اینم لینک مقایسه تخصصی این دو گوشی با هم که برتری با گالکسی هستش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم لینک مقایسه تخصصی این دو گوشی با هم که برتری با گالکسی هستش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
این گوشی رو پارس مایکروتل مجدد وارد کرده و به قیمت 224 هزار تومان بفروش میرسونه.
![]()
یه ویدیو از این گوشی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی دیگه . اولی بهتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به اساتید محترم
من میخوام گوشی بخرم اما بین سونی اریکسون x8 و سامسونگ s5570 دو دلم کدوم رو بخرم!!! سیستم عامل سامسونگ 2.2 هست اما خوب میگن به دلیل کم بودن رزولشن گوشی تموم نرم افزارها و بازی های موجود واسه این نسخه رو ساپورت نمی کنه!!! میخواستم ببینم واقعیت داره؟ سونی اریکسون ایکس هشت دیگه این مشکلو نداره؟
درود بر شما
من گوشی رو تازه خریدم و با نصب جاوا مشکل دارم !!! وقتی فایل رو انتقال می دم به گوشی روی فایل می رم و می خوام نصبش کنم پیغام می ده که هیچ برنامه ای نمی تونه فایل رو باز کنه؟؟؟؟ اگه می شه به من در مورد نصب نرم افزار جاوا و آندروید روی این گوشی کمک کنید ممنون می شم . در ضمن فایل رو روی گوشی دیگه(G810) نصب کردم و سالم هستش.
x8 که بدتره دوست عزیز اونم خیلی از بازیها رو ساپورت نمیکنه ولی تو نصب نرم افزار مینی مشکل انچنانی نداره من خودم هر دوشونو دارم مینی یه سروگردن بالاتره شک نکن
خب اینم مشکل همه اندروییدهاست بنظرم اندروییدیهای عزیزمون بهتره قید کتاب متابو موبایل بانکو بزنن
البته نمیگم راه نداره داره ولی نصبم که بشه فایده نداره چون با تاچ مشکل اساسی داره خودم خوره کتابهای جاوا بودم و هستم بالاخره هم یه گوشی آشغالی واسه این کار تهیه کردم و خودمو راحت کردم
به نظر من Samsung Galaxy Mini S5570 از همه لحاظ سرتره
اگر گوشی را به خاطر گیم و فیلم برداری و عکاسی نخوای خیلی خوبه
ولی دوستان همش میگن x8
خب x8 اولا خیلی کلفته شبیه اجر
بعد از اینکه خریدی 100 تا مکافات داره - root اشو باید راه بندازی - upgrade کنی ، فایل منجر بریزی - گوشی را 100 بار ریستارت کنی خاموش روشن کنی و خلاصه پدر گوشی را در بیاری تا ازش استفاده کنی
نمی دونم بلوتوثش کار نمی کنه و ... باید اپگرید کنی
فقط چسبیدن به رزولیشن بالا که اونم فقط برای گیم خوبه . در ثانی باطری را هم زود تمام می کنه
من با وجود اینکه همه تمایلشون x8 هست به Samsung Galaxy Mini S5570 علاقه دارم . شیک تر و صفحه نمایش بزرگتر و به روز تر هستش .
نیاز به اپگرید هم نداره روش 2.2 اندروید هست .
تازه رزولیشن Samsung Galaxy Mini S5570 به نظر من درسته 16 میلیون رنگ نیست ولی باز هم خیلی زیاده و برای چشم زیاد محسوس نیست این فاصله
من که روی گوشی جند تا بازی فکری + نرم افزار بانک ها و دیکشنری و نرم افزار بلک لیست و نرم افزار های gps و دسترسی به اینترنت و تماس و ... برام مهمه .
نه میخوام گیم بزنم نه میخوام خودمو به دردسر بندازم و ....
حالا نمی دونم نظر بقیه چیه
galaxy fit از هر نظر از این گوشی بهتره قیمتش هم 240 تومنه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوستان من تازه این گوشی رو خریدم..خیلی باحاله..نسبت به قیمتش امکانات خوبی داره
تازه آندروید 2.3.4 رو بصورت رسمی آپدیت داره و کاملا فارسی هم هست..البته خودم آپدیت کردم
دوست داشتین بگین آموزشش رو براتون بذارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)