خوب من Easy BCD رو نصب کردم.بوت منیجرش کجاست؟
خوب من Easy BCD رو نصب کردم.بوت منیجرش کجاست؟
سلام و درود
من تازه لپ تاپ خریدم مدلش DELL XPS L502 هست ویندوز آن 7 هست هر کاری می کنم برنامه نصب نمیشه و در انتهای کار قطع میشه ؟
حتی بازی نصب می کنم نیمه کاره قطع میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو یکی از سایت ها نوشته ؟ کمکم کنید نتونستم اجرا کنم !!!!!!!!!
-------------------------------------
سایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر کاربر ويندوز 7 بتا شده ايد احتمالا در نصب برخی نرم افزار ها به مشکل بر خورده اید. بعد از شروع مرحله نصب، پنچره خود به خود بسته مي شود. به هر حال اين ویندوز هنوز در مرحله بتا است و قرار نيست که بدون مشکل باشد. اما نگران نباشید. راه حل ساده ای براي رفع اين مشکل وجود دارد. در واقع اين مشکل به دلیل باگ يکي از نرم افزارهای داخلي ویندوز 7 است. تنها کاری که باید بکنيد این است که به Command Prompt بروید ( به عنوان Administrator ) و اين دستور را آنجا تايپ کنید:
reg delete HKLM\SOFTWARE\Microsoft\SQMClient\Windows\Disabled Sessions /va /f
دکمه Enter را بزنید. حالا کامپیوتر را ریستارت کنيد. مشکل حل شده است و حالا مي توانید نرم افزار ها را روی ويندوز 7 نصب کنید.
سلام
من نت بوک dell مدل vostro1510 دارم
روی ویندوز 7 کارت گرافیکم نصب نمیشه
داخل خود سایت دل هم که میرم راجع به گرافیک nvidia برای وینذوز7 ننوشته
توروخدا راهنمایی کنین چیکار کنم هیچ نرم افزار گرافیکی اجرا نمیشه توی وینوزم
سیستم عامل من هم 32 بیتی هستش
هیچ لپتابی رو شرکت سازنده روش ویندوز آزمایشی نصب نمیکنه پس مطمئن باشید.سلام و درود
من تازه لپ تاپ خریدم مدلش DELL XPS L502 هست ویندوز آن 7 هست هر کاری می کنم برنامه نصب نمیشه و در انتهای کار قطع میشه ؟
حتی بازی نصب می کنم نیمه کاره قطع میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو یکی از سایت ها نوشته ؟ کمکم کنید نتونستم اجرا کنم !!!!!!!!!
مشکل نصب نیمه کاره میتونه از ویروس باشه. از ویروسی نبودن سیستم مطمئن بشید.
اگر ویروسی نیست توضیح بدین چطوری نیمه کاره میمونه؟ یعنی یهو قطع میشه یا پیغام میده؟
به سایت nVidia.com برید (IP ایران مسدوده و باید با روشهای غیر معمول! وارد بشید) و بعد در بخش دانلود اسم دقیق کارت گرافیکتون رو جستجو و دانلود کنید.سلام
من نت بوک dell مدل vostro1510 دارم
روی ویندوز 7 کارت گرافیکم نصب نمیشه
داخل خود سایت دل هم که میرم راجع به گرافیک nvidia برای وینذوز7 ننوشته
توروخدا راهنمایی کنین چیکار کنم هیچ نرم افزار گرافیکی اجرا نمیشه توی وینوزم
سیستم عامل من هم 32 بیتی هستش
راه ساده تر:
در استارت بنویسید Change drive installation settings و بعد برنامه رو باز کنید و بزاریدش روی Yes, do it autimatically و بعد ذخیره کنید.
حالا در Device manager روی کارت گرافیک راست کلیک و در حالیکه به اینرتنت اتصال دارید Update Driver رو بزنید تا درایور خوب و جدید رو خودش دانلود کنه. (ممکنه طول بکشه و کنسل نکنید)
بعد از آپدیت اون گزینه رو به حالت اول برگردونید.
چرا دو روزه که وقتی 20 دقیقه به مس و کیبوردم دست نمی زنم کامپیوتر نمیره در حالت power saver که مانیتور خاموش میشه?
یعنی 10 دقیقه که میگذره میره رو screen saver ولی 10 دقیقه بعدش میره رو صفحه welcome که درا ونجا نیاز به وارد کردن پسورد هست برای ورود به ویندوز.
نگاه کردم تنظیماتش هم درست بود طبق این عکس ها:
پس مشکل کجاست؟
آخه اینجوری هم برق بیشتری مصرف میشه هم به کامپیوتر خیلی فشار میاد!!
چون من ساعات زیادی کامپیوترم روشنه بدون اینکه پاش نشسته باشم.
برای موضوع جدید، تاپیک جدید بزنین
در فولدرهایی که حاوی فایل های صوتی و موزیک هستن راست کلیک که می کنیم گزینه sort by date یعنی مرتب سازی بر اساس تاریخه اضافه شدن وجود نداره.
ترفند یا نرم افزاری وجود نداره که بشه این گزینه رو فعال کرد در چنین محیط هایی؟
چون من تک آهنگ هایی که دانلود می کنم همرو می ریزم تو یک پوشه و نبودن این گزینه باعث میشه که معمولا در بین تعداد زیاد آهنگ ها گمشون کنم!
سلام
یه بار به شما گفته شده که برای موضوعات و مشکلات جدیدتون تاپیک جدید بزنید!!!باز رعایت نکردید ...
یه تاپیک برای همه مشکلات با عنوان چند سوال در مورد ویندوز سون که هی اون رو بالا بیارید درست نیست!!!
و خلاف مقرراتِ ... لطفاً رعایت کنید.
برای جواب سوالتون... همونجا که sort by هستش آخرین گزینه اش More هستش باز کنید,تو اون لیست
Date رو پیدا کنید و تیک بزنید و OK.
ممنون
ولی چرا یه تاپیک جامع برای رفع سوالات و مشکلات ویندوز سون نمی زنید؟
آخه بعضی سوالات اونقدر کوچیک هستن که آدم روش نمیشه براش تاپیک بزنه مثل همین.
ویندوز سون هم که تازه نیومده که بگیم فعلا برای هر سوال تاپیک جدید زده بشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)