پیام جان من منظورم این بود
نظرت چیه؟
میگه سه کانالس
پیام جان من منظورم این بود
نظرت چیه؟
میگه سه کانالس
این فقط اندازه بزرگی داره ، بین فروشنده های لوازم RC جا افتاده که 3 کاناله یعنی اسباب بازی ! واقعا هم همینطوره چون لذت خاصی از پرواز کردن باهاش نمیبرید .
هلیکوپتر کواکسیال 4 کاناله برای شروع عالیه .
با سلام و با تشکر از مطالب خوبتان
میشه لینک مشخصات چرخبالبالا رو بزارید ویه ذره در موردش توضیح بدید (شارژ یا مصرف سوخت و برد طولی و ارتفاع مقاومت در برابر باد و باران و...) و همینطور شبیه سازش (از کجا میشه دانلود کرد) و یه مدل به خوبی همین ولی با یه قیافه دیگه
راستی اینا ساخت کجاست ؟؟؟(اصل چین بید) زود خراب نمی شن که؟؟؟
شما خودت از کجا خریدی؟؟؟
ببخشید زیاد سوال پرسیدم
با تشکر![]()
همچنین باید اینارم میپرسیدی جناب پشنگی:
پایداریشون تو هوای آزاد چطوریه؟
نبرم بیرون باد برگردونه تو صورتم؟
مشخصات کلی اش این هست که از نوع کواکسیال هست ( هم محور ) شامل 4 ملخ ، بدون موتور دم ، معمولا دو موتور برای هر محور دارن به همراه دو سروو برای انجام دستورات چرخش و حرکت به طرفین .
فکر کنم شبیه ساز و لوازمش همراه خودش هست ، با خود رادیو کنترل انجام میشه .
ساخت چین هستن ، کرش نکنین مشکلی پیش نمیاد ، البته باید قبل از هر پرواز هلی چک بشه که مشکلی پیش نیاد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی هوای باز میشه پرواز داد اگر مهارت داشته باشید ، اگر باد باشه امکانش نیست مگر اینکه مدلهای 6 کاناله گام متغیر داشته باشید که سایز بزرگتری از این دارن و برای محیط بیرون طراحی شدن ، مثل همون فالکون 400 که عکسش رو صفحه قبل گذاشتین .
سلام دوباره
آقا این کنترل هلیکوپتر خیلی خیلی خیلی خیلی سخته!
من تو شبیه ساز 30 دقیقه طول کشید یه ذره برخاستمو بشینم
اصلا نمیشه کنترلش کرد مخصوصا نشستنشو
چیکار باید بکنم؟
در ضمن وقتی هلی یا هواپیما میره بالا وقتی میخوام از روبرو کنترلش کنم قاطی میکنم نفلش میکنم (جهت چپ و راست قاطی میشن) و این خیلی سخته
شما پی خریدید آخر ؟
چند کاناله چه مارکی ؟ اولش خیلی سخته ، اگر کسی شروع به کار با هلی کنه و کرش نداشته باشه عالیه
سعی کنین خوب با شبیه ساز مهارت کسب کنین ، برای همه اولش سخته
نه بابا هنوز دارم دنبال مرکز فروشش میگردم .تو شبیه ساز امتحان کردم خیلی سخت بود
راستی تو فیلمشم کنترولرش به سخی و مکافات مینشونتش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببینید . مال مدل ERazor 450 V1 هست که 400 هزار تومن قیمتشه ، یه روزی حرفه ای بشید مثل این میتونید پرواز بدید .
عالیه
فقط من نمیدونم چرا کسی جوابگو نیست و نمیدونه تو شهر به این بزرگی (تبریز) کجا میشه از اینا خرید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)