تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 32

نام تاپيک: ال ای دی سامسونگ ، ال جی یا ایسوس ؟

داره خودمونی میشه Yamabushi_Heydar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

با سلام قصدم اسکرول کردن( اگه اصطلاح رو درست و به جا نوشته باشم) تاپیک نیست . دوستان این پستا ماله 2011 هست و ما الان در همسایگی 2014 ، خب نسبت به امروز نظر دوستان چیه فط زودتر چون تا غروب دیگه باید تهیه کنم. مایه رو هم سقف تا 1.5 میلیون در نظر بگیرید
    فقط زودتر خواهشا. من الان رفتم تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدل های گرونی از ASUS دیدم و هر چی گشتم مشابهش رو تو سامسونگ پیدا کنم نکردم.
    الان کیفیت تصویر و .... ایسوز بهتره یا سامسونگ؟!
    خدمات پس از فروش چی و ... . فقط اگه لطف کنید جامع باشه ممنون میشم.
    ارادتمند حیدر .

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز شما نگفتی چند اینچ و برای چه کاری میخوای
    سامسونگ و ایسوس و ال جی سه تاییشون خوبن ولی گارانتی و خدمات پس از فروش سام سرویس و مادیران بهتره

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

راستش من کارم طوریه که باید در روز از 2 ساعت تا شاید 24 ساعت با مانیتور کار دارم و بهش خیره باشم و نمیخوام چشام خسته شه. به قولی نمیگم خسته نمیشه ، ولی دیرتر خسته شه و کمتر از سرش بلند شم این بین 1 : وقت کمتری رو برای استراحت چشمام طلف کنم 2: کمتر بین کارم و وقفه بیفته و فکرم کمتر منحرف بشه و تمرکزم رو کار از دست کمتر بره. و به قولی اگه مغزم و چشمم رو یک برنامه یا سیستم در نظر بگیریم ، MTBF , MTTF من پایین بیاد و MTTR بالا بره. الان در نظرم 24 اینچه که رزولوشن رو کمی پایین بیارم همه چی گنده تر شه و صفحه هم بزرگ باشه . از لحاظ مالی هم تا 1.5 میخوام خرج کنم و تو رنج 10 ساله هم قصد عوض کردن ندارم.
    من الان اگه ایسوز بخرم پول بیشتر دارم میدم ولی خوب از لحاظ گارانتی و کیفیت ساخت و تصویر و ... چطوره؟!! تصویرش از سامسونگ بهتر هست؟!! کارای گرافیکی سه بعدی هم در حد تری دی مکث بعدا خواهم کرد و نه خیلی حرفه ای و زیاد. الان سامسونگ پنل PLS میزنه نمیدونم خوبه یا نه. به قولی پول بیشتر برا ایسوز ارزشش رو رو کیفیت و ... داره یا نه.
    الان بین این مدلا موندم :

Asus PB248Q

Samsung 24D595 Plus 24inch PLS LED Monitor

Samsung S24D395HP Plus 24inch PLS LED Monitor

Samsung LED 24 S24D395 PLS ( این با بالاییش فکر کنم ه ردو یک مدلاً الان باید برم ناهار سریع دارم کپی میکنم فقط

Samsung S23B575V Plus

Samsung S19H315N Plus

الان من نمیدونم کدوم بهتره و آیا ایسوز در مقابل اینا ارزش خریدش چقدر بشتره.
    الان شاید بگی نظرش رو سامسونگه ، راستش واسم فرقی نداره هر کدوم بهتر همونو میخوام. کیفیت ساخت و تصویر برام مهمه نه پولش. کیفیت تصویرش میخوام خدا باشه و کیفیتش ساختش هم عالی .
    اراداتمند حیدر

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

pls یه چیزی تو همون مایه های ips هست که زاویه دید رو خیلی عالی میکنه
    اگه میخوای چشم رو زیاد اذیت نکنه بهتره دور سامسونگ رو خط بکشی چون من خودم از نزدیک باهاش کار کردم نورش زیاده و کمش هم بکنی بازم چشم رو اذیت میکنه بیشتر برای فیلم بازی خوبه تا کارهای کامپیوتری
    حالا میمونه ال جی و ایسوس
    به نظر من بهترین گزینه برای شما LG 23MP65HQ IPS 23inch LED Monitor هست با قیمت 655 هزار تومان همین یک ماه پیش 200 هزار تومان ارزان شد به نظر من ارزش نداره 1.5 خرج کنی برای اون چیزهایی که شما گفتی مگه این که سایز 27 بخوای ایسوس هم مدل 23vx239h داره 840 هزار تومان اونم مثل الجی ips هست ولی خوب خدمات مادیران بهتره به نظر من شما ال جی بخری بهتره

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

راستش دلیلم واسه این یک و خوردی این بود که تو رنج 10 سالا این پول به چشم نمیاد. با الجی خیلی حال نمیکنم. نمیونم چرا چون تو سایتا که میگشتم معمولاً الجی خیلی تعریف نمیکنن . کسایی که ازش استفاده کردند میگن چون تو ایران فراگیره و خدماتش یک کم بهتره قبضه کرده بازار رو وگر نه خیلی ردیف نیست. الان میگی ایسوز فقط داره پول الکی اضافه میگره؟!! یعنی کیفیت و ... هیچ فرقی با ال جی نداره؟!! بالخره این تفاوت قیمت فاحش یه فرقی باید بکنه. به قولی شما یه 27 اینچ رو میتونی تو 1.6 میل مثلاً بگیری و یکی رو تو 800 ، خوب یه فرقی دارن دیگه ندارند!!! گفتم تو رنج ده سال بخوام استفاده کنم دو میل هم زیاد نیست. مثل خیلی از دوستانی که تو انجمن های مختلف که جستجو میکردم نیستم که طرف میگه یه 22 خریدم ، آخ دلمو زد یه 27 میخوام امسال بخرم سال دیگه فلان و ... . یک بار تا 10 سال دیگه.
    راستش رو بخوای به گزینه ای که اصلاً فکر نمیکردم ال جی بود، دو دلم کردی یک کم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ارادتمند حیدر
    Last edited by Yamabushi_Heydar; 30-12-2014 at 14:57.

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض دوستان نظر بدید و کمک کنید به بنده

آقایون لطفاً نظر بدید من میخوام تا چند ساعت دیگه اقدام به خرید کنم، کمک کنید به نتیجه نهایی برسم.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز منم به هیچکس ال جی پیشنهاد نمیدادم چون قیمت LG 23MP65HQ IPS حدود 860 تومان بود تا این که یک ماه هست یک دفعه شد 655 تومان اون موقع ارزش خرید نداشت ولی الان داره ضمن این که شما گفتی یه چیزی میخوای که چشم رو اذیت نکنه منم چون همه این مانیتور ها رو تصویرش رو دیدم گفتم الجی از همه کمتر چشم رو اذیت میکنه
    البته نمیگم ایسوس بده اونم خوبه حالا مدل vx239h که ips هست و مدل vn247h که tn هست
    شما الان به نظر من بین همین ایسوس و الجی یکی رو انتخاب کن البته اگه نزدیک ببینی بهتره چون تصویرهاشون با هم فرق میکنه الجی یکم کم نور تر و طبیعی تر هست ایسوس یکم درخشنده تر
    این که بخوای 27 بگیری که حدود 1300 هست وگرنه اگه کارت با همین 23 یا 24 راه میفته بگیر چند سال دیگه میتونی با بقیه پولت یه 4k بگیری

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

داداش نظرت در مورده این چیه؟
    تازه لیون گرون میگه یک کم.
    امروز سفارش ندادم.
    میگم من الان کارت گرافیکم Geforce 9400 GT DDR2 .
    به نظرت برم GTX 750 Ti 2GB GDDR5 بخرم خوبه؟!! کمک میکنه مانیتور پنتانسیل گرافیکی خودشو خوب نشون بده؟!! اصلاً داشتن یک کارت گرافیکه از رده خارج تو کیفیت تصویر تاثیری میزاره؟! چون شنیدم خیلی فرقی نمیکنن.
    ممنون از لطفت که وقت گزاشتی برام حیدر

نمیدونم واقعاً مشهدی هستی یا نه ولی نمیدونم چرا رابطه من با مشهدی ها خوبه. یه رفیق جونجونی دارم مشهدی و یه رفیق نسبتاً جونجونی دیگه هم دارم مشهدی . تو دانشگاه هم با دو تا مشهدی رفیقم،. بابام هم قبلاً تو مشهد یه مدّت بود با مشهدی ها خوبه رفیق هم داره میریم مشهد میریم خونشون تلپ(اگه املاشو درست نوشته باشم) میشیم یک هفته. جالبه نه .
    Last edited by Yamabushi_Heydar; 31-12-2014 at 01:30.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

داداش نظرت در مورده این چیه؟
    تازه لیون گرون میگه یک کم.
    امروز سفارش ندادم.
    میگم من الان کارت گرافیکم Geforce 9400 GT DDR2 .
    به نظرت برم GTX 750 Ti 2GB GDDR5 بخرم خوبه؟!! کمک میکنه مانیتور پنتانسیل گرافیکی خودشو خوب نشون بده؟!! اصلاً داشتن یک کارت گرافیکه از رده خارج تو کیفیت تصویر تاثیری میزاره؟! چون شنیدم خیلی فرقی نمیکنن.
    ممنون از لطفت که وقت گزاشتی برام حیدر

نمیدونم واقعاً مشهدی هستی یا نه ولی نمیدونم چرا رابطه من با مشهدی ها خوبه. یه رفیق جونجونی دارم مشهدی و یه رفیق نسبتاً جونجونی دیگه هم دارم مشهدی . تو دانشگاه هم با دو تا مشهدی رفیقم،. بابام هم قبلاً تو مشهد یه مدّت بود با مشهدی ها خوبه رفیق هم داره میریم مشهد میریم خونشون تلپ(اگه املاشو درست نوشته باشم) میشیم یک هفته. جالبه نه .
    این مانیتور که گذاشتی زیاد جالب نیست زمان پاسخدهیش 6 میلی ثانیه هست
    ایسوس بهترین مدلهاش اگه ips بخوای 23vx239h و اگه tn بخوای vx238h - vn247h هست من خودم به شخصه مدل 247 رو خیلی قبول دارم ولی tn هست و بیشتر برای بازی خوبه ips ها رنگها و زاویه دید بهتری دارن طبیعی ترن
    تو همین فروم و فورم های دیگه بودن بعضی ها که مانیتور ایسوس خریده بودن و با کارتهای 9600 اگه اشتباه نکنم مشکل داشتن اگه برای گیم و یا نرم افزار خاصی میخوای 750ti یا بهترشم میتونی بگیری ولی اگه برای گارهای روزمره وعادی میخوای گرافیکهای معمولی 200 تا 300 تومانی هم همون کار رو انجام میدن نه فرق خاصی ندارن من خودم یه انبورد i3 3220 داشتم تصویرش بهتر از 6850 بود به نظرم رنگ بندی و غیره بهتر بود
    بله مشهدی هستم البته فرقی نمیکنه همه ایرانی هستیم و ساکن کره زمین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •