تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 59

نام تاپيک: پارس سال یا سمند LX سفارشی؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

اگه امکانات سمند را روی پارس میگذاشتند دیگه کسی سمند نمیخرید پارس هم از نظر نرمی و هم کلاس و ظاهر و قیافه از سمند سورن ال ایکس و 206 وال90 خیلی بالاتره درضمن در مسافرتهای طولانی نسبت به خودروهایی که گفتم کمتر شما رو خسته میکنه و رانندگی با اون لذت بخش تر وراحت تره تازه من پارس معمولی رو گفتم پارس ای ال ایکس که از هر نظر برتری داره

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

با سلام خدمت دوست عزیز

اینجانب بعنوان کسی که تجربه رانندگی با هر دو ماشین را دارد چند مزیت و معایب هر دو ماسین را عرض میکنم

1-خودروی پژو پارس از نظر نرمی فرمان و کلاچ واقعا نسبت به سمند lx برتری داشته وحتی میتوان گفت قابل مقایسه نیست.
    2-رانندگی طولانی مدت با پژو پارس و حتی 405 شما را کمتر خسته میکند مخصوصا اینکه شما دید بهتری نسبت به سمند خواهید داشت
    3-ضمنا هر چند که هر دو خودرو دارای موتور L3 میباشد اما شتاب پارس کمی بهتر است
    4-شکل وظاهر دو ماشین به هیچ وجه به سلیقه ربطی نداشته و حتی اگر از یک بچه 4 ساله هم بپرسید که کدام زیباتر است مسلما پارس را انتخاب خواهد کرد
    5-پایین آمدن کیفیت در برخی از قطعات فقط مختص پارس نبوده و متاسفانه کلیت دارد.مثلا گیربکس ها مشکل دارند(هم در پارس و هم سمند) و یا سر و صدایی که دوستان اشاره کردند که در پارس وجود دارد مربوط به کیفیت بسیار بد لاستیک بین دربهاست.که آن هم قابل حل میباشد
    6-موتور EF7 به تازگی وارد بازار شده و به عقیده اینجانب قضاوت درمورد آن کمی زود است اما موتور L3 سالهاست که در عمل مورد آزمایش قرار گرفته وو نقاط قوت و ضعف آن تقریبا مشخص شده است.
    7-در مورد امکاناتی که مدام در مورد انواع خودروی سمند میشنویم به شما عرض میکنم که اگر این امکانات برروی پارس بود با وجود قیمت پایینتر کمتر کسی حاضر به خرید آن میشد
    8-در مورد خودروی ELX هم این نکته را به شما دوست عزیز عرض کنم که واقعا از نظر قدرت و شتاب با پارس معمولی سمند و سورن و انواع 206 متفاوت بوده و هیچیک از این خودروها(خودروهای ایران خودرو) به گرد آن نیز نمیرسند.با وجود این درصورت بروز مشکل جزیی مثلا جنت رادیاتور تعمیرات خودروی ELX واقعا عذاب آور و وقت گیر میباشد (بدلیل حجم زیادی که سرسیلندر موتور L4 در این خودرو اشغال کرده است)
    1 .2 من اصلا این احساس راحتی که شما میگی رو ندیدم این دوتا ماشین اصلا با هم تفاوت محسوسی ندارن کلاچ و گیر بکس هر دوتا ماشینم به درد نمیخوره(نظر شخصی)
    3. منم همچین احساسی داشتم
    4. نمیشه کلی قضاوت کرد من خودم ظاهر پارسو بیشتر دوست دارم ولی از جلوی سورنم خوشم میاد
    5. این که مختص تموم محصولاتیه که تو ایران تولید میشه
    6.7 نظری ندارم
    8. من مطمئن که شما پشت 206 تیپ 5 نشستین اگه نه اینقد مطمئن نظر نمیدادین من با ال90 پارس elx سوکس کردم
    206 تیپ 5 که از ال90 شتابش بالاتره
    اگه امکانات سمند را روی پارس میگذاشتند دیگه کسی سمند نمیخرید پارس هم از نظر نرمی و هم کلاس و ظاهر و قیافه از سمند سورن ال ایکس و 206 وال90 خیلی بالاتره درضمن در مسافرتهای طولانی نسبت به خودروهایی که گفتم کمتر شما رو خسته میکنه و رانندگی با اون لذت بخش تر وراحت تره تازه من پارس معمولی رو گفتم پارس ای ال ایکس که از هر نظر برتری داره
    به نظر اصلا تفاوت قیمت این دوتا ماشین با هم قابل توجیح نیست پارس (از نوع سالش) هیچ برتری به سمند نداره تازه امکاناتش کمترم هست فقط ظاهرش قشنگ تره
    این حرفتونم که من اساسا با هاش مشکل دارم
    من هر وقت از پارس پیاده شدم نشستم پشت ماشین خودم(ال 90) انگار از پیکان پیاده شدم نشستم پشت ماشینم توی راحتی و نرم بودن ماشین اصلا پارس با ال 90 قابل مقایسه نیست گیر بکس پژو ها و سمند در قیاس با گیربکس ال90 اصلا حرفی واسه گفتن نداره

3. این کاربر از Amir..H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

4-شکل وظاهر دو ماشین به هیچ وجه به سلیقه ربطی نداشته و حتی اگر از یک بچه 4 ساله هم بپرسید که کدام زیباتر است مسلما پارس را انتخاب خواهد کرد
    حالا من که ظاهر سمند به نظرم قشنگ تر میاد چی ؟! یعنی از بچه 4 ساله کوچکترم ؟!
    1-خودروی پژو پارس از نظر نرمی فرمان و کلاچ واقعا نسبت به سمند lx برتری داشته وحتی میتوان گفت قابل مقایسه نیست.
    2-رانندگی طولانی مدت با پژو پارس و حتی 405 شما را کمتر خسته میکند
    کاملا مخالفم !!!! مگه گیربکس و بقیه قطعات پارس با سمند فرقی میکنه ؟!؟!؟! ( از اون حرفا بودا )
    5-پایین آمدن کیفیت در برخی از قطعات فقط مختص پارس نبوده و متاسفانه کلیت دارد.مثلا گیربکس ها مشکل دارند(هم در پارس و هم سمند) و یا سر و صدایی که دوستان اشاره کردند که در پارس وجود دارد مربوط به کیفیت بسیار بد لاستیک بین دربهاست.که آن هم قابل حل میباشد
    دوست عزیز گیربکس که یه چیز مشترک هستش ولی جنس داشبورد پارس سال یه فاجعه تمام عیار هستش !!!
    درضمن سمند همیشه در جدول رتبه بندی کیفیت بالاتر از پارس بوده !!!
    درضمن ما داریم در مورد ماشینی که تازه از کارخونه در میاد بحث میکنیم نه ماشینی که بگیرین و بعدش چیزای بی کیفیتشو عوض کنین !!! عوض کردن قطعات بی کیفیت با نوع با کیفیتش برای همه ماشین ها وجود داره از جمله سمند ...
    6-موتور EF7 به تازگی وارد بازار شده و به عقیده اینجانب قضاوت درمورد آن کمی زود است اما موتور L3 سالهاست که در عمل مورد آزمایش قرار گرفته وو نقاط قوت و ضعف آن تقریبا مشخص شده است.
    میشه بپرسم برای تست یه موتور چقدر زمان لازمه ؟!!؟
    7-در مورد امکاناتی که مدام در مورد انواع خودروی سمند میشنویم به شما عرض میکنم که اگر این امکانات برروی پارس بود با وجود قیمت پایینتر کمتر کسی حاضر به خرید آن میشد
    دوست گلم عذر میخوام ولی چشم بسته غیب گفتین . خوب معلومه وقتی امکانات سمند روی پارس باشه دیگه کسی سمند نمیخره !!! ولی اینجوری نیست
    8-در مورد خودروی ELX هم این نکته را به شما دوست عزیز عرض کنم که واقعا از نظر قدرت و شتاب با پارس معمولی سمند و سورن و انواع 206 متفاوت بوده و هیچیک از این خودروها(خودروهای ایران خودرو) به گرد آن نیز نمیرسند.با وجود این درصورت بروز مشکل جزیی مثلا جنت رادیاتور تعمیرات خودروی ELX واقعا عذاب آور و وقت گیر میباشد (بدلیل حجم زیادی که سرسیلندر موتور L4 در این خودرو اشغال کرده است)
    دوست عزیز فکر کنم شما پشت 206 تیپ 5 و تندر 90 و ... ننشستین . به جرئت میتونم بگم تندر پا به پای ELX میاد و تیپ 5 هم به راحتی ELX رو رنده میکنه !!!
    اگه امکانات سمند را روی پارس میگذاشتند دیگه کسی سمند نمیخرید
    دوست گلم جواب این پستتون رو دادم ...
    ارس هم از نظر نرمی و هم کلاس و ظاهر و قیافه از سمند سورن ال ایکس و 206 وال90 خیلی بالاتره
    دوست عزیز نمیدونم شما چه طوری به این نتیجه رسیدین . دیگه الان همه میدونن سیستم تعلیق های یکپارچه از سیستم تعلیق های نیمه مستقل نرم تر هستن ! 206 و تندر از این سیستم تعلیق استفاده میکنه ! در صورتی که سمند و 405 و پارس از سیستم تعلیق نیمه مستقل بهره میبره ! حالا نمیدونم بازم شما چه طوری به این نتیجه رسیدین که پارس از سمند نرمتره !
    اگه سمند مورد مقایستون از این تاکسی ها بوده که هیچی ...
    درضمن در مسافرتهای طولانی نسبت به خودروهایی که گفتم کمتر شما رو خسته میکنه و رانندگی با اون لذت بخش تر وراحت تره
    با این جملتون دیگه مطمئن شدم که شما سوار هیچکدوم از ماشین هایی که گفتین نشدین !!!! نمیدونم این ماشین چه طوری از سمندی که سیستم تعلیقش با پارس یکیه نرمتره !!!
    در مورد راحتی هم که چیزی نمیگم ! چون پارس در برابر خودرویی مثل 206 حرفی برای گفتن نداره !!!

5. این کاربر از MoHaMaD ZaNd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

1 .2 من هر وقت از پارس پیاده شدم نشستم پشت ماشین خودم(ال 90) انگار از پیکان پیاده شدم نشستم پشت ماشینم توی راحتی و نرم بودن ماشین اصلا پارس با ال 90 قابل مقایسه نیست گیر بکس پژو ها و سمند در قیاس با گیربکس ال90 اصلا حرفی واسه گفتن نداره

دوست من در این بخش کاری به L90 نداریم چون بحثش جداست.
    در مورد پارس و سمند بگین.ممنون

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها ببینید من هم پارس - elx - هم سورن و سمند معمولی و ال نود و خیلی ماشینای دیگه رو به جز 206 ( چون کوچیکه ازش بدم میاد) تجربه کردم - همون جور که دوستمون گفته این تاپیک راجعبه سمند و پارس هست بنابر این من راجعبه ال نود حرفی نمیزنم اما اینو از من بشنوید انواع سمند و پارس همشون یه جور هستن - هیچ فرقی باهم ندارن حالا یکیشون رو تجهیزاتش رو اضافه کردن یکی دیگشونرو یه موتور 16 سوپاپ که مال 15 سال پیش هست و از رده خارج گذاشتن روش - از نظر گیربکس و ترمز - سیستم تعلیق این چیزا هم همشون تقریبا یکی هستن

من یادم میاد سال 73 خودمون ( شمسی) من پدرم یه پژو GL گرفت - من و برادرم هی کاتالوگ این پژو رو نگاه میکردیم - میگفتیم پس چرا مال ما این رو نداره - پس چرا اون یکی رو نداره -....... تازه الان بعد از 17 سال میبینیم خب بالاخره پژو هم مه شکن جلو پیدا کرد - یا تازه ABS پیداکرد - شیشه هاش برقی شد -......... خودتون یکم فکر کنید تازه الان دارن با امکانات 17 سال پیش که باید میدادن - میدنش - موتورش - سیستم تعلیقش - ترمزاش - هرچیزیش که فکرش رو کنید مال 17 سال پیش هست - اخه اگه این پژو هارو فرقی نمیکنه چه پارس چه معمولی چه elx میدادن چهار یا پنج میلیون خب من میگفتم این بنده خداهایی که میخرن - پول ندارن - اینم به نسبت چهر میلیون خب ماشین خوبی هست - کارشون رو راه میندازه- ولی شما میرین بین 13 تا 20 میلیون برا اینا پول میدین - خنده دار نیست

من فکر کنم این رئیس و روئسای این کار خونه ها حسابی دارن به ماها میخندن - تا حالا بینشون بودید .

آقا ببخشید الان ویرایش میکنم

اخه الان دیدم یکی از دوستان گفته پارس کلاجش و فرمونش و راحتیش از سورن و و ال نود و...... بهتره . میخوام بگم یه چیزی بگو که واقعا خودت تجربه کرده باشی اخه من چی بگم که اینجا به کسی بی احترامی نشه - انواع سمند و پژو همه چیشون عین همه اخه من چند بار این رو بگم-
    ال نود هم اگه سوار نشدی که من حدس میزنم سوار نشدی چون حرفات این رو نشون میده - برو لا اقل از یکی قرض بگیر دو تا دور باش بزن بعد بیا حرف بزن
    Last edited by sajjad1973; 07-04-2011 at 07:55.

8. این کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

در مورد امنیت خداییش سمند بهتر عمل کرده تا الان چون اتاقش سنگین تره.
    اما عملکرد ترمز سمند خوب نیست.

10. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد امنیت خداییش سمند بهتر عمل کرده تا الان چون اتاقش سنگین تره.
    اما عملکرد ترمز سمند خوب نیست.
    قبول دارم که سمند امنیتش از پژو و پارس بالا تر هست به خصوص سورن - ولی نه تنها عملکرد ترمزش بلکه بقیه چیزاش از جمله موتور - کلاچ - فرمون - و.........خوب نیست چون مال همون پژو با استاندارد های 17 سال پیش هست - تنها مزیت سمند بدنش و طراحیش هست که تازه اونم یه طراحیه ناقص هست.
    Last edited by sajjad1973; 07-04-2011 at 15:33.

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

داخل سمند سفارشی رو خدایی خوب ساختن بسیار جالب توجه هست پون تمام کرمه

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داخل سمند سفارشی رو خدایی خوب ساختن بسیار جالب توجه هست پون تمام کرمه
    دوست من ببین سمند اون اصل مطلب یعنی به روز بودن رو چه از نظر موتور و چه از نظر فرمون - گیر بکس -...... نداره حالا هر کاریش میخان بکنن

نکنه منظور شما این هست که ما ها باید با این کار های اینا گول بخوریم و سریع بریم بخریم - چون داخلش اینطوری هست بریم بخریم - یعنی معیار برای خرید یه ماشین همینه - مثلا اگه الان بیان یه ماشین با موتور و استاندارد های یه ژیان که مال چهل سال پیش هست بدن ولی داخلش رو خیلی قشنگ کنن و بعد بدنش 16000000 شما میری میخری؟

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان رو چه حسابی میگین ترمز سمند خوب نیست ؟! منظورم اینه که با ABS یا بدون ABS !!!
    نباید انتظار داشته باشین ترمز سمند مثل پارس ELX یا SD V8 و یا حتی تندر 90 بگیره !!! ولی کاملا راضی کنندست !
    در مورد امنیت هم نظر خاصی نمیدم . ولی فکر نمیکنم امنیت سمند از پژو 405 بیشتر باشه !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •