یه نفر در سه تنظیم گرافیکی مختلف از بازی عکس گرفته:
سیستم طرف هم Intel i7 920 و GTX 460 768mb بوده
عکس های بزرگ اونم در لینک زیر هستش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه نفر در سه تنظیم گرافیکی مختلف از بازی عکس گرفته:
سیستم طرف هم Intel i7 920 و GTX 460 768mb بوده
عکس های بزرگ اونم در لینک زیر هستش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر مجبور باشم و گیرم بیاد 100% اورجینال تهیه می کنم.شما احیانا میخواید اورجینال بازی رو در زمان انتشارش بخرید ؟
چه فرقی داره چه حالا بازی رو Pirate کرد چه 1 ماه و نیم دیگه البته همون طور که گفتم بازی کامل نیست و مرحله بتا هست ...
ققط داستان بازی رو Spoil نکنید ...
بازی اصلی کلآ از حال و هوای خودش میوفته اگر نسخه ی بتاش همه گیر شه...یک بازیو یک داستانشه که گیمر رو درگیر خودش می کنه!واقعآ حیف
یه سرچ کوچولو تو گوگل کنید دانلود کرایسیس 2...ماشاالله فوری پخش شده همه جا![]()
ایول ...
اتفاقا خوب شد حدالاقل الان میدونیم چه سیستمی لازم داره اگه گرافیکش همونی باشه که تو تریلر 123 مگی بود واقعا
عالیه ....
فقط همین بس که انویدیا 2 میلیون پول داده تا برای gtx 580 بازی رو بهینه کنند
یه چند تا شاتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان نسخه اصلی بازی کی میاد این بتا قضیه اش چی هست؟
نسخه اصلي بازي 2 فروردين مياد.
اين هم يه نسخه دزدي از بازيه که همه جا پخش شده و مشکلاتي هم داره چون نسخه نهايي نيست و فقط همه مراحل رو شامل ميشه!
سازندگان بازي هم اعلام کردند که بازي اصلي با اين فرق ميکنه!
من که حتما تا انتشار نسخه اصلي صبر ميکنم!
امروز بازی برای فروش به فروش گاه های شهر ما امده بود ..... رفتم یه سری زدم ... ماشاا... همه داشتند می خریدند ....نسخه اصلي بازي 2 فروردين مياد.
اين هم يه نسخه دزدي از بازيه که همه جا پخش شده و مشکلاتي هم داره چون نسخه نهايي نيست و فقط همه مراحل رو شامل ميشه!
سازندگان بازي هم اعلام کردند که بازي اصلي با اين فرق ميکنه!
من که حتما تا انتشار نسخه اصلي صبر ميکنم!
نسخه موجود سه تا DVD هستش که توی پک مثلا شرکتی می دن 4 تومن !!! گویا همه مراحل رو داره و موتورش بسیار بهینه تر از موتور نسخه اول هستش و با کیفیت و گرافیکی بالاتر ....
بخش تک نفره بازی کامل هستش و لی گویا بخش چند نفره نداره یا بخش چند نفرش مشکل داره ( که به کار ایران نمیاد ) .....
طرف می گفت بازی کردن تک نفرش 10 الی 15 ساعت طول میکشه .....گرافیکش عالی هستش و لی متاسفانه هیچ بنچ مارکی از سخت افزارش و کیفیتی که بازی می کرده نگفت ...
دیشب گویا تمومش کرده .......و امروز از ساعت 1 بعد از ظهر هم برای فروش گذاشتتش ....
شاید من رفتم گرفتم ... آخه خیلی ضعیف النفس هستم !!!!!![]()
يه سايتي گذاشته برا دانلود ولي نوشتن كه بعضي از موارد بازي تكميل نيست و 20 مرحله قابل بازي است .
دوستان كسي اين سخه بتا رو گرفته ببينه چجورياس؟
به نظرم دوستانی که میتونن حتما بگیرن! چطور دلتون میاد 1 ماه و خرده ای صبر کنید! اگه کسی میخواد اریجینال هم بگیره اینو که میتونه بازی کنه!
من حتما گیر اوردمش میگیرم
سلام
من خودم نسخه بتا رو دارم و ۲ -۳ دقیقه بازی کردم ولی کاملا معلومه که کامل نیست .
بعضی جاها شدیدا افته فریم داره و بعضی جاها مثل لودها معلومه که کامل نیست و تو ذوق میزنه .
یا بعضی جاها یه دگمه رو میزانی کار نمیکنه و باید چند بار بزنی .
کلا به نظرم صبر کنید نسخه اصلی بیاد بهتره. چون حیف بازی به این بزرگی رو که این همه صبر کردیم بیاد نصفه نیمه بازی کنید .
ولی گرافیکش عالیه و رو سیستم من رو ۱۹۲۰ * ۱۰۸۰ بین ۲۰-۳۰ فریم اجرا میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)