من از سایت های مختلف این حرف هارا شنیدم ومی گم از خودم که در نمی یارم من اول می خواستم این دفی موتورولارا بگیرم که پشیمونم کرددند.
من از سایت های مختلف این حرف هارا شنیدم ومی گم از خودم که در نمی یارم من اول می خواستم این دفی موتورولارا بگیرم که پشیمونم کرددند.
دوست عزیز احتمالا" شما رفتی تو gsmarena که اصلا" به کامنتهایی که اونجا هست اعتباری نیست .
در ضمن اگر همچین چیزی بود اخبارش سر و صدایی میکرد که بیا و ببین و همین gsmarena ول کن موتورولا نبود .
به هر حال شما که گوشیتون رو خریدی و مبارکت باشه . اما بی دلیل ایراد رو گوشی های دیگه نزارین
شما برای اطلاع از این گوشی یه سری به ایجا بزن ئ نظر کسایی که گوشی رو دارن ببین
و این یکی که سایت خود tmobile هست و اولین جایی که دیفای عرضه شده . تو لیست گوشی ها (صفحه پنجمش)دیفای رو پیدا کن و نظرات حدود 70 نفر که از خود سایت tmobile گوشی رو خریدن ببینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
http://www.t-mobile.com/shop/phones/Default.aspx#Motorola-DEFY
Last edited by fire159; 05-02-2011 at 12:54.
دوست عزیز امیدوارم گوشی جدیدت برات کار کنه و راضی باشی. فقط یه لطفی کن و وقتی گوشیت اومد در مورد باطریش نظر خودت رو بگو چون منم قصد خرید دیزایر داشتم اما چون خیلی ها گفتن باطریش خوب نیست پشیمون شدم .
مرسی
منم تو چند تا سایت گذری دیدم که از باتری دیزایر راضی نبودن ...دوربین دوم و نداشتن استاندارد n وایرلس و dlna هم که بماند !
اوووه! رفت تا حداقل 6-7ماه دیگه : دیاگه به 2.3 بهطور رسمی معرفی بشه؟
و اینکه دیفای فقط یک بار در دنیا اسپیکرش ترکیده و اشتباه هم از شرکت موتورولا برای بکار بردن سوکت غیراستاندارد بوده!
اما هیچ خبر دیگه ای نبوده و 100% مطمئن باش ایرانی جماعت اگه یه همچین اتفاقی براش بیفته زمین و زمان رو بهم میریزه =))
پس خالی بستن اون 4نفر!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)