اوریون به نظر من با کیفیت تر از سوناتا 2011
اما سوناتا با اون طراحی عالی که داره خیلی تاثیر میذاره تو انتخاب.
اوریون به نظر من با کیفیت تر از سوناتا 2011
اما سوناتا با اون طراحی عالی که داره خیلی تاثیر میذاره تو انتخاب.
به نظرم بهترین گزینه برای شما سوناتای 2011 هست . موتورش فوق العاده مدرنه و با نزدیک 200 اسب بخار قدرت مصرف شهری و اتوبانش 10.6 و 6.7 لیتر در صد کیلومتره. نقدهای جهانی نسبت بهش خیلی مثبته . از ما گفتن بود حالا
اوريون رو استراليا ميزنه و بنظر من عاليه
سوناتا 2011 هم قشنگه اما چون كره اي من خوشم نمياد!
يكم صبر كن چند ماه ديگه ماشين بگير چون ماشين هاي كه سال 2011 ميان فوق العاده اند
تازه تا چند ماه ديگه ماشين مفت مجاني ميشه!!!
گارانتی هم داشته باشه بدک نیست!
ماشین گذر؟ :-؟ خوبه.....چی میشه گرفت با 70 تومن؟؟
چرا تا چند ماه دیگه ماشین مفت و مجانی میشه؟!
گذر موقت دردسر داره و فقط دو ماه میتونید نگهش دارید و بعدش باید دوباره برش گردونین کشور مقصد (معمولا امارات) و همونجا بفروشینش. اینکه با 70 میلیون چه ماشین گذر موقتی میشه خرید ، چون قیمت ماشین توی ایران دوبرابره ، پس عین این میمونه که 130-140 میلیون پول داشته باشین ، اون ماشینا رو میشه خرید (و البته کلی برند که توی ایران وجود ندارن)
درضمن ماشین مفت نمیشه ، اول ِ هر سال مجلس تصویب میکنه که تعرفه ی ماشین برای سال بعد چقدر باشه ، که بعیده از همین 90 درصد بیاد پایین تر ، بیاد هم حداکثر میشه 70 درصد .
به نظرم چون توی این کشور هیچی روی حساب کتاب نیست ، آدم در حال زندگی و تصمیم گیری کنه بهتره.![]()
Last edited by shahab_f; 09-02-2011 at 13:57.
ماشین گذز موقت از کویت آوردیم بعد که برش گردوندیم بسیار ارزون فروختیم و ضرر کردیم.
چون عرب ها ماشین دست دوم نمیخرن.
سوناتا 2011 عالیه حتمی بهش فکر کن
سوناتا 2011 تو اکثر سایت ها یا مجلات به عنوان بهترین ماشین سال انتخاب شده از همه لحاظ...
در ضمن توسان 2011 و اسپورتیج 2011 هم ماشینای خوبین و خز هم نیستند بخصوص اسپورتیج...
چون خودم بد عید یکی از اینا رو میگرم بهت پیشنهاد کردم...![]()
Last edited by ix35; 02-03-2011 at 21:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)