به جای بابک جان جواب میدم: چون بیشتر از 8X-8X پشتیبانی نمیکنن و برای کارت های قوی چندان جالب نیست.چرا؟
به جای بابک جان جواب میدم: چون بیشتر از 8X-8X پشتیبانی نمیکنن و برای کارت های قوی چندان جالب نیست.چرا؟
تک کارت رو که 16x ساپورت میکنه به امید خدا؟ یا نه؟![]()
بله ساپورت میکنه!تک کارت رو که 16x ساپورت میکنه به امید خدا؟ یا نه؟
-----------------------------
البته الآن داشتم سایت های تولید کننده ها رو میخوندم معلوم نیست CF یا SLI چند ساپورت میکنه
مثلا Asus Maximus IV Extreme در این حالت ساپورت میکنه:
(single @x16, dual @x8, triple @x8, x16, x16 )
یعنی 2X در حالت 8X-8X و 3X در حالت 16X-16X-8X![]()
بچهها از اون 2 تا سيستمي كه نوشتم كدوم قدرت بيشتري داره؟
منتظر جواب هستم اما كسي چيزي راجبش نگفت.
---------- Post added at 01:49 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------
يكي از بچه ها اينو نوشته بود و منم شك كردم و به همين علت پرسيدم...
حالا نميدونم براي چي اينو گفته بود.
قطعا چینش AMD / AMD یــت کارایی بالایی داره، اگر بتونی رم رو 3 کااناله DDR3 ببندی عالی میشه، زیاد روی باسه رم ( بیشتر از 1333 ) مانور نده، کارایی محسوسی نداره
خودتون ببینید:بچهها از اون 2 تا سيستمي كه نوشتم كدوم قدرت بيشتري داره؟
منتظر جواب هستم اما كسي چيزي راجبش نگفت.
تو اغلب کاربردها 950 کارایی بهتری داشتهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسي دوست عزيز.
اما منظور من CPU به تنهايي نبود.
نظرم براي 4 قطعه CPU,M.B,VGA,RAM بود كه كدوم حالت قدرت بيشتري ميده و سيستم روانتر عمل ميكنه.
5قطعه زير تقريبا 100% انتخاب شدن.
Power : Green GP 1000b Gold
Case : Geen X-3
HDD : Seagate Barcuda 7200:12 500GB
ODD : HP 1270i 24X
CPU COOLER : Tuniqe Tower 120 EXterme
ميخوام بدونم 4 قطعهاي كه گفتم(CPU,M.B,VGA,RAM) كدوم ها انتخاب بشن سيستم قويتر و روانتر كار ميكنه و پرفرمنس بيشتري ميگيرم.
بازم مرسي از راهنمايي هاتون......
CPU قدرتمندتر + M.B خوب + رم 3 کاناله و پهنای باند بیشتر + قدرت 2 کارت تقریبا در حد 5970 = سیستم اینتل بر پایه سوکت LGA1366نظرم براي 4 قطعه CPU,M.B,VGA,RAM بود كه كدوم حالت قدرت بيشتري ميده و سيستم روانتر عمل ميكنه.
موافقین....؟!
مرسي....
پس كلا بيخبال amd ميشم.
فقط يه سوالي..
ارزش داره به جاي مادربرد (GENE III) بيشتر هزينه كنم و مدل furmula III يا مدل GA-X58A-UD3R رو بردارم؟
قيمت اين مدل رو داريد؟
اگه به اسلاتهای PCI و PCI-E نیاز ندارین فقط خرج اضافی هستارزش داره به جاي مادربرد (GENE III) بيشتر هزينه كنم و مدل furmula III يا مدل GA-X58A-UD3R رو بردارم؟
اولی رو متاسفانه نه ولی دومی حدود 350-360 هستقيمت اين مدل رو داريد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)