تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 54

نام تاپيک: مشاوره برای خرید مانیتور

اگه نباشه جاش خالی می مونه berendji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سامسونگ مدل های زیر تو ایران هست ؟ ...

و 2050 BX2035
    من که ندیدم.

داره خودمونی میشه ahmadreza1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام.اقا من کارم معماری هست.3d max autocad .یه مونیتور که رندر هارو خوب نشون بد.کلا کیفیت خوبی داشته باشه.19 به با لا.
    تو رنج 150 تا 200.

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

الان دقیقا سامسونگ چه مدل هایی از ال ای دی تو بازار ایران داره که 22 اینچ باشه ؟! حداقل کمتر از 21.5 اینچ نباشه ! ...

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

الان دقیقا سامسونگ چه مدل هایی از ال ای دی تو بازار ایران داره که 22 اینچ باشه ؟! حداقل کمتر از 21.5 اینچ نباشه ! ...
    Samsung LED PX23720

5. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

ممنون این مدل 23 اینچی هست خوبه --
    راستی مدل BX2050 یا BX2035 تو ایران هستن ؟... اگه باشن خیلی خوبه ! ... یا مثلا مدل
    BX2231

چون این مدل ها ارزون تر هستن ولی از نظر خیلی امکانات مثل همین مدلی هستن که شما گفتید یعنی 23720 ! و اینکه این 23720 یه سری امکانات دیگه داره که به کار من نمیاد و بی خودی برای من گرون تر در میاد که مثلا حدود 360 تومن هست .

راستی بهترین جا برای خرید مانیتور تو تهران کدوم مرکز هست ؟! غیر از پایتخت البته!

در ضمن مدل 23720 که تو ایران هم در حال حاضر هست و شما معرفی کردید یک سوالی برام پیش اومد!
    یه بنده خدایی از همین سری led سامسونگ گرفته بود و از HDMI استفاده کرده بود و چون فول اچ دی بود گفته بود بقل های صفحه مانیتور تصویر نیست و وقتی هم از نمایندگی پرسیده گفته برای حل مشکل حتما باید از کابل VGA استفاده بشه که خوب اصلا به درد نمیخوره اگه اینجوری باشه اگه در این مورد اطلاعی دارید یا شما یا کس دیگه
    ای از این سری خودش داره و مشکلی نداره یا مشکلی داشته حل شده ممنون میشم کمکم کنید ..
    Last edited by a.z.p.z; 24-03-2011 at 01:14.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

ممنون این مدل 23 اینچی هست خوبه --
    راستی مدل BX2050 یا BX2035 تو ایران هستن ؟... اگه باشن خیلی خوبه ! ... یا مثلا مدل
    BX2231

چون این مدل ها ارزون تر هستن ولی از نظر خیلی امکانات مثل همین مدلی هستن که شما گفتید یعنی 23720 ! و اینکه این 23720 یه سری امکانات دیگه داره که به کار من نمیاد و بی خودی برای من گرون تر در میاد که مثلا حدود 360 تومن هست .

راستی بهترین جا برای خرید مانیتور تو تهران کدوم مرکز هست ؟! غیر از پایتخت البته!

در ضمن مدل 23720 که تو ایران هم در حال حاضر هست و شما معرفی کردید یک سوالی برام پیش اومد!
    یه بنده خدایی از همین سری led سامسونگ گرفته بود و از HDMI استفاده کرده بود و چون فول اچ دی بود گفته بود بقل های صفحه مانیتور تصویر نیست و وقتی هم از نمایندگی پرسیده گفته برای حل مشکل حتما باید از کابل VGA استفاده بشه که خوب اصلا به درد نمیخوره اگه اینجوری باشه اگه در این مورد اطلاعی دارید یا شما یا کس دیگه
    ای از این سری خودش داره و مشکلی نداره یا مشکلی داشته حل شده ممنون میشم کمکم کنید ..
    کسی نیست جواب منو بده ؟ ... یا نمیدونه بهترین جا برای خرید کجاست ؟!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام وتبریک عید من یک led lg 2050t گرفته ام ولی نمی دانم چرا تصاویر شطرنجی است یا لبهای زیادی دارد عکسها هم دون دون است و فونتها هم به بدترین شکل است وتصویر دسکتاپ بیشتر از 1360x768 نمیشود وایکونها بزرگ اشکال کجا است از مانیتور یا حساسیت من یا از کم سوادی که نمیدانم تنظیمش کنم با تشکر و تبریک دوباره عید 1390
    Last edited by asqarj; 26-03-2011 at 17:31. دليل: جواب داده نشد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوستان به نظرتون خرید Samsung LED PX23720 به صرفه هست؟ چون الان کم شده تو بازار و قیمتش کشیده بالا الکی!
    Last edited by reza_17173; 15-04-2011 at 14:30.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dusti55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سرزمین دوست

