این نسخه های جدید چطورین؟ مثلا وقتی بخوایم آپدیت کنیم به 2.2 امکانش هست؟ یا 2.3؟
یا مثل سیباین هست که امکانش وجود نداره!
این نسخه های جدید چطورین؟ مثلا وقتی بخوایم آپدیت کنیم به 2.2 امکانش هست؟ یا 2.3؟
یا مثل سیباین هست که امکانش وجود نداره!
امکانش هست اگه اون رام موجود باشه برای گوشیتون!
یک ایرانی عضو گروه سیانوژن مد، یه رام جینجربرد فارسی خیلی خفن برای هیرو داده!
حالا لجنددار ها و دیزایر دارها به دست و پاش افتادن برای گوشیهای اونا هم آپدیت بده!
اگه اینکارو کنه واقعن کسانی که دیزایر دارن توی بهشت هستن : دی
زیاد تفاوت نداره راستش رو بخوای.مثلا 1.6 با 2.1 خیلی تفاوت داره اما بقیشون کمتر. مثلا توی 2.1 برنامه فقط روی حافظه ی گوشی نصب میشه نه روی مموری کارت البته این مشکل با نصب یک برنامه حل میشه اما توی 2.2 روی مموری کارت هم میشه نصب کرد.
ایکس 10 مشکلی از این لحاظ نداره چون حافظش یک گیگ هست در ثانی همونطور که گفتم با نصب یک برنامه میشه مشکلش رو حل کرد.
تعصب داره موج میزنه. من دلیلی نمیدونم که نشه دفای رو با ایکس 10 مقایسه کرد.
یه سری امکانات جزئی این داره و اون نداره کلا در یک سطح هستش.فکر نکنید من تعصب روی اس ای دارم نه. حتی توی پست قبلیم با جمله ی آخرعارف مخالف بودم.
سونی موتورولا و نوکیا و سامسونگ و الجی از بهترین برندها هستن همچنین اچ تی سی.ممکنه الویت خرید شما مثلا موتو باشه اما یکی دیگه نوکی باشه.
ممکنه مثلا دفای ضد آب و ... باشه اما کی میاد با گوشی کشتی بگیره؟؟
دوربین 8 و فیلمبرداری اچ دی کاربردی تر هست.
در کل سه تاییش خوبه اما بیشتر سلیقه ای هست
خداییش بعضی جاها چند گروه خیلی متعصبانه برخورد میکنن.
خوب اینجور که من تو سایت ها دیدیم X10 آندروید 1.6 داره! پس تفاوتش با 2.1 زیاده با این تفسیر!!!
ولی اینجوری که از صحبت های شما میشه فهمید اینه که آپدیتش میشه کرد به 2.1!!؟
بله آپدیت میشه به 2.1 و مشکل مولتی تاچ هم برطرف میشه.
اپدیت فارسی 2.1 سری ایکسپریا سونی الان اومده
مولتی تاچ که مشکلش حل نشد.
دابل تپ زوم بهش اضافه شده.
پس با این تفاسیر دوستان بین اون 3تا گزینه این از همه سرتره برای کارایی که من انجام میدم باهاش!
Xperia X10
دارم تو فروم هم میگردم اطلاعاتی راجع به گوشی های دیگه هم کسب کنم که تا الان دیفای موتورولا میگن عالی جواب داده!!! و گوشی تاپی هست!
بین این دو گوشی کدوم تاپ تر هست؟
Last edited by sadeghbb; 13-02-2011 at 15:04.
نظر من موتورولا دیفای و یا xt720
اگر دوربین 8 بخوای xt720
هر دو مدل رو الان دارم
هر دو عالی هستن
اما برای اینکه گزینه هات زیاد نشن . دیفای واقعا" عالیه - سرعتش خیلی بالاست - ال سی دی حرف نداره -
کیفیت ساختش مثل همه گوشی های موتو عالیه - صدای خیلی بلند و شفافی داره - طراحیش هم خیلی تو دل برو هست .
ضد آب هم که هست و ضد خش و ضد گرد و خاک و ....
تا حالا چند بار انداختمش تو آبقراره یه سری با هم بریم حمام
اینجا کلوپشه برای اطلاعات بیشترت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون دوست عزیز
میشه مقایسه ای بفرمایید بین دیفای و X10?!
که کامل دستم بیاد این چی داره اون چی داره که ...
سایت های زیادی رو گشتم ولی اینکه یه نفر وارد بیاد برات کامل توضیح بده فرق میکنه!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)