graphics.h جزو هدرفايل هاي استاندارد C++ نيست و در TC++ بود. براي همين در کامپايلرهاي ديگر نيست و بايد از OpenGL یا Glut استفاده کنيد. من اطلاعاتم در اين زمينه زياد نيست اما فکر کنم بتونيد با سرچ همين عنوان ها به مطالب خوبي برسيد
graphics.h جزو هدرفايل هاي استاندارد C++ نيست و در TC++ بود. براي همين در کامپايلرهاي ديگر نيست و بايد از OpenGL یا Glut استفاده کنيد. من اطلاعاتم در اين زمينه زياد نيست اما فکر کنم بتونيد با سرچ همين عنوان ها به مطالب خوبي برسيد
خیلی ساده است چون تو ویندوز پنجره کنسول مثل هر پنجره دیگه غیر کنسول است از نظر گرافیک. مثلا اگر GDI API های ویندوز را بلد باشی می تونی از این برنامه اینجا استفاده کنی:
اگر هم نخواهی اینقدر سطح پایین برنامه نویسی کنی می تونی از کتابخانه هایی مثل Cairo احتمال زیادی بتونی استفاده کنی (هنوز باید چند ویندوز ای پی آی بلد باشی که تو اون لینک به کار رفته). مثلا این رو ببین برای استفاده MFC و Cairo:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by z3inab; 03-03-2011 at 06:15.
حالا بگذریم
اونو برای اینکه مشکل یکی رو حل کنم می خواستم
زینب خانم من کلا یکی دو روزی هست که با این xna آشنا شدم
میگن میشه ازش برای تولید برنامه های گرافیکی مثل بازیها استفاده کرد دوستمون _H2_ هم در این باره تایپیک هایی رو داره
ولی مثل اینکه سرش خیلی شلوغه دیر به دیر به این تایپیکش و کلا به p30world سر میزنه
می خواستم بدونم شما که ماشاا.. اطلاعات خوبی در زمینه سخت افزاری و نرم افزاری دارید لینکی برای دانلودش سراغ ندارید
یه لینکی که اینجا (توی ایران) هم بشه بازش کرد(فیل-- نباشه)
مرسی
من چند سال پیش که MS اولین ورژن XNA را بیرون داد باهاش کار کردم. آره چیزه جالبی است مخصوصا که می شود راحت روی XBOX هم منتقل کرد برنامه ها را. ولی از آن به بعد نمی دانم چقدر تغییر کرده است. و نمی دانم نقشه Microsoft برای آیینده آن چیست.
من نمی دانم چه وب سایت هایی در ایران فیتیله شان را پایین کشیده اند. سایت رسمی XNA در Microsoft قابل دسترس نیست؟ اگر بهم بگویی چه وب سایتی برایت خوب است می توانم آنجا آپلودش کنم اینترنت من اینجا سریع است.
یک فیل--شکن دارم ولی سرعت اینترنتم را خیلی پایین می آورد
هر سایتی باشد مشکلی نیست فقط نیاز نباشد در آن عضو شوم تا بتوانم دانلود کنم
(این لحن فقط بخاطر زینب خانم )مرسی
سلام. من یک کتاب آموزش XNA برای #Visual C را اینجا آپلود کردم می شود تست کنی که می توانی دانلود کنی از آنجا؟
اگر نمی شود من یک جای دیگر هم کتاب را هم فایل اینستال را می گذارم. فقط یکی سوال شما dot Net 4 را روی سیستمت دارید؟ این به آن نیاز دارد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من VS2008 روی سیستمم نصب است .
آدرسی که در بالا داده بودید را دارم دانلود می کنم
باسرعت 12.5KB/S دانلود میشه (بخاطر فیل--شکن)
سرعت اصلی دانلودم هم 25KB/S تا 40KB/S متغیر هست
ممنون دوست عزیز
بخاطر بدقولی هم معذرت می خوام(گفتم که چی شد)
مرسی
اشکالی ندارد عزیزم. چون که VS2008 دارید نمی شود از XNA4.0 استفاده کرد ولی XNA3.1 برای ورژن VS2008 است.
این لینک را فکر کنم راحت مسقیم بتوانی دانلود کنی. لطفا وقتی دانلود کردی به من بگوید تا فایل را دیلیت کنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(این یک سرور شخصی است می توانم فایل را تا زمانی که شما کامل دانلود کنی نگه دارم ولی نمی خواهم دیگران از آن دانلود کنند و پهناباند سرور را استفاده کنند.)
Last edited by z3inab; 07-03-2011 at 15:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)