مثل اینکه برعکس ایرانسل اصلا قطعی نداره.من خودم استفاده نکردم ولی شنیدم اینجوریه.
مثل اینکه برعکس ایرانسل اصلا قطعی نداره.من خودم استفاده نکردم ولی شنیدم اینجوریه.
خوب که بستگی به منطقه شما داره اگه منطقه شما واقعا EDGE رو برای همراه اول ساپورت کنه سرعت خوب هست ولی اگه GPRS ساپورت کنه سرعت در حد دایل آپ هست
و همراه اول هم فعلا قطعی نسبت به ایرانسل کمتر داره
موفق باشید![]()
درسته قطعی خیلی کم داره ولی سرعت کمش شما رو کلافه میکنه![]()
Last edited by italia88; 10-04-2011 at 22:01.
نه اینطوری نیست که میگی دوست عزیز
شما اگه واقعا منطقتون EDGE همراه اول رو ساپورت کنه سرعتش خیلی هم خوبه من امتحان کردم سرعت روی 30 هست و قطعی هم اصلا نداره
ولی اگه GPRS باشه واقعا سرعت در حد دایل آپ هست
یعنی از ایرانسل کمتره؟من با ایرانسل با 30 دانلود می کنم.دوستم گفت بیشتر از ایرانسله ها .
دوست عزیز من که به شما گفتم که اگه منطقه شما EDGE همراه اول رو ساپورت کنه سرعت شما به 50 هم میرسه ولی اگه GPRS ساپورت کنه سرعت در حد دایل آپ هست
همه چی به منطقه ای که شما هستید بستگی داره و اینکه این بیشتره یا اون کمتره بستگی به مکان شما داره اگه با ایرانشل با 30داری دانلود میکنی به کارت ادامه بده چرا که همراه اول در بسیاری از جاها هنوز edge رو ساپورت نمیکنه
و کانکت شدن با همراه اول در جایی که edge رو ساپورت نمیکنه بدجوری آدم رو کلافه میکنه !!!! شک نکن !!! ما خودمون این کاره ایم داداش!!![]()
سلام دوستان من هم این مشکل رو دارم ولی با این تفاوت که کسی نمیتونه برام پیام بفرسته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)