه بنزین سوپر اکتان بیشتری نسبت به بنزین معمولی نداره؟
    در واقع درجه آرامسوزیش بیشتره
    میشه بگی چه آسیبی میزنه؟
    تمام حرفهای این بخش از صحبتهای شما رو قبول دارم و کاملا صحیحه. در مورد اینکه چه مشکلی ایجاد می کنه در انتها صحبت می کنم.
    دوست عزیز من دارم تجربه خودم رو میگم
    وقتی بنزین معمولی میزنم به صورت ترکیبی هر 100 کیلومتر 10 تا 12 لیتر بنزین میسوزونه
    وقتی بنزین سوپر میزنم هر 100 کیلومتر 7 لیتر میسوزونه
    وقتی بنزین معمولی میزنم موتور بسیار بد کار میکنه و دور موتور در حالت آرام دائم در حال تغییره(فکر میکردم استپر باشه عوض کردم نبود دستگاه دیاگ هم چیزی نشون نمیده)
    اما بنزین سوپر ماشین رو کاملا تنظیم میکنه
    بازم هست حوصله بیانش رو ندارم
    بله درسته موتور بد کار می کنه و دیاگ هم چیزی نشون نمیده چون اساسا مشکلی از سنسورها و عملگرها نیست!
    در حقیقت مشکل از بنزینه! بنزین زودتر از زمانی که باید مشتعل بشه (توسط شمع) بر اثر اکتان پایین و بر اثر فشار کمپرس سیلندر مشتعل شده و حالت آوانس (احتراق زودتر از موعد) رو به وجود میاره و این همون مشکل پر سروصدا شدن و کم قدرت تر شدن ماشینهاست.
    اما در مورد بنزین سوپر در حقیقت این با هیچکدوم از دانسته های ما جور در نمیاد. در حقیقت اونچه اتفاق می افته باید یه چیز خیلی حرفه ای در زمینه شیمی باشه چون تمام شرکتهای وارد کننده خودرو به ایران بخشنامه های جدیی رو مبنی بر عدم استفاده از بنزین سوپر دادن و پیشنهاد اونها استفاده از بنزین معمولی و استفاده از بالا برنده های اکتانه. پورشه، بنز و BMW (خدابیامرز) و لکسس هم بالا برنده های اکتان مخصوص به خودشون رو دارند!
    بنده هم از جهت عقلانی و هم از جنبه تجربه کاری توصیه می کنم چندان به بنزین سوپر دل خوش نکنید. گرچه فعلا دلایل علمی قاطعی براش ندارم. نتیجه گیری به عهده خودتون.
    Last edited by heinrich_himmler; 13-03-2011 at 13:37.

8. 3 کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

چون من گاز میزنم بنزین سوپر واسه تمیز کردن انژکتور و دوام موتور و سرسیلندر باید حتما بزنم.درسته شتابش بیشتر میشه ولی احتراقش بالاست و احساس میکنم زودتر تموم میشه.شایدم بخار میشه! حالا هر کی نظری داره.
    ساختار انژکتور اینه:

چیز خاصی نداره! یه بوبین ساده بین یه لوله ظریف! کارش هم فقط و فقط باز و بسته کردن مسیر برای انتقال سوخت پر فشار موجود در ریل سوخته و بس. اصلا هم تکنولوژی جدیدی نیست و متعلق به 70 یا 80 سال پیشه و فقط کمی ساختارش تغییر کرده.
    بنزین سوپر شستشو دهنده نیست، به علت کیفیت پایین بنزین معمولی، موتور کمی بهتر با بنزین سوپر کار می کنه. احتمالاتی وجود داره که چرا بنزین سوپر باعث آسیبهای جدی به سیستم سرسیلندر میشه ولی چون احتماله و بنده دلیل علمی ندارم بیان نمی کنم. اما اگه در حد احتمال بخواید می تونم بگم.

10. این کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

بله درسته موتور بد کار می کنه و دیاگ هم چیزی نشون نمیده چون اساسا مشکلی از سنسورها و عملگرها نیست!
    در حقیقت مشکل از بنزینه! بنزین زودتر از زمانی که باید مشتعل بشه (توسط شمع) بر اثر اکتان پایین و بر اثر فشار کمپرس سیلندر مشتعل شده و حالت آوانس (احتراق زودتر از موعد) رو به وجود میاره و این همون مشکل پر سروصدا شدن و کم قدرت تر شدن ماشینهاست.
    اما در مورد بنزین سوپر در حقیقت این با هیچکدوم از دانسته های ما جور در نمیاد. در حقیقت اونچه اتفاق می افته باید یه چیز خیلی حرفه ای در زمینه شیمی باشه چون تمام شرکتهای وارد کننده خودرو به ایران بخشنامه های جدیی رو مبنی بر عدم استفاده از بنزین سوپر دادن و پیشنهاد اونها استفاده از بنزین معمولی و استفاده از بالا برنده های اکتانه. پورشه، بنز و BMW (خدابیامرز) و لکسس هم بالا برنده های اکتان مخصوص به خودشون رو دارند!
    بنده هم از جهت عقلانی و هم از جنبه تجربه کاری توصیه می کنم چندان به بنزین سوپر دل خوش نکنید. گرچه فعلا دلایل علمی قاطعی براش ندارم. نتیجه گیری به عهده خودتون.
    البته هنوز خیلی ها به با کیفیت بودن بنزین سوپر اطمینان دارن! منم خودم واقعا گیج شدم الان به ماشینی مثل ازرا که به خاطر کم بودن کیفیت بنزین چه بلایی سرش میاد چه طوری ادم ریسک کنه بنزین معمولی بزنه!
    واقعا اگه در این مورد بحث بیشتری بشه خوبه!
    اما خب یه چیزی هم هست اینکه همیشه کیفیتش تغییر میکنه !

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

البته هنوز خیلی ها به با کیفیت بودن بنزین سوپر اطمینان دارن! منم خودم واقعا گیج شدم الان به ماشینی مثل ازرا که به خاطر کم بودن کیفیت بنزین چه بلایی سرش میاد چه طوری ادم ریسک کنه بنزین معمولی بزنه!
    واقعا اگه در این مورد بحث بیشتری بشه خوبه!
    اما خب یه چیزی هم هست اینکه همیشه کیفیتش تغییر میکنه !
    دقیقا الان بحث ریسکه و به همین علت ریسک میگیم بنزین سوپر نزنین اما برای امثال آزرا که فرمودید هم راه حل هست و تو تاپیک فنی تخصصی گفتم.
    بالا برنده های اکتان. لیکومولی رو ما فعلا برای کره ایها استفاده می کنیم. مارکهای دیگه ای هم هست. تو هر باک 50 لیتری یکی بریزید.
    تاثیر گذاره.

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دقیقا الان بحث ریسکه و به همین علت ریسک میگیم بنزین سوپر نزنین اما برای امثال آزرا که فرمودید هم راه حل هست و تو تاپیک فنی تخصصی گفتم.
    بالا برنده های اکتان. لیکومولی رو ما فعلا برای کره ایها استفاده می کنیم. مارکهای دیگه ای هم هست. تو هر باک 50 لیتری یکی بریزید.
    تاثیر گذاره.
    راه حل که بله این مکمل ها که نباشه اینا راه نمیرن! اینا هم تاحدودی موثر هستن با این کیفیت بد بنزین به نظرم کیفیت رو به زور به حداقال میرسونن ! اما خب هنوز خیلی ها از این مکمل ها استفاده نمیکنن متاسفانه! یعنی هنوز به خاطر تبلیغات غلط و ... دید مردم خیلی بد شده به این مکمل ها! یا دلیلش یه چیز دیگست!

14. این کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه artoor32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Cyber World

پيش فرض

آقا من ماشینم امروز ریپ میزد! تو دنده 1 و 2 خوب گاز نمیخورد!! رفتم بنزین سوپر زدم ردیف شد...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •