تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 39

نام تاپيک: GPRS همراه اول بهتره يا ايرانسل ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

باید خدمت دوستان عرض کنم بسته‌های افزایشی ایرانسل کاهش یافت. یک روزه 125 مگابایت و 7 روزه 600 مگابایت
    با اون بسته 200 مگی فقط میشد 150 مگ گرفت حالا حتما با این 125 مگ فقط میشه چت کرد! معلوم نیست مثل قبله زمان انقضاش یا اینم 1 روز شده!
    اخیرا قطعی هم زیاد داره.
    بی انصافها نیامدن برنامشون رو طوری تنظیم کنن وقتی اعتبار بسته تموم شد از حساب اصلی کم نکنه. ما همیشه تا ته بسته رو نمیتونستیم استفاده کنیم. به 1000 ریال که میرسید میرفت از حساب اصلی با نرخ گرون بر میداشت و دیگه اعتبار بسته کم نمیشد تا اکسپایر بشه! همینجوری 10 20 تومان ضرر کردذم. به اپراتور هم زنگ میزنم میگه تاریخ و ساعت دقیقش رو بگید تازه بررسی کنن!!!!! خوبه همه چیز توی سیستمشون ثبت شده یه لوگ gprs بگیرن کاملا مشخصه چه اتفاق افتاده!

ما همه چیز رو امتحان کردیم دیالاپ IN وایرلس adsl و... هیچ کدام از این سرویسها خوب نیستن فقط یوزر کلی پیاده میشه و ضرر میکنه در مقابل خدماتی که نگرفته است.
    کلا اینجا همه میخوان اینترنت رو زهر مارمون کنن.
    تو افغانستان که مردمش هنوز با الاغ میرن مسافرت ، هم سرعتش بیشتره هم ارزونتر هم مشترک گرامی کمتر.
    ربط و بی ربط ماشینی که اینجا میفروشن 15 میلیون به افغانی ها میدن 5 میلیون! چرا در مقابلش از افغانستان اینترنت ارزون وارد نمیکنن!!!!

راستی یه چیز دیگه ایرانسل مگه با شارژ رمز دار نباید 2 درصد اعتبار هدیه بده!؟؟ پس چرا به منم نمیده! از هر 10 تا هم یه پیامک میفرسته مشترک گرامی به زودی 2000 ریال به حساب شما ریخته خواهد شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟ ولی خبری نشده هنوز!!!!!![COLOR="Silver"]
    Last edited by 900913; 24-06-2011 at 14:14. دليل: ارسال دوبله!!!

داره خودمونی میشه tondar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام
    اینم از داستان اینترنت که قرار به جای پیشرفت پسرفت داشته باشیم
    همه جا به مرور زمان سرویس ها رقابتی می شه و قیمت ها کاهش پیدا می کنه اینجا برعکسه
    شده مثل قیمت بنزین

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

من خودم با شارژ 1000 تومان 200 مگابایت کامل می گرفتم و هیچ وقت کم نبوده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با سلام
    لطفا کسانی که از سرویس gprs همراه اول و ایرانسل استفاده می کنند ، این سرویس را از نظر پوشش، سرعت، قیمت و پاسخگویی به مشترکین ارزیابی کنند تا دیگران بهتر انتخاب کنند.
    متشکرم

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

دوستانی که گفتن همراه اول بهتره جواب بدن: شما میدونید قیمت اینترنت همراه اول چند برابر ایرانسله؟

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستانی که گفتن همراه اول بهتره جواب بدن: شما میدونید قیمت اینترنت همراه اول چند برابر ایرانسله؟
    سلام ، چند برابر نمیدونـــم :

موفق باشید!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خوب شما ساعت یازده شب به بعد اگه استفاده کنی که ایرانسل یک ریال و همراه اول دو ریاله. روز هم اگه اشتباه نکنم ایرانسل باید دو ریال باشه همراه اول هشت ریال.
    حداقلش اینه که اگه شب استفاده کنی همراه اول دو برابر ایرانسل پول میوفته.
    در ضمن به نظر من سرعتش بستگی داره به نزدیک بودن به آنتن bts و ربطی به اپراتور نداره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خوب شما ساعت یازده شب به بعد اگه استفاده کنی که ایرانسل یک ریال و همراه اول دو ریاله. روز هم اگه اشتباه نکنم ایرانسل باید دو ریال باشه همراه اول هشت ریال.
    در ضمن به نظر من سرعتش بستگی داره به نزدیک بودن به آنتن bts و ربطی به اپراتور نداره

با سلام ،
    دوستان من تحقیق کردم :
    1- فعال سازی سرویس gprs در همراه اول به آسانی فقط با ارسال عدد 1 به شماره 8088 می باشد
    2- در یافت تنظیمات گوشی بلافاصله با روشن/ خاموش یا ارسال مدل گوشی بصورت پیامک به شماره 8008 می باشد
    3- لیست بسته های نامحدود با ارسال پیامک بدون متن به شماره 8080 می آید و با ارسال عدد مورد انتخاب فعال می شود و زمان اعتبار ( استفاده) آن تا صدم ثانیه دقیق است ضمن اینکه سه بار ( 24 ساعت قبل از پایان اعتبار بسته همچنین 1 ساعت قبل و دقیقا زمان پایان اعتبار بسته موضوع به اطلاع مشترک می رسد تا مشترک بصورت عادی شارژ نشود) همچنین در صورت فراموش کردن زمان پایان اعتبار بسته می تولن عدد صفر را به 8080 ار سال کرد تا زمان پایان اعتبار اعلام شود.
    4- مشترکین دائمی بر روی قبض خود مبلغ واقعی استفاده از gprs و میزان تخفیف را می توانند ببینند ( یکی از دوستان من در دو ماه تنها با پرداخت 20000 تومان حدود 38G استفاده کرد و مبلغ واقعی روی قبضش 25 میلیون و 300 هزار تومان آمده است!!!!! که همگی بصورت تخفیف لحاظ شده است.
    5- هزینه ارسال mms همرا اول به ازای فایل زیر 50k برابر 50 تومان و از 50K تا 300K برابر 100 تومان است البته یک بسته موسوم به آوا و نما هم دارند که هر mms 30 تومان می شود. شماره فعال سازی بسته هم 8081 است. خود سرویس mms را هم میتوان در دفاتر امور مشترکین (یا در منزل با تماس با 1868 ) با پر کردن فرم مربوطه فعال نمود.

6-در مجموع سرعت به مکان جغرافیایی ربط داره بعضی اوقات ایرانسل و بعضی اوقات همراه اول بهتره ولی کلا سرعت ایرانسل بهتره ولی از 3 ماه پیش به این طرف داره بد میشه.
    7-در مورد شفافیت نحوه محاسبه شارزینگ همراه اول بهتره
    8-در مورد پاسخگویی، ایرانسل حتی برای اعلام خرابی به شماره 700 که به نوعی کمک به این شرکت است مشترک را شارژ می کند ولی شماره 09990 همراه اول رایگان است. ولی پاسخگویی هر دو ضعیف است.
    9-از نظر پوشش در کشور همراه اول بهتر است.
    10-شرکت ما تولید کننده یک نوع دیوایس است که موقعیت جغرافیایی خودرو را از ماهواره (GPS) میگیرد و از طریق gprs به سرور مربوطه می فرستد. با تستی که ما برای خودروهایمان در کل کشور انجام داده ایم پوشش جاده ای همراه اول بهتر است حتی در جزایر جنوب!!!!
    ولی وضعیت اینترنت در کل کشور خوب نیست زیرا مشترکین از استفاده از آن لذت نمی برند!!!!!!!!!!
    آیا شما موافق نیستید؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با سلام،
    تعرفه هر کیلو بایت gprs شرکت ایرانسل چه شب و چه روز و چه ایام تعطیل 5 ریال است
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مگر آنکه شما تعرفه های رنگی را برای خود فعال کنید!!!
    حالا به نظر شما کدام اپراتور از نظر قیمت بصرفه است؟
    بسته های نامحدود همراه اول و تعرفه عادی gprs همراه اول به مراتب بصرفه تر است.
    متاسفانه شرکت ایرانسل در تبلیغات خود به لزوم فعال شدن تعرفه های رنگی اشاره ای نمی کند. مثلا در شارژ شگفت انگیز می گوید باید در زمان محدود آن را استفاده کنید، چرا دقیقا نمی گوید 10 روز؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

2- در یافت تنظیمات گوشی بلافاصله با روشن/ خاموش یا ارسال مدل گوشی بصورت پیامک به شماره 8008 می باشد
    کی میگه؟ من خودم همراه اول دارم کل خونواده هم همراه اول دارن هزار بارم اگه خاموش روشن بکنی تنظیمات که نمیاد هیچ دکمه گوشیت هم خراب میشه: دی میشه شما منبع تحقیقاتتون رو بگید؟
    یکی از دوستان من در دو ماه تنها با پرداخت 20000 تومان حدود 38G استفاده کرد و مبلغ واقعی روی قبضش 25 میلیون و 300 هزار تومان آمده است!!!!! که همگی بصورت تخفیف لحاظ شده است
    چرا قیاس میکنی ، آقا فارسی نوشته ایرانسل کیلوبایتی یک ریال ، همراه اول کیلو بایتی دوریال . فکر نکنم از این واضح تر و ساده تر بشه
    10-شرکت ما تولید کننده یک نوع دیوایس است که موقعیت جغرافیایی خودرو را از ماهواره (GPS) میگیرد و از طریق gprs به سرور مربوطه می فرستد
    اتفاقا من همین الان میخواستم بپرسم شما کارمند همراه اول نیستی؟ اینو که دیدم دیگه کامل دوزاریم افتاد....
    چرا دقیقا نمی گوید 10 روز؟
    چرا من خودم شنیدم تو تلویزیون گفت ده روز. البته اون اوایل میگفت.
    مگر آنکه شما تعرفه های رنگی را برای خود فعال کنید!!!
    خوب تعرفه رنگی فعال میکنیم. حالا کدوم به صرفه ست؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •