تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 24 از 24

نام تاپيک: رویای روشن (lucid dream)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام بچه ها

واقعا چه مطلبی!منم الان یه چند ماهی دارم خواب روشن میبینم، قبلا چون زیاد مشغله ذهنی داشتم خیلی کم خواب میدیدم چه برسه به خوابای اینطوری چون الان یه مدته زیاد دیگه بیرون نمیرم فک کنم خواب میبینم درسته؟!

بعدم من یه سوال برام پیش اومده :وقتی می خوابیم کجا میریم یعنی از نظر موقعیت مکانی و اینا کجای اتاقمون هستیم؟ یه جایی باید باشه دیگه نه؟ توی مغز و بدنمون که دیگه نیستیم که ها؟؟

مرصـــی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

بچه ها سلام به دادم برسین!
    دیشب خواب دیدم یه سگ بزرگ سیاه و سفید منو دنبال کرد هی میخوام از ترس بیام بیرون نمیشه! سگه هم هی بلند بلند پارس میکرد نزدیک بود گازمم بگیره!

بعد یادمه هی میخواستم تو خواب داد بزنم نمی شد!چرا؟

دست آخرم مادرم اومد اینقد تکونم داد تا بیدار شدم!

حالا تعبیرش چی میشه یه بلایی همین روزا سرم نیاد یهویی؟! اگه اینجوری میشه چند روز بیرون نرم ها!

مرصی

اگه نباشه جاش خالی می مونه saba_moha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام بچه ها

واقعا چه مطلبی!منم الان یه چند ماهی دارم خواب روشن میبینم، قبلا چون زیاد مشغله ذهنی داشتم خیلی کم خواب میدیدم چه برسه به خوابای اینطوری چون الان یه مدته زیاد دیگه بیرون نمیرم فک کنم خواب میبینم درسته؟!

بعدم من یه سوال برام پیش اومده :وقتی می خوابیم کجا میریم یعنی از نظر موقعیت مکانی و اینا کجای اتاقمون هستیم؟ یه جایی باید باشه دیگه نه؟ توی مغز و بدنمون که دیگه نیستیم که ها؟؟

مرصـــی
    گفته میشه به هنگام خواب 30 در صد روح از بدن خارج میشه و روح ما به همون جاهایی میره که ما داریم اونها رو توی خواب میبینیم....مثل گاهی اوقات که ما خواب جاهای ناشناخته ای که حقیقی هستند را میبینیم.

بچه ها سلام به دادم برسین!
    دیشب خواب دیدم یه سگ بزرگ سیاه و سفید منو دنبال کرد هی میخوام از ترس بیام بیرون نمیشه! سگه هم هی بلند بلند پارس میکرد نزدیک بود گازمم بگیره!

بعد یادمه هی میخواستم تو خواب داد بزنم نمی شد!چرا؟

دست آخرم مادرم اومد اینقد تکونم داد تا بیدار شدم!

حالا تعبیرش چی میشه یه بلایی همین روزا سرم نیاد یهویی؟! اگه اینجوری میشه چند روز بیرون نرم ها!

مرصی
    قرار نیست هیچی بشه!...ایشالا که خیره!...تعبیر خواب رو اینجا از کسی نخواهید...هرکسی به نحوی تعبیر میکنه و این خوبیت نداره.......فکر کنم منظور شما اینه که داشتید رویای روشن میدیدید ...بنابراین این دیگه تعبیری نداره چون خود ما کنترل خوابمون رو به عهده داریم.........خود من بارها به همین شکل خواب دیدیم و دیگه انگاری reality check من شده دیدن حیوانات وحشی در خواب،چون بلافاصله میفهمم که این خوابه......شما هم باید اعتماد کنید و دیگه ترس به خودتون ندیدید.....توی خواب اصولا نه میشه به راحتی فریاد زد و نه دوید..نمیدونم چرا؟!

4. این کاربر از saba_moha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saba_moha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

در این پست بیشتر در مورد انواع تکنیک های رویای روشن بحث میشود.

(Dream Induced Lucid Drea ) =( DIL D)
    یا تکنیک هایی در خواب که سبب ایجاد رویای روشن میشوند.
    وقتی اتفاق می افتد که فرد بیننده رویا یک نشانه ای از اینکه در خواب است را در عالم رویا میابد.که این میتواند به طور اتفاقی و یا برنامه ریزی شده توسط (reality check)،یا به خاطر وقوع یک اتفاق عجیب رخ دهد.حالا به طور خلاصه با این روش ها اشنا میشویم.

Traditional DILD

این تکنیک بسیار راحت است برای انکه نیازی یه هیچ کاری برای تشخیص مشانه ها در خواب نیست.در واقع این روش

مناسب کسانی است که یک حس قوی اگاهی دارند و موقع خواب به راحتی میتوانند نشانه های رویا دیدن را پیدا کنند.

MILD )Mnemonic Induced Lucid Dream)

این تکنیک تمرکز میکند بر یاداوریreality check در خواب و برای انهایی که حافظه اینده شان خوب است مناسب میباشد.

WBTB)Wake Back to Bed)

این تکنیک نمیتواند خیلی کمک کننده باشد..به خاطر انکه ذهن رویاها زا خارج از اندیشه ما قبل از خواب پدید می اورد...اما فکر کردن درباره رویای روشن بلافاصله قبل از فاز REM میتواند ان را پدید اورد.بسیاری از افراد رویای روشن را به این طریق به دست اورده اند.

CAT )Cycle Adjustment Technique)

این تکنیک نیازمند نظم و منظم سازی ساعت شبانه روزی بدن میباشد،تا ذهن را قبل از بدن در روزهای متناوب بیدار کند.این تکنیک بسیار مناسب کسانی است که الگوی منظم خواب دارند.

6. 2 کاربر از saba_moha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •