تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 37

نام تاپيک: CANON PIXMA MG5140

داره خودمونی میشه farhadgeneral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    من به تازگی یکی از این CANON PIXMA MG5140 گرفتم میخام روش مخزن نصب کنم
    بهترین مخزنی که واسه ایم مدل هست چه مارکیه ؟ و از کدوم نوع جوهر استفاده کنم تا به هدش اسیب نرسه ؟

آخر فروم باز mehran gorji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

مخرن که مارکش مهم نیست.

هرچی گیر اومد بزن.

مهم اون جوهری هست که توش میریزی

داره خودمونی میشه farhadgeneral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ممنون. بهترین جوهر واسه MG5140 که هم کیفیت خوب داشته باشه هم به دستگاه اسیب نزنه چه مارکیه ؟

آخر فروم باز mehran gorji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

من پارت تکنیک تائید میکنم
    Last edited by mehran gorji; 18-10-2011 at 10:18.

5. این کاربر از mehran gorji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه raico's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    FaraCD.com

پيش فرض

برای این مدل در حال حاظر مخزن ارائه شده...قیمتش هم حدود 35 تومن هستش.

بهترین مارک جوهر برای پرینتر کنون هم جوهر گاما هستش...میتونید از لینک زیر اطلاعات لازم رو کسب کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من هیچی در مورد مخزن و شارژ کارتریج و ... نمیدونم . میشه یکی از دوستان لطف کنه و کامل توضیح بده که برای اتصال مخزن به سه کاره MG5140 باید چی کار کرد ؟ با کابل به پرینتر وصل میشه ؟ بعد از اتصال مخزن چطور باید جوهر توش بریزم ؟ یه مطلبی یک جا در مورد مخزن برای پرینترهای اپسون بود که نوشته بودن اتصال مخزن پرینتر رو از گارانتی خارج میکنه ، جوهر روی هد میریزه ، باعث خشک شدن هد و خرابی دستگاه میشه و کیفیت چاپ خوبی هم نداره . این مشکلات در مورد 5140 هم صدق میکنه ؟
    و سوال آخر ، من حدود 6 ماه هست که این پرینتر رو خریدم و جوهرش در حال تموم شدن هست . پیشنهاد میکنید چی کار کنم ؟ یک سری کارتریج جدید بخرم ؟ مخزن بخرم ؟ کارتریج ها رو شارژ کنم ( اصلا قابل شارژ هستند ؟ ) .
    با تشکر .

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من هیچی در مورد مخزن و شارژ کارتریج و ... نمیدونم . میشه یکی از دوستان لطف کنه و کامل توضیح بده که برای اتصال مخزن به سه کاره MG5140 باید چی کار کرد ؟ با کابل به پرینتر وصل میشه ؟ بعد از اتصال مخزن چطور باید جوهر توش بریزم ؟ یه مطلبی یک جا در مورد مخزن برای پرینترهای اپسون بود که نوشته بودن اتصال مخزن پرینتر رو از گارانتی خارج میکنه ، جوهر روی هد میریزه ، باعث خشک شدن هد و خرابی دستگاه میشه و کیفیت چاپ خوبی هم نداره . این مشکلات در مورد 5140 هم صدق میکنه ؟
    و سوال آخر ، من حدود 6 ماه هست که این پرینتر رو خریدم و جوهرش در حال تموم شدن هست . پیشنهاد میکنید چی کار کنم ؟ یک سری کارتریج جدید بخرم ؟ مخزن بخرم ؟ کارتریج ها رو شارژ کنم ( اصلا قابل شارژ هستند ؟ ) .
    با تشکر .
    مخزن كه اينه جوهر با شيلنگ به درون كارتريج ها هدايت ميشه:

درش رو باز ميكني و جوهر توش مي ريزي.
    همشون صدق ميكنه نصب تانك يك سري معايب در قبال مزايا داره. مخزن فقط براي استفاده زياد هست شما كه بعد از 6 ماه كارتريج هاتون تموم شده اگه از نظر هزينه مشكلي نداشته باشي بهترين كار خريد كارتريج هست و بهترين كيفيت رو بهت ميده. اگه بخواي كمتر هزينه كني ميتوني كارتريج قابل شارژ و جوهر تهيه كني و خودت شارژ كني ولي اگه تا 6 ماه كارتريج ها جوابت رو ميده توصيه ميكنم كارتريج فابريك بگيري.
    خود كارتريج ها هم تا زماني كه پيغام خطا ندن قابل شارژ هستند با سرنگ شارژ ميكني!

9. 2 کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مخزن كه اينه جوهر با شيلنگ به درون كارتريج ها هدايت ميشه:

درش رو باز ميكني و جوهر توش مي ريزي.
    همشون صدق ميكنه نصب تانك يك سري معايب در قبال مزايا داره. مخزن فقط براي استفاده زياد هست شما كه بعد از 6 ماه كارتريج هاتون تموم شده اگه از نظر هزينه مشكلي نداشته باشي بهترين كار خريد كارتريج هست و بهترين كيفيت رو بهت ميده. اگه بخواي كمتر هزينه كني ميتوني كارتريج قابل شارژ و جوهر تهيه كني و خودت شارژ كني ولي اگه تا 6 ماه كارتريج ها جوابت رو ميده توصيه ميكنم كارتريج فابريك بگيري.
    خود كارتريج ها هم تا زماني كه پيغام خطا ندن قابل شارژ هستند با سرنگ شارژ ميكني!
    ممنون از راهنماییتون دوست عزیز ، خیلی لطف کردید .
    با عرض شرمندگی سه تا سوال دیگه :
    1. یعنی الآن همین کارتریجهایی که فابریک خودش هست و از اول روش بوده رو تا زمانی که پیغام خطا نده میتونم با سرنگ پر کنم ؟ یا باید کارتریج قابل شارژ بخرم ؟ ( برای این مدل کارتریج قابل شارژ موجود هست ؟ )
    2 . میشه یه مدتی کارتریجها رو شارژ کنم ( برای پرینتها معمولی ) و چند ماه بعد کارتریج فابریک بخرم برای چاپ عکس ؟ کیفیت چاپ عکس و کارکرد دستگاه پایین نمیاد اگه بین دو دوره کارتریج فابریک از یک دوره کارتریج شارژ شده استفاده کنم ؟
    3 . بهترین جوهری که میشه برای این پرینتر استفاده کرد چه مارکیه ؟

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون دوست عزیز ، خیلی لطف کردید .
    با عرض شرمندگی سه تا سوال دیگه :
    1. یعنی الآن همین کارتریجهایی که فابریک خودش هست و از اول روش بوده رو تا زمانی که پیغام خطا نده میتونم با سرنگ پر کنم ؟ یا باید کارتریج قابل شارژ بخرم ؟ ( برای این مدل کارتریج قابل شارژ موجود هست ؟ )
    2 . میشه یه مدتی کارتریجها رو شارژ کنم ( برای پرینتها معمولی ) و چند ماه بعد کارتریج فابریک بخرم برای چاپ عکس ؟ کیفیت چاپ عکس و کارکرد دستگاه پایین نمیاد اگه بین دو دوره کارتریج فابریک از یک دوره کارتریج شارژ شده استفاده کنم ؟
    3 . بهترین جوهری که میشه برای این پرینتر استفاده کرد چه مارکیه ؟
    1-بله، خير (بله). تانك يا مخزن در واقع تشكيل شده از يك دست كارتريج قابل شارژ به اضافه يك مخزن كه بوسيله لوله هاي ارتباطي جوهر رو از مخزن به كارتريج ها هدايت ميكنه.
    2-بله ميشه. كيفيت بعد از شارژ درسته مثل جوهر اصل نيست ولي بعد از شارژ اينجور نيست كه كيفيت خيلي كم بشه و نشه باهاش عكس چاپ كرد.بعدش هم كه كاتريج بگيريد كيفيت مثل اول خواهد بود.
    3-يه سه چهار پست بالاتر مثل اينكه آقاي گرجي پارت تكنيك رو تاييد كردند.

12. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

1-بله، خير (بله). تانك يا مخزن در واقع تشكيل شده از يك دست كارتريج قابل شارژ به اضافه يك مخزن كه بوسيله لوله هاي ارتباطي جوهر رو از مخزن به كارتريج ها هدايت ميكنه.
    2-بله ميشه. كيفيت بعد از شارژ درسته مثل جوهر اصل نيست ولي بعد از شارژ اينجور نيست كه كيفيت خيلي كم بشه و نشه باهاش عكس چاپ كرد.بعدش هم كه كاتريج بگيريد كيفيت مثل اول خواهد بود.
    3-يه سه چهار پست بالاتر مثل اينكه آقاي گرجي پارت تكنيك رو تاييد كردند.
    باز هم ممنون از راهنماییتون دوست خوبم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •