بیاین تو بوشهر سمینار بگیرید خودم براتون زر می زنم
ماشا... احسان جان دست شومخر از پشت بستن
پرنس جان لیلی فکر کنم مرد بود!
دوستان شوخی کردم به دل نگیرید !اما پرنس جان چند عکس لاقل بگیر ما بی نصحیم نمومینم
کیه کیه کیه ! کیه کیه کیه کیه!
بیاین تو بوشهر سمینار بگیرید خودم براتون زر می زنم
دوستان شوخی کردم به دل نگیرید !اما پرنس جان چند عکس لاقل بگیر ما بی نصحیم نمومینم
کیه کیه کیه ! کیه کیه کیه کیه!
اولا که من اسم همه بچه ها رو بهشون می دم تا کاری نداشته باشند. ثانیا دانشگاه ما از این خبرها نیست هرکی دلش خواست می تونه سرش و بندازه پایین بیاد تو دانشگاهراستی برای ورود به دانشگاه نیازی به کارت دانشجویی که نیست ؟
کارت شناسایی چی ؟. تازه بعضی وقتها بچه های دانشگاه دوستاشون ور می دارن می یارن سر کلاس ها . کلا کسی به کسی نیست.
نگران نباش پرویز جان خودم پوشش کامل تصویری و خبری می دم سمیناروبیاین تو بوشهر سمینار بگیرید خودم براتون زر می زنم
کیه کیه کیه ! کیه کیه کیه کیه!![]()
کجای دانشگاه ؟ادرس دقیق ؟اسم دانشگاه؟کروکی مسیر ؟
کامل بگو می خوام بیام ولی پیاده ام 1 راهنمایی کنین تا جالا ورامین نرفتم
من همیشه می رم احسان جان. بهترین مسیرش پیاده همین مترو هست که تا ری می یاره و بعدش یک تاکسی یا اتوبوس سوار می شید تا میدان کلانتری .رو چه حسابی نونمنو آجر می کنی ؟ شاید دیدی یه تصادف کردم بیمه پولدارمون کرد
خارج از شوخی اگه مترو خورش آسونه مترو راحت تره فقط ایرادش اینه که کسی براتون آهنگ نمیزاره تو راه مث من
کسی هم جوک نمیگه
![]()
دوستانی که نگران ورود به داشنگان : روزایی که تو هر دانشگاهی سمینار یا مراسمی باشه دیگه برای ورود از کسی کارت نمی خان
فقط دوستانی که خانوم باهاشونه ( دوست دوخی خودمون یا .. . ) توجه داشته باشن چون محیط دانشگاهیه جنس مونث باید با مقنعه و مانتو نچسب باشه که مشکلی براشون پیش نیاد
در صورت امکان از شنوعات اسلامی رعایت نمایید و از آرایش تند جدا خوداری کنید!
آهنگ رپ و مپ میخواهی بزاری اصلا من نمیام ( حالا حتما باز میخواهی بگی کی تو رو میبره)
اما جدا از شوخی من یه تقاضا دارم که چون من ورامین رو بلد نیستم و فقط تا میدون آقانور بلدم با ماشین بیام یه کاری کنیم که شما با ماشین جلو برو منم پشتت میام . ( فقط سرعت نری که گمت کنم )
بعدش اینکه من کلا چون مدت زیادی هست بدون گواهی نامه رانندگی میکنم جرات ندارم تند برم و ... چون یه تصادف کوچیک بکنم 3 ماه گرفتار میشم . حالا با این سیستم اگه موافقی منو تا دانشگاه راهنمایی کنی دعای خیر من پشتته ...
کروکی مسیر صفحه قبل هست. آدرس هم ورامین - قرچک -میدان کلانتری-دانشگاه پیام نور مرکزی ورامینکجای دانشگاه ؟ادرس دقیق ؟اسم دانشگاه؟کروکی مسیر ؟
کامل بگو می خوام بیام ولی پیاده ام 1 راهنمایی کنین تا جالا ورامین نرفتم
احسان جان من چی کار به شما داشتم. گفتم اونایی که پیاده می خوان بیان.رو چه حسابی نونمنو آجر می کنی ؟ شاید دیدی یه تصادف کردم بیمه پولدارمون کرد خارج از شوخی اگه مترو خورش آسونه مترو راحت تره فقط ایرادش اینه که کسی براتون آهنگ نمیزاره تو راه مث من کسی هم جوک نمیگه
شدیدا تایید می شه مانتو چسبان هم زیاد ایرادی نمی گیرن ، آرایش هم طوری نیست. ولی مقنعه حتما باید داشته باشن.فقط دوستانی که خانوم باهاشونه ( دوست دوخی خودمون یا .. . ) توجه داشته باشن چون محیط دانشگاهیه جنس مونث باید با مقنعه و مانتو نچسب باشه که مشکلی براشون پیش نیاد
عزیز جان شما که داری با ماشین می یای لطف کن چند تا بچه های گروه بازی سازی خودمون رو هم با خودت بیار. ممنونآهنگ رپ و مپ میخواهی بزاری اصلا من نمیام ( حالا حتما باز میخواهی بگی کی تو رو میبره )
اما جدا از شوخی من یه تقاضا دارم که چون من ورامین رو بلد نیستم و فقط تا میدون آقانور بلدم با ماشین بیام یه کاری کنیم که شما با ماشین جلو برو منم پشتت میام . ( فقط سرعت نری که گمت کنم )
دوستان که پیاده هستند توجه کنند. با دانشگاه صحبت کردم یک مینی بوس مخصوص می فرستن ایستگاه جوانمرد که از اونجا سوار شین بدون دردسر بیاردتون دانشگاه . ایستگاه جوانمرد مترو یک ایستگاه قبل شهر ری هست. ساعت دقیقش هم بهتون اعلام می کنم.
ساعت مراسم 9:45 صبح هست که مراسم اصلی از 10 صبح شروع می شه.
بابا نمی خواد ببرید ماموریت غیرممکن 4 که ! حیف شد من نمی تونم بیام از دوستان امضا بگیرم!![]()
ببین این مینی بوسه سر کاریه یا واقعا هست بعدام از کی تا کی صبر میکنه
کجا وایمیسته اگه جا موندیم اونجا راه هست بیایم (تاکسی .اتوبوسی ...)
راستی همایش ورودی هم داره. پول نیاریم .یا نه رفاقتیه
تا ساعت چند طول می کشه ؟
دوست عزیز من هر کدوم اینا رو چند بار توضیح دادم.
سمینار رایگانه. مینی بوس هم ساعت دقیقش رو من باید هماهنگ کنم احتمالا یک ساعت قبل مراسم هست.
بله اگه اونهم نبود هم تاکسی هست و هم اتوبوس برای ورامین. همایش 3 ساعت طول می کشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)