سلام به همگی
در رابطه با صحب هایی که دوست عزیزم امین جان کردن باید بگم که اصلا من قرار نیست این وسط تصمیم بگیرم من پیشنهادی دادم و گفتم همه ی دوستان کمک کنند تا این مجله راه اندازی بشه در پتانسیلی که توی فروم های گیم پی سی ورلد هست هیچ شکی وجود نداره.و این را همه می دونند چه از قسمت ساخت و ویرایش بازی های رایانه ای گرفته تا قسمت ها ی دیگر مثل همین انجمن که در رابطه با بازی های کامپیوتری هست.
و من از مدیران هم در خواست هم کاری کردم که حداقل نظراتی روی کار داشته باشند. و مدیرت کار را قبول کنند تا جای اشتباهی توی کار وجود نداشته باشه.ولی از دوستان مدیر به جزء catalonia جان هیچ کدام از مدیران نظری در این مورد ندادند.خوب بود حداقل نظرات خودشون را در این باره بیان می کردنند.
در باره ی حرف مسعود جان هم من خودم هم قبول دارم هیچ حرفی نیست ولی اگر یکم مثبت تر نگاه کنیم و یه تیمی از افراد حرفه ای از کاربر های فعال درست بشه فکر نمیکنم جای بحثی داشته باشه.
نکته ی دیگری هم که هست اینه که این تاپیک را اصلا برای چی زدم برای این که نظرات دوستان را در این رابطه بدونیم و بدونیم که آیا کسی هست که بخواد کمک کنه تا این مجله پا بگیره.خوب معلومه الان 10 روزه این تاپیک زده شده چهار صدو خورده ای بازدید کننده داشته تا العان 48 نفر رای مثبت دادنند و 8 نفر هم رای منفی.خوب خوبه هر نفری بنا به رای که داده بیاد اینجا دلایل خودشا بیان کنه.چه اون هایی که موافق هستند چه اون هایی که مخالف بودند.
چند تا از دوستان هم گفته بودنند نام تاپیک و نظر سنجی خوب نیست در باره ی نام تاپیک بگم چون الان این تاپیک روی هوا هست و هنوز معلوم نیست قراره این مجله باشه یا نه وهمین طور دوستان نطراتشون را اعلام می کنند امکان این نداره که نام تاپیک را برای مثال به نام تاپیک اختصاصی مجله ی گیم پی سی ورلد قرار بدیم.
در باره نظر سنجی باید بگم سوال مشخص هست. اگه کسی واقعا می خواد که پی سی ورلد مجله داشته باشه پس حاضر هم هست کمک کنه که این مجله پا بگیره و دوستانی هم که رای منفی یا همون خیر را دادنند معلونمه که نمی خواههند پا بگیره.موضوع کاملا مشخص هست.
در رابطه با صحبتی که من با Danieh جان داشتم
این را باید بگم ما هنوز گروه تشکیل نشده داریم در مورد کپی کردن مباحث صحبت می کنیم. ببینید حرف زدن در مورد این موضوع ها الان بیهوده و پوچ هست چون الان اصلا تا به حال 10 نفر هم آمادگی خودشون را برای کار اعلام نکردند.در صورتی هم که گروه به حد نصاب برسند این مدیران گروه هستند که در این باره بحث می کنند. من توی پست اول هم گفتم خود من قرار نیست مدیریت کنم و از مدیران خواهش کردم که مدیریت کار را بر عهده بگیرند.ولی خوب تا به حال هم که جوابی دریافت نکردم در این رابطه.البته در مورد علاف کرن و این مباحث قرار نیست از مطالب بازی نما یا بازی نیوز کپی کرد.این ها از دوتا از مجله های شناخته شده روز هستند بعدا حرف من اینه فکر کردید خود این مجله ها ی خودشون را از کجا مطلبشا جور می کنند.از روی سایت هایی مثل گیم اسپات و سایت های اینترنتی دیگه خوب اگه این طوری اصلا مجله ای نباید باشه.چون این ها هم دارند کپی می کنند.واقعیت را نمی شه انکار کرد.بازم می گم من کسی نیستم که در این رابطه تصمیم بگیرم اگه جور بشه و بچه ها پایه باشند و تیمی تشکیل بشه و مدیریت شکل بگیره این مدیران هستند که تصمیم می گیرند.
آنان من باید در مورد دید گاه هم صحبت کنم ببینید. اگه با من باشه و قرار باشه کاری انجام بشه من از خدام هست که این مجله پابگیره 20 الی 25 نفرد افراد با تجربه با سواد انگلیش باشند دستی در نقد داشته باشند شروع به کار کنند.برای هر کنسول بحث اختصاصی داشته باشیم.برای معرفی کردن سیستم هایی که افراد می خواهند برای بازی ببندند پیشنهاد سیستم داشته باشیم.بخش برسی جدید بازی های موبایل را داشته باشیم.جدید ترین گجت هایی که در ضمینه های گیم به بازار آمدند را معرفی کنیم.مصاحبه های با افراد و شرکت های بزرگ و کوچک بازی سازی در باره ی ساخت بازی ها داشته باشیم.آموزش هایی از دوستانی که در ضمینه ی ساخت بازی های رایانه ای فعال هستند داشته باشیم.معرفی سایت های توسعه دهنده ی گیم ها را داشته باشیم.نمایش گاه های بزرگ در ضمینه های بازی را معرفی کنیم.اخبار بازی سازی داخل را بدهیم.دوستانی که کم هم نیستند توی همین پی سی ورلد را معرفی کنی اکثرا هستند از بچه هایی که بازی هایی ساختند و دستی توی کار دارند.ولی اصلا شاید 200 نفر هم بازی های اونا را دانلود نکرده. باید مکانی باشه تا این ها را سر و سامون داد چه جایی بهتر از مجله پی سی ورلد.
بعدم شما فکر می کنید من بدم می یاد 20 تا 25 نفر افراد برای تحریریه داشته باشیم 5 تا 6 نفر باشند که منابع را جور کنند 2 تا 3 نفر برای گرافیک کار و ترکیب و چیدمان متون.4 تا 5 تا مدیر برای نضارت روی کار که کار های سر دبیری مدیر اجرایی، مدیر روابط عمومی ،مدیر بازار یابی مجله و .... داشته باشیم.
بله اگه حمایت بشه چرا که نشه.می شه یه مجله ی اختصاصی اختصاصی پی سی ورلد.
در باره ی دیدگاه با توجه به توضیحاتی که بالا دادم فکر نکنم جای صحبتی باشه.
بازم می گم تا افراد حرفه ای پاشون را توی این کار نگذارند میران ساپورت نکنند.گروهی تشکیل نشه مدیران قسمت های مختلف مجله ای وجود نداشته باشند.سمت ها مشخص نشه حرف زدن در باره ی این موضوع بیهوده هستش.این را جدا می گم.
درباره ی صحبت های catalonia جان باید بگم:
من کلا با این شون موافق هستم حرف حساب جواب نداره.
درباره ی پی سی ورلد راست می گه حتمی هم نباید اسمش از سایت گرفته بشه فقط باید معلوم باشه که این مجله از دل فروم پی سی ورلد بیرون می یاد.همین.
در مورد جمع آور بچه ها آقا اگه این کار را بکنید که ماهه
و درمورد همه ی این صحبت ها در این جا باید بگم که دوستان عزیز بازم ممنون از نظراتون امید ورم مدیران همچنین کمک کنند.بچه های فعال کمک کنند تا گروهی خوب تشکیل بشه.حالا چه ما توی این گروه باشیم چه نباشیم.من خودم خوب می دونم که این کار بیشتر از دست مدیران بر می یاد و بس.این حرفی توش نیست.پس همه کمک کنید.بای