همین که بتونیم به صورت پرتابل با سرعت 128 هم به نت دسترسی داشته باشیم خیلی عالیه
همین که بتونیم به صورت پرتابل با سرعت 128 هم به نت دسترسی داشته باشیم خیلی عالیه
5G!!!!
شده مثله قضیه پنتیوم 5 !
بابا تازه الان چند تا کشور هست که 4g داره چرا جو سازی میکنید؟ خیلی از کشور ها دارن 3g استفاده میکنن و به این زودی ها هم به سمت 4g نمیرن
فقط دعا کنید که مسولین کشور بزارن اپراتور سوم 3g واقعی ارایه بده
خوب بالاخره بايد يه تفاوتي با ايرانسل و همرا اول داشته باشهشده مثله قضیه پنتیوم 5 !
بابا تازه الان چند تا کشور هست که 4g داره چرا جو سازی میکنید؟ خیلی از کشور ها دارن 3g استفاده میکنن و به این زودی ها هم به سمت 4g نمیرن
فقط دعا کنید که مسولین کشور بزارن اپراتور سوم 3g واقعی ارایه بده
چرا عزیزم؟؟؟
خواهشا این تاپیک خبر خوش !!رو جمع کنید
![]()
عزیزم به این دلیل که شما همین که باسرعت 128به نت وصل بشید براتون کافیه واین یعنی بدبختی ما ایرانیها اینقدر توقعمون رو پایین اوردن که به 128هم راضی بشیم همین چندروز پیش bbc مستند درباره مناطق محروم انگلیس نشون داد ده تا خونه j(تقریبا10تا)تو یه روستا بودن که از اینترنت 3g استفاده میکردن و جز مناطق محروم بودن با اهالییش که صحبت میکرد ادم دلش میسوخت وقتی میگفت باسرعت7 مگابایت دارن با اینترنت کارمیکنن و چقدرناله میکردن که سرعت پایینه و ....بالاخره واسه همون ده تا خونه اینترنت پرسرعت کشیدن کمترکسی هست که ندونه سرعت اینترنت ما از افغانستان هم پایینتره
دنیا رفت و ما موندیم
کی میزاره ما از اینترنت 3g استفاده کنیم کی؟؟؟؟؟؟!!!!!! انگار تو ایران نیستید؟؟
خدا وكيلي حرف حق ميزنه
عزیزم به این دلیل که شما همین که باسرعت 128به نت وصل بشید براتون کافیه واین یعنی بدبختی ما ایرانیها اینقدر توقعمون رو پایین اوردن که به 128هم راضی بشیم همین چندروز پیش bbc مستند درباره مناطق محروم انگلیس نشون داد ده تا خونه j(تقریبا10تا)تو یه روستا بودن که از اینترنت 3g استفاده میکردن و جز مناطق محروم بودن با اهالییش که صحبت میکرد ادم دلش میسوخت وقتی میگفت باسرعت7 مگابایت دارن با اینترنت کارمیکنن و چقدرناله میکردن که سرعت پایینه و ....بالاخره واسه همون ده تا خونه اینترنت پرسرعت کشیدن کمترکسی هست که ندونه سرعت اینترنت ما از افغانستان هم پایینتره
دنیا رفت و ما موندیم
کی میزاره ما از اینترنت 3g استفاده کنیم کی؟؟؟؟؟؟!!!!!! انگار تو ایران نیستید؟؟
سلام من دایم تو اینترنتم ولی یه سوال میخوام اساسی و واقعی جواب بدین:
سرعت بالا مثلا بالای 128 کیلو بایت یعنی ورود حجم عظیم اطلاعات به کامپیوتر شما نه اینکه جا نشه!واسه این که این حجم اطلاعات هرچی که میخواد باشه(که احتمالا اکثرا سرگرمیه!) رو میتونید استفاده کنید؟؟؟
خوب نرم افزارها که حجمی ندارند اکثر دانلودها باید فیلم و مستند و سرگرمی باشه یعنی وقتی میمونه که این اطلاعات دریافتی رو استفاده کرد؟؟؟
واسه ثبت نام های اینترنتی و خرید اینترنتی و بانک داری اینترنتی و حتی دانلود موزیک حتی همون 128 زیادم هست تازه!
من اگه واقا سرعت دانلودم دایما 32 باشه راضیم چون از اون بالاتر دیگه میره تو طیف سرگرمی و این اصلا برای من خوب نیست و حتی به ضرر من هم هست به خاطر همین تاحالا واسه adsl اقدام نکردم
خوشحال میشم دوستان نظرشونو با رعایت همه مسایل! بگن.
د آخه برادر من، قرار که نیست بلافاصله اتصال به اینترنت همینطور اطلاعات بیاد! هرکی هرچهقدر از هرچی که دوست داشت استفاده میکنه!سلام من دایم تو اینترنتم ولی یه سوال میخوام اساسی و واقعی جواب بدین:
سرعت بالا مثلا بالای 128 کیلو بایت یعنی ورود حجم عظیم اطلاعات به کامپیوتر شما نه اینکه جا نشه!واسه این که این حجم اطلاعات هرچی که میخواد باشه(که احتمالا اکثرا سرگرمیه!) رو میتونید استفاده کنید؟؟؟
خوب نرم افزارها که حجمی ندارند اکثر دانلودها باید فیلم و مستند و سرگرمی باشه یعنی وقتی میمونه که این اطلاعات دریافتی رو استفاده کرد؟؟؟
واسه ثبت نام های اینترنتی و خرید اینترنتی و بانک داری اینترنتی و حتی دانلود موزیک حتی همون 128 زیادم هست تازه!
من اگه واقا سرعت دانلودم دایما 32 باشه راضیم چون از اون بالاتر دیگه میره تو طیف سرگرمی و این اصلا برای من خوب نیست و حتی به ضرر من هم هست به خاطر همین تاحالا واسه adsl اقدام نکردم
خوشحال میشم دوستان نظرشونو با رعایت همه مسایل! بگن.
گیرم که یکی بخواد از سرگرمیها استفاده کنه؛ بر اون (یا احیانن سرگرمی!) ایرادی وارد هست؟؟!
نرمافزارها حجمی ندارن؟؟! شما از چه نرمافزارهایی استفاده میکنین که حجمی ندارن؟!!!
حجم اطلاعات دریافتی به خود دریافتکننده ربط داره! شاید اون وقتاش رو داره! باید اینترنت رو بست چون مردم وقت استفاده ازش رو ندارن؟!
اگه شما از سرعت 32 بیت بر ثانیه راضی هستن ... خب باشین !! قرار نیست همه همون کارکرد رو از اینترنت بخوان که شما میخواین!!
در ضمن اگر تا به حال Adsl نگرفتین پیشنهاد میکنم که بگیرن تا تفاوت رو متوجه بشین!
حرفتون فووووق العاده غیر منطقیه...
داداش من بیکار میخوام بشینم تمام روز وقتم رو تلاف کنم و مفلس خوبی تحویل جامعه بدم
خوب دولت بیاد بگه نه خیر شما نباید مفلس بشی واس همین نت نمی دیم بتون
3G هم فعلا فعلا ها نمیاد و نمیشه دل به این حرف ها خوش کرد...
شاید شما نیازی به نت نداشته باشین اما ما داریم...
نرم افزار نت نمیخواد؟؟؟
داداش شما بخوای الان بری VUE رو دان کنی 3 گیگه با لایبرری کاملش حجمی نداره اصلا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)