بايد با زيركي و اعمال حساب شده فقط سرجيو رو تعقيب كني ميره به بندر شهر بعد يكي از هيجان انگيز ترين قسمت هاي بازي رو پيش رو داري...
راستي از همه ممنونم![]()
بايد با زيركي و اعمال حساب شده فقط سرجيو رو تعقيب كني ميره به بندر شهر بعد يكي از هيجان انگيز ترين قسمت هاي بازي رو پيش رو داري...
راستي از همه ممنونم![]()
نه!!!جون من .فقط باید تعقیبش کنم
مارو باش 3روزه هی میریم ازپشت زرت میکوبیم به ماشینش به بختمون فوش میدیم که چرا این یارو نمی میره،نگو خانه از پایه ویران است :?
من برم تا دیر نشده ببینم چی میشه؟؟؟
خیلی ممنون ومرسی :oops:
اينها درست ولي اگه خودت كشفش كني حال ديگه اي ميدهبازيش توپه تا اخرش رفتم ضمنا در بعضي مواقع اگه يه مرحلهء save شده رو دوبار بري نحوهء پايان اون مرحله تغيير ميكنه
مرسی علی رضا جان حق با تو بود .افتادم دنبالشون رفتیم تا بندر گاه ،پسر کلی ادم کشتم :twisted:نوشته شده توسط علیرضا
اخرشم با تفنگ شکاری 1گلوله زدم وسط پیشونیه موریلو و فرار کردم.
راستی علی رضا می تونی درمورد 2تا برنامه ای که گذاشتی 1کم توضیح بدی.ممنون.تشکر :oops:
مثلا کدوم مرحله ها :?: :?: :?:نوشته شده توسط behzad7011
اون دو تا رو خودم چك نكردم ولي مي دونم save ها و ماشين هاي مافيا رو آزاد مي كنه
:idea:
من در مرحله كشتن سرجيو مورلو (رهبر گروه مخالف) در بندر lost heaven با مشکل روبرو شده ام در حالی که بنده تمامی افراد مورلو را کشته ام اما اثری از او را پیدا نکرده ام و من تمام بندر را گشته ام ولی او را پیدا نکرده ام لطفآ مرا در حل این مشکل یاری فرمایید
سلام
توی اون مرحله بعد از کشتن محافظ های موریلو وقتی به انتهای بندر رسیدی یه ترن می بینی که توش سوخته(بنزین گازوییل نفت یا ...)کنار ترن یه اهرم هست می ری اهرم رو می کشی تا مسیر ریل عوض شه بعد زیر چرخ ترن رو نگاه کن باید یه تیکه چوب ببینی ...اون چوب رو هم ور می داری تا ترن حرکت کنه...بعد ترن می ره می خوره به یه ساختمون که موریلو توش قایم شده میری طرف ترن وساختمون تابازی بره رو دمو و...
موفق باشی
![]()
![]()
![]()
سلام
لطفآ يكي بگه در بازي مافيا چه طور مي شه از MOLTOV و چوب استفاده كرد؟!!!!من دستم رو روي FIRE نگه مي دارم و خط قرمز تا ته پر مي شه و هيچ كاري نمي كنه...!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)