پيش فرض

دوستان در مورد اچ.دی.ام.آی پرسیدن بد ندیدم اندک دانسته‌هام را تقدیم کنم.
    اساساً اچ.دی.ام.آی کاربردش برای انتقال گرافیک و صدای با وضوح بالاست و اگه نمایشگری نتواند تمام اچ.دی ارائه دهد درگاه مربوطه چندان بدردبخور نیست! البته باز هم بخاطر انتقال هم‌زمان تصویر و صدا امتیاز دارد ولی قاعدتاً می‌بایست نمایشگر بلندگودار باشه. اینها صرفاً نظر خام نیست، بلکه نمونه‌های تمام اچ.دی (۱۰۸۰ پی) و اچ.دی معمولی (۷۲۰ پی) آزمایش شده. در ضمن برای تصویر تمام اچ.دی، فرکانس نمایشگر می‌بایست بالای
    100Hz
    باشه.
    سرعت پاسخگویی نیز در هنگام اجرای بازی‌ها نقش مهمی داره. الان ۲ میلی‌ثانیه معمول نمایشگرهای خوبه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوستان در مورد اچ.دی.ام.آی پرسیدن بد ندیدم اندک دانسته‌هام را تقدیم کنم.
    اساساً اچ.دی.ام.آی کاربردش برای انتقال گرافیک و صدای با وضوح بالاست و اگه نمایشگری نتواند تمام اچ.دی ارائه دهد درگاه مربوطه چندان بدردبخور نیست! البته باز هم بخاطر انتقال هم‌زمان تصویر و صدا امتیاز دارد ولی قاعدتاً می‌بایست نمایشگر بلندگودار باشه. اینها صرفاً نظر خام نیست، بلکه نمونه‌های تمام اچ.دی (۱۰۸۰ پی) و اچ.دی معمولی (۷۲۰ پی) آزمایش شده. در ضمن برای تصویر تمام اچ.دی، فرکانس نمایشگر می‌بایست بالای
    100Hz
    باشه.
    سرعت پاسخگویی نیز در هنگام اجرای بازی‌ها نقش مهمی داره. الان ۲ میلی‌ثانیه معمول نمایشگرهای خوبه.

دوست عزیز ممنون از راهنماییتون. الان من چند مدل LED رو انتخاب کردم به نظرتون کدوم بهتره؟
    ASUS - 22 اینچ:
    Resolution: 1920X1080
    Contrast: 10,000,000 :1
    Analog Signal Frequency: 30~83 KHz(H)/ 50~76 Hz
    Digital Signal Frequency: 30~83 KHz(H)/ 50~76 Hz
    سرعت پاسخ گویی: 5
    HDMI: Yes

--------------------------------------------
    LG - 22 اینچ:
    Resolution: 1680X1050
    Contrast: 2,000,000 :1
    Horizontal Frequency: 30 ~ 83 kHz
    Vertical Frequency: 56 ~ 75 Hz
    سرعت پاسخ گویی: 2
    HDMI: Yes

---------------------------------------------
    AOC: - 21.5 اینچ:
    Resolution: 1920 x 1080
    Contrast: 20,000,000 : 1
    Horizontal Frequency: 30 ~ 83 KHz
    Vertical Frequency: 50 ~ 75 Hz
    سرعت پاسخ گویی: 5
    HDMI: No

-----------------------------------------
    خب به نظر شما با این مشخصات کدوم بهتره؟ مشخصاتی که تو هر کدوم بالاتره رو با فونت بزرگ نوشتم. البته هیچ کدوم از اینا فرکانسشون بالای 100 نیست, درسته؟!!
    اینم بگم که من بیشتر هدفم برای خرید, استفاده از XBOX هست!
    Last edited by reza_17173; 15-04-2011 at 16:32.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •