تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا مایل هستید پی سی ورلد مجله ی گیم داشته باشد یا نه

راي دهنده
101. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

84 83.17%
  • خیر

17 16.83%
صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 60

نام تاپيک: مجله ی گیم فقط و فقط برای پی سی ورلد.

داره خودمونی میشه VGS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام من با اين طرح موافقم
    به نظرم هيچ كاري نشد نداره
    فقط يه سوال داشتم
    من تو كار مطبوعاتم آيا اخبار يا نقد و بررسي يا هر چيز ديگه اي از بازيها به صورت كپي شده با ذكر منبع به كارت مي آد؟ يا بايد مطلب رو به صورت ترجمه از سايتهاي معتبر game در آورد؟
    سلام دوست خوبم DANIEH جان ممنونم که شما هم دارید کمک می کنید.ببینید در صورتی که اخبار یا نقدی قرار هست کپی بشه در صورتی که منبع خود نقد یا خبر اجازه داده باشه. هیچ مشکلی نداره.همش هم قرار نیست ترجمه باشه شاید 10 یا 15 صد کار را ترجمه کنند بچه ها. یکی از دوستان حرف خیلی خوبی زد می گفت در صورتی که نقد از خود بچه ها باشه این خیلی خیلی بهتر است تا کپی یا ترجمه.پس شما هم اگه می تونی در هر ضمینه ای کمک کنی دریق نکنید.

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

برام جالبه بیشتر دوستان اهل فن می گن کار نشدنیه !! بقیه همه پاین !!
    خوب دوستانی که تا حالا یدی تو کار نقد داشتن بهتر نیست حداقل دوتا نقدشونو بزارن که این دوستمون بهتر بتونه تصمیم بگیره !؟همه میگن ما متخصص گیمیم و بهترین مترجم اما فعلا تو این سایت ازشون هیچ نقدی ندیدیم ، بعلاوه اینا مسئول این کار اگه قراره صورت بگیره بهتره یکی از بچه های مدیریت سایت باشه تا هم امکاناتشون تو سایت بیشتر باشه و هم همه قبولشون دارن
    +
    حرف مسعود تایید میشه شدید ، الان همه پاین بعد از یکی دو شماره کم کم همه ناامید میشن چون نه توش براشون سودیه و نه با توجه به تخصصی نبودن سایت روی این مجله مانور داده خواهد شد .
    +
    اگه دوستان واقعا جدین و بچه های فعال بخش هم همه موافقن این کار شاید شدنی باشه اما مهم اینه که یکی بتونه با ادمینای سایت درباره تبلیغ این مجله (حداقل تو خود همین فروم ) صحبت کنه که در این یه رابطه کار ، کار هومانه و بس
    سلام دوست خوبم DANIEH جان ممنونم که شما هم دارید کمک می کنید.ببینید در صورتی که اخبار یا نقدی قرار هست کپی بشه در صورتی که منبع خود نقد یا خبر اجازه داده باشه. هیچ مشکلی نداره.همش هم قرار نیست ترجمه باشه شاید 10 یا 15 صد کار را ترجمه کنند بچه ها. یکی از دوستان حرف خیلی خوبی زد می گفت در صورتی که نقد از خود بچه ها باشه این خیلی خیلی بهتر است تا کپی یا ترجمه.پس شما هم اگه می تونی در هر ضمینه ای کمک کنی دریق نکنید.
    !!!!
    برادر من اگه قراره از منابع کپی استفاده کنیم که کلا خودمونو علاف کردیم !!! قراره یه مجله تخصصی گیم مختص p30world باشه ، نه اینکه از بازینما یا بازی نیوز برداریم خبر بزاریم به اسم مجله این فروم قرار بدیم !! در کل بنظر من بهتره شما حداقل یه توضیحی درباره ایده تون بدین تا ما هم روشن شیم چون با این پست بالاییتون کلا من فکر کنم شما یه دیدگاه متفاوت به این مجله داری
    Last edited by amin 2010; 05-02-2011 at 20:50.

3. 7 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

برام جالبه بیشتر دوستان اهل فن می گن کار نشدنیه !! بقیه همه پاین !!
    خوب دوستانی که تا حالا یدی تو کار نقد داشتن بهتر نیست حداقل دوتا نقدشونو بزارن که این دوستمون بهتر بتونه تصمیم بگیره !؟همه میگن ما متخصص گیمیم و بهترین مترجم اما فعلا تو این سایت ازشون هیچ نقدی ندیدیم ، بعلاوه اینا مسئول این کار اگه قراره صورت بگیره بهتره یکی از بچه های مدیریت سایت باشه تا هم امکاناتشون تو سایت بیشتر باشه و هم همه قبولشون دارن
    +
    حرف مسعود تایید میشه شدید ، الان همه پاین بعد از یکی دو شماره کم کم همه ناامید میشن چون نه توش براشون سودیه و نه با توجه به تخصصی نبودن سایت روی این مجله مانور داده خواهد شد .
    +
    اگه دوستان واقعا جدین و بچه های فعال بخش هم همه موافقن این کار شاید شدنی باشه اما مهم اینه که یکی بتونه با ادمینای سایت درباره تبلیغ این مجله (حداقل تو خود همین فروم ) صحبت کنه که در این یه رابطه کار ، کار هومانه و بس

!!!!
    برادر من اگه قراره از منابع کپی استفاده کنیم که کلا خودمونو علاف کردیم !!! قراره یه مجله تخصصی گیم مختص p30world باشه ، نه اینکه از بازینما یا بازی نیوز برداریم خبر بزاریم به اسم مجله این فروم قرار بدیم !! در کل بنظر من بهتره شما حداقل یه توضیحی درباره ایده تون بدین تا ما هم روشن شیم چون با این پست بالاییتون کلا من فکر کنم شما یه دیدگاه متفاوت به این مجله داری
    اين دوباره پيداش شد :دي 

مورد اول رو موفقم ... 
    كسانيكه ميان آمادگي خودشون رو اعلام ميكنن ، بايد يه كاري چيزي از خودشون رو به عنوان مثال بزارن ...

+
    حرف دوم رو موافق نيستم .. 
    چرا ؟ 
    چون كه الان كه بيشتر بچه ها بدون هيچ چشم داشتي دارن روي سايت و توي تاپيك ها نقد ها و بررسي هاي مختلف ميزارن .. اين كار باعث ميشه كه كار اون ها با هم جمع بشه يك جا ... وگرنه الان خيلي ها بدون هيچ چشم داشتي حتي خودت داري نقد و مقالله ميزاري .. فرقش جاي گذاشتن مطلب هست ..

مورد بعدي هم اصلش اينه كه ما بايد كار رو پيش ببريم و به يه جايي برسونيم بعد نشون ادمين بديم و بگيم ما الان اين قدر طرفدارد و دانلود دانيم به فرض ... نميان كه همينطوري الكي سودي كه از تبليغ به دست مياد و در قبال هيچي به ما بدن .. بايد كار تا يه جايي پيش بره بعد اقدام بشه ...

بحث بعدي هم اين كه اصلا مطالب كپي نبايد باشه توي مجله ... معني نداره كه !!

+
     يه اسم خوب هم براي مجله بايد پيدا كرد ... 
    مجله اختصاصي پي سي ورلد نميشه .. چون اسمش حقوق داره .. نميشه استفاده كرد :دي 
    بايد يه اسم جدا انتخاب كرد ..

+
     ارمين تو خدت بيا  تا با هم بچه ها رو جمع كنيم.. يه كار درست و حسابي راه بندازيم 

5. 2 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    ایده ی جالبی میتونه باشه در صورتی که دوستان همت کنن. نشریه بیرون دان کاره سختیه مخصوصا اگه تخصصی باشه ( شخص خوده من با یه عده از دوستان دانشگاهیم مسئول یه نشریه تخصصی رشته ی خودمون بودیم ) باید بگم که کار پر درسریه تازه با اینکه ما همه با هم در تعامل بودیم و همش با هم در ارتباط بودیم حالا اگه قرار باشه از طریق نت یا هر چی غیر از ارتباط رو درو این کار پیش بره واقعا روندش مشکل میشه . بهتره اول تصمیم بر این گرفته بشه که ایا کلا این کار انجام بشه یا نه که اونم بهتر ه نظرات اخر رو مدیرای انجمن بدن دادن یه نشریه تخصصی مخصوص بازی به نام انجمن فوق العاده میتونه باشه طوری که هم برای دوستان خوبمون که توانایی هاشون به رخ بکشن و هم برای انجمن که جایگاه ویژه ای بین سایت های گیم پیدا میکنه ( نظر در مورد صحبت مراد جان که گفتن بخش گیم انجمن ضعیفه و منم باش موافقم )

7. این کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام به همگی
    در رابطه با صحب هایی که دوست عزیزم امین جان کردن باید بگم که اصلا من قرار نیست این وسط تصمیم بگیرم من پیشنهادی دادم و گفتم همه ی دوستان کمک کنند تا این مجله راه اندازی بشه در پتانسیلی که توی فروم های گیم پی سی ورلد هست هیچ شکی وجود نداره.و این را همه می دونند چه از قسمت ساخت و ویرایش بازی های رایانه ای گرفته تا قسمت ها ی دیگر مثل همین انجمن که در رابطه با بازی های کامپیوتری هست.
    و من از مدیران هم در خواست هم کاری کردم که حداقل نظراتی روی کار داشته باشند. و مدیرت کار را قبول کنند تا جای اشتباهی توی کار وجود نداشته باشه.ولی از دوستان مدیر به جزء catalonia جان هیچ کدام از مدیران نظری در این مورد ندادند.خوب بود حداقل نظرات خودشون را در این باره بیان می کردنند.

در باره ی حرف مسعود جان هم من خودم هم قبول دارم هیچ حرفی نیست ولی اگر یکم مثبت تر نگاه کنیم و یه تیمی از افراد حرفه ای از کاربر های فعال درست بشه فکر نمیکنم جای بحثی داشته باشه.

نکته ی دیگری هم که هست اینه که این تاپیک را اصلا برای چی زدم برای این که نظرات دوستان را در این رابطه بدونیم و بدونیم که آیا کسی هست که بخواد کمک کنه تا این مجله پا بگیره.خوب معلومه الان 10 روزه این تاپیک زده شده چهار صدو خورده ای بازدید کننده داشته تا العان 48 نفر رای مثبت دادنند و 8 نفر هم رای منفی.خوب خوبه هر نفری بنا به رای که داده بیاد اینجا دلایل خودشا بیان کنه.چه اون هایی که موافق هستند چه اون هایی که مخالف بودند.

چند تا از دوستان هم گفته بودنند نام تاپیک و نظر سنجی خوب نیست در باره ی نام تاپیک بگم چون الان این تاپیک روی هوا هست و هنوز معلوم نیست قراره این مجله باشه یا نه وهمین طور دوستان نطراتشون را اعلام می کنند امکان این نداره که نام تاپیک را برای مثال به نام تاپیک اختصاصی مجله ی گیم پی سی ورلد قرار بدیم.
    در باره نظر سنجی باید بگم سوال مشخص هست. اگه کسی واقعا می خواد که پی سی ورلد مجله داشته باشه پس حاضر هم هست کمک کنه که این مجله پا بگیره و دوستانی هم که رای منفی یا همون خیر را دادنند معلونمه که نمی خواههند پا بگیره.موضوع کاملا مشخص هست.

در رابطه با صحبتی که من با Danieh جان داشتم
    این را باید بگم ما هنوز گروه تشکیل نشده داریم در مورد کپی کردن مباحث صحبت می کنیم. ببینید حرف زدن در مورد این موضوع ها الان بیهوده و پوچ هست چون الان اصلا تا به حال 10 نفر هم آمادگی خودشون را برای کار اعلام نکردند.در صورتی هم که گروه به حد نصاب برسند این مدیران گروه هستند که در این باره بحث می کنند. من توی پست اول هم گفتم خود من قرار نیست مدیریت کنم و از مدیران خواهش کردم که مدیریت کار را بر عهده بگیرند.ولی خوب تا به حال هم که جوابی دریافت نکردم در این رابطه.البته در مورد علاف کرن و این مباحث قرار نیست از مطالب بازی نما یا بازی نیوز کپی کرد.این ها از دوتا از مجله های شناخته شده روز هستند بعدا حرف من اینه فکر کردید خود این مجله ها ی خودشون را از کجا مطلبشا جور می کنند.از روی سایت هایی مثل گیم اسپات و سایت های اینترنتی دیگه خوب اگه این طوری اصلا مجله ای نباید باشه.چون این ها هم دارند کپی می کنند.واقعیت را نمی شه انکار کرد.بازم می گم من کسی نیستم که در این رابطه تصمیم بگیرم اگه جور بشه و بچه ها پایه باشند و تیمی تشکیل بشه و مدیریت شکل بگیره این مدیران هستند که تصمیم می گیرند.

آنان من باید در مورد دید گاه هم صحبت کنم ببینید. اگه با من باشه و قرار باشه کاری انجام بشه من از خدام هست که این مجله پابگیره 20 الی 25 نفرد افراد با تجربه با سواد انگلیش باشند دستی در نقد داشته باشند شروع به کار کنند.برای هر کنسول بحث اختصاصی داشته باشیم.برای معرفی کردن سیستم هایی که افراد می خواهند برای بازی ببندند پیشنهاد سیستم داشته باشیم.بخش برسی جدید بازی های موبایل را داشته باشیم.جدید ترین گجت هایی که در ضمینه های گیم به بازار آمدند را معرفی کنیم.مصاحبه های با افراد و شرکت های بزرگ و کوچک بازی سازی در باره ی ساخت بازی ها داشته باشیم.آموزش هایی از دوستانی که در ضمینه ی ساخت بازی های رایانه ای فعال هستند داشته باشیم.معرفی سایت های توسعه دهنده ی گیم ها را داشته باشیم.نمایش گاه های بزرگ در ضمینه های بازی را معرفی کنیم.اخبار بازی سازی داخل را بدهیم.دوستانی که کم هم نیستند توی همین پی سی ورلد را معرفی کنی اکثرا هستند از بچه هایی که بازی هایی ساختند و دستی توی کار دارند.ولی اصلا شاید 200 نفر هم بازی های اونا را دانلود نکرده. باید مکانی باشه تا این ها را سر و سامون داد چه جایی بهتر از مجله پی سی ورلد.

بعدم شما فکر می کنید من بدم می یاد 20 تا 25 نفر افراد برای تحریریه داشته باشیم 5 تا 6 نفر باشند که منابع را جور کنند 2 تا 3 نفر برای گرافیک کار و ترکیب و چیدمان متون.4 تا 5 تا مدیر برای نضارت روی کار که کار های سر دبیری مدیر اجرایی، مدیر روابط عمومی ،مدیر بازار یابی مجله و .... داشته باشیم.
    بله اگه حمایت بشه چرا که نشه.می شه یه مجله ی اختصاصی اختصاصی پی سی ورلد.
    در باره ی دیدگاه با توجه به توضیحاتی که بالا دادم فکر نکنم جای صحبتی باشه.

بازم می گم تا افراد حرفه ای پاشون را توی این کار نگذارند میران ساپورت نکنند.گروهی تشکیل نشه مدیران قسمت های مختلف مجله ای وجود نداشته باشند.سمت ها مشخص نشه حرف زدن در باره ی این موضوع بیهوده هستش.این را جدا می گم.
    درباره ی صحبت های catalonia جان باید بگم:
    من کلا با این شون موافق هستم حرف حساب جواب نداره.
    درباره ی پی سی ورلد راست می گه حتمی هم نباید اسمش از سایت گرفته بشه فقط باید معلوم باشه که این مجله از دل فروم پی سی ورلد بیرون می یاد.همین.

در مورد جمع آور بچه ها آقا اگه این کار را بکنید که ماهه

و درمورد همه ی این صحبت ها در این جا باید بگم که دوستان عزیز بازم ممنون از نظراتون امید ورم مدیران همچنین کمک کنند.بچه های فعال کمک کنند تا گروهی خوب تشکیل بشه.حالا چه ما توی این گروه باشیم چه نباشیم.من خودم خوب می دونم که این کار بیشتر از دست مدیران بر می یاد و بس.این حرفی توش نیست.پس همه کمک کنید.بای

9. این کاربر از VGS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    ایده ی جالبی میتونه باشه در صورتی که دوستان همت کنن. نشریه بیرون دان کاره سختیه مخصوصا اگه تخصصی باشه ( شخص خوده من با یه عده از دوستان دانشگاهیم مسئول یه نشریه تخصصی رشته ی خودمون بودیم ) باید بگم که کار پر درسریه تازه با اینکه ما همه با هم در تعامل بودیم و همش با هم در ارتباط بودیم حالا اگه قرار باشه از طریق نت یا هر چی غیر از ارتباط رو درو این کار پیش بره واقعا روندش مشکل میشه . بهتره اول تصمیم بر این گرفته بشه که ایا کلا این کار انجام بشه یا نه که اونم بهتر ه نظرات اخر رو مدیرای انجمن بدن دادن یه نشریه تخصصی مخصوص بازی به نام انجمن فوق العاده میتونه باشه طوری که هم برای دوستان خوبمون که توانایی هاشون به رخ بکشن و هم برای انجمن که جایگاه ویژه ای بین سایت های گیم پیدا میکنه ( نظر در مورد صحبت مراد جان که گفتن بخش گیم انجمن ضعیفه و منم باش موافقم )
    بله در صورتی که مجله یک مجله ی ناب بشه دانلود بیشتر بشه اونوقت فروم گیم پی سی ورلد هم می شه یک فروم صد در صد قوی تر از فروم های دیگه چرا همه نیان پی سی ورلد.این کار فقط و فقط بسته گی به افراد داره تا ببینیم چی می شه .....

داره خودمونی میشه Danieh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    یه جا یه گوشه دنیا

پيش فرض

ايول بابا اينجا همه به پست من حمله ور شدن، همه يه جوراي پست منو نقد كردن!!
    اين همه منتقد هست بعدا شما ميگين نميشه مجله اي زدو توش به نقد و بررسي پرداخت!!!
    جا نزدم ولي شايد اين آخرين پستي باشه كه اينجا ميزنم چون دوستان حسابي نااميدم كردن.
    فقط خواستم يه مطلبي رو راجع به كپي بگم:
    اولا من اسمي از بازي نيوزو... نياوردم
    دوما من يه سوال از همتون دارم حتي از مديران انجمن ، شما همه ي اطلاعاتي كه راجع به دنياي it از بازي گرفته تا سخت افزار و نرم افزارو... هر چي كه فكر كنيد،همشو از راههاي تجربي بدست آورديد؟ آيا از همون اول بازي خور بوديد؟
    مثلا كسي كه مونتاژ pc رو بلده و در اين ضمينه استاده از بدو تولدش مونتاژ كار بوده؟ به نظر شما اون يه كپي كار نيست؟ يعني هيچكدوم از ماها هيچ كتابي در اين ضمينه نخونده؟ همه ي اين اطلاعات غريزيه؟
    منظورم از تمام اين سوالا اينه كه ما مقلدي هستيم كه در كنار تقليد از تجربياتمون استفاده ميكنيم،غير از اينه؟
    سوما من گفتم: كپي با ذكر منبع به دردت ميخوره؟ نگفتم كپي رو مستقيما بذار تو مجله، اگه اينجوري بود كه نميشد مجله ميشد مشق شب! منظورم اين بود كه در كنار اين مطالب از تجربيات استفاده كنيم و مطلبي كه مينويسيم بشه توپ، اين بده؟
    چهارم شما هر مجله هر روزنامه... كه نگاه كني ميبيني كه همه ي مطالب از خودش نيست،درسته؟ ساده ي ساده: يه روزنامه برداريد ببينيد اوله چند تا از مطالبش نوشته شده <به نقل از....> يا آخرش نوشته: "منبع:...."؟
    به فرض من ميخوام يه بازي رو كه تازه انتشار يافته تحليل كنم خب براي اين كار بايد يا اون بازي رو تا آخر انجام بدم يا بايد اونقد بازي كنم تا تمام خصوصيات بازي دستم بياد تا بتونم يه تحليل قوي و صحيح بنويسم، اما اين كار مستلزم زمانه، و وقتي اين زمان طي بشه خيلي ها از من جلوتر اين تحليلو نوشتن اونوقت اين ميشه علافي!!!. پس براي به روز بودن يه جاهاي نياز به كپي هست، ما نياز داريم به اينكه از يه جايي مطلب بگيريم تا راجع به چيزي كه ميخوايم بنويسيم اطلاعات داشته باشيم.اين قانون نويسندگي و نقد و بررسيه.
    چشاتونو بيشتر از اين خسته نميكنم و از همه اساتيد معذرت ميخوام كه تو كارشون دخالت كردم
    ولي به روز بودن شرط اصلي اول بودنه
    اين نظر من بود
    بازم شرمنده.

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

در مورد کپی کردن که صرفا "کپی" به درد نمیخوره... "منبع" داشتنو Danieh جان گفتن که اصلا به نظر من مشکلی نیست... مگه میشه مثلا بدون کمک VG247 اخبار نوشت!!!

----------------------------------------

در مورد :

بعدم شما فکر می کنید من بدم می یاد 20 تا 25 نفر افراد برای تحریریه داشته باشیم 5 تا 6 نفر باشند که منابع را جور کنند 2 تا 3 نفر برای گرافیک کار و ترکیب و چیدمان متون.4 تا 5 تا مدیر برای نضارت روی کار که کار های سر دبیری مدیر اجرایی، مدیر روابط عمومی ،مدیر بازار یابی مجله و .... داشته باشیم.
    بازم می گم تا افراد حرفه ای پاشون را توی این کار نگذارند میران ساپورت نکنند.گروهی تشکیل نشه مدیران قسمت های مختلف مجله ای وجود نداشته باشند.سمت ها مشخص نشه حرف زدن در باره ی این موضوع بیهوده هستش.این را جدا می گم.
    به نظرم استارت کار باید زده بشه تا کم کم یه تیم حرفه ای بوجود بیاد... یکی دو شماره که بگذره افراد غیر حرفه ای ریزش میکنن و یه تیم نسبتا خوب پایدار باقی میمونه...

مورد بعدي هم اصلش اينه كه ما بايد كار رو پيش ببريم و به يه جايي برسونيم بعد نشون ادمين بديم و بگيم ما الان اين قدر طرفدارد و دانلود دانيم به فرض ... نميان كه همينطوري الكي سودي كه از تبليغ به دست مياد و در قبال هيچي به ما بدن .. بايد كار تا يه جايي پيش بره بعد اقدام بشه ...
    همین رو دقیقا میخواستم بگم... کار باید به یه جایی رسونده بشه که بشه روش مانور داد.

13. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

VGS

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    TeHrAn

پيش فرض

درضمن میتونیم به پروژه های اینچنینیه دیگر هم تو p30world توجه کنیم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    امیدوارم مجله بازی مثله این نباشه

15. این کاربر از Spiffy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

VGS

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من با حرف های عرفان جان و سامی موافق هستم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •