دوست عزيز...
محتوای مخفی: پاسخ سوالتوببين
واقعا" قسمت آخر سريال محشر بود
محتوای مخفی: سكانس هاي فراموش نشدني دوقسمت آخر
در واقع تراژيك و درام باهم آميخته شده تا پايان داستان به بهترين نحوي تمام شود...آفرين به جليل سامان![]()
دوست عزيز...
محتوای مخفی: پاسخ سوالتوببين
واقعا" قسمت آخر سريال محشر بود
محتوای مخفی: سكانس هاي فراموش نشدني دوقسمت آخر
در واقع تراژيك و درام باهم آميخته شده تا پايان داستان به بهترين نحوي تمام شود...آفرين به جليل سامان![]()
کسی داستان عشق و نابینا که معروفه را میدونه؟
همون چیزی که این فیلم ازش ساخته شد.
من موفق نشدم کامل ببینم این سریال رو . اما مقدار کمی که دیدم بازی همشون عالی بود . آرش مجیدی هم که خیلی عالیه . کلا بازیگر دوست داشتنیه برام .
و در مورد اسپویلر دومتون باید بگم که :.
با این اوضاع اگر جایی سراغ دارین که برا دان گذوشته سریال رو برام پ.خ کنین لطفا که این قسمتای آخر رو ببینم .
ممنون.
واقعا جزء معدود فيلماي ايراني بود كه پايانش فوق العاده بود !
در كل جزء فيلم هاي زيباي سيما تو اين چند ساله بود !
Last edited by dehtoday; 07-03-2011 at 23:52.
دوست عزيز ...
يك داستان كوتاهي خونده بودم قبلا" كه تو همين مايه ها بود :
زوج جواني سخت دلباخته هم بودند و تازه زندگي مشتركشون رو شروع كرده بودند كه زن جوان مبتلا به بيماري آبله ميشه و زيبايي صورتش رو كاملا" در اثر بيماري از دست ميده از اون به بعد همسرش بخاطر وفاي به عهدشون خودشو به كوري ميزنه و تا آخر عمر زنش وانمود ميكنه نابينا بوده ...
---------- Post added at 10:01 AM ---------- Previous post was at 10:00 AM ----------
دوست عزيز ...
برات آدرس رو پ.خ گذاشتم يه سري بزن...![]()
واقعا سریال عالی بود.
از نظر محتوا و داستان و ساخت و بازی و ....
یکی از بهترین سریالهای ملودرامی بود که در ایران ساخته شده.
روایت تاریخی و اجتماعی و سیاسی رو اینطور با محور احساسی آمیختن کار بسیار هنرمندانه ای بود.
باید به همه عواملش آفرین گفت.
من هم که جسته گریخته این سریالو می دیدم واقعا با پایان فوق العاده این سریال حال کردم واقعا عالی تموم شد تبریک به کارگردان و نویسنده این سریال که پایان آب دوغ خیاری به خوردمون ندادن
دیالوگهای آخر هم که اگه دقت کنید فقط دو سه جمله بیشتر نیست ولی در عین ایجاز با بازی حسی فوق العاده امیر آقایی و آرش مجیدی به اوج خودش رسیده بود واقعاً خیلی وقت بود همچین پایانی ندیده بودم PERFECT
حیف که کل سریال رو نتونستم دنبال کنم![]()
Last edited by Inter; 08-03-2011 at 15:31.
من این سریال رو ندیدم اما انگار سریال خوبی ر و از دست دادم . میشه لینک دان رو به من هم بدید که همه قسمتهاشو ببینم ؟
خیلی ممنون جناب nil 2008 ، بابت لینک ها.
فقط یه چیزی کلا سریال چند قسمت بود ؟ توی این سایتا تا قسمت ۲۲ داره . همین ۲۲ قسمت بوده کلش دیگه ؟
لینکایی که nil2008 عزیز بم دادن رو براتون فرستادم .
.
در یک کلام....آخرش شاهکار بود...هنوزم تو کفش موندم....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)