تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 67

نام تاپيک: ما در جهان تنها هستيم!

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

فیزیک دان ها در سرن ، سرعت 1000 برابر سرعت نور رو برای ذرات قابل دسترسی کردن دوست من ، انسان دیر یا زود میتونه سرعت نور رو بشکنه ، (( اگر تمدن بشری همینطور ادامه پیدا کنه ))
    نظریه های یی هست که می گه امواجی یا بهتر سیگنالهایی هستند که بیشتر از سرعت نور حرکت می کنن.(فکر می کنم ثابت هم شده)ولی بحث ذره فرق می کنه.هیچ ذره ای با سرعت نور حرکت نمی کنه.چه برسه به بیشتر.اون موجه که با سرعت نور حرکت می کنه نه ذره

2. 2 کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Haj_Amoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

چون بحث احتمال هست، فقط می‏تونم بگم ممکنه باشن و ممکنه نباشن!!
    اگر معیار حیات زمینی باشه، من خیلی حرف این بابا رو نادرست نمی‏دونم! چون حیات زمینی توی شرایط خیلی خاصی به وجود اومده که شرایطی که در اون حیات تشکیل نشه بسیار بیشتر از شرایطیه که حیات تشکیل بشه!! پس واضح خواهد بود که احتمال تشکیل حیات از تشکیل نشدنش بسیار کمتر هست! (دقت کنین که من مدعی احتمال صفر برای حیات غیرزمینی نیستم!)
    قضیه اون‏قدرها هم که برخی دوستان می‏پندارن آسون نیست! فقط بحث وجود آب و اکسیژن و دی اکسید کربن نیست! حیات مسئله‏ای بسیار پیچیده هست. حتی در سطوح بسیار اولیه‏اش! و در نتیجه نیازمند مولکول‏های بسیار طویل (مثل پروتئین‏ها و DNA) هست تا بتونن وظایف حیات رو انجام بدن! و تشکیل این‏ها نیازمند سال‏ها وقت و شرایط مناسب هست.
    ولی اگه ملاک حیات غیر زمینی هست ... باز هم احتمال به نظر من کمه! چون فکر نمی‏کنم بشه یا چند تا مولکول ساده حیات ساخت پس این‏جا هم به مولکول‏های پیچیده‏ای نیاز هست که اون‏ها هم شرایط مناسب خودشون رو می‏خوان.
    فکر می‏کنم حیات‏های دیگه‏ای که مطرح شدن مثل حیات سلسیومی یا هیدرژن-آمونیاکی از حیات کربنی ضعیف‏تر و درنتیجه احتمال تشکیل و پایداری‏شون کمتر خواهد بود! مشخصن سلسیوم به دلیل الکترونگاتیوی کمتر نسبت به کربن از قدرت کمتری برای تشکیل و حفظ پیوند با اتم‏های دیگه برخورداره!!
    ===
    در کل نظر خاصی ندارم!!!
    ====
    راستی در مورد سرعت بیش از نور تکمیل کنم سخن دوستان رو که: سرعت بیش از نور در تابش چرنوکوف که ناشی از حرکت تاکیونی هست مشاهده شده (که متاسفانه من چیز زیادی ازش نمی‏دونم) ولی در این سرعت اطلاعاتی منتقل نشده و در نتیجه نسبیت بر سر جای خودش باقی هست! یه نکته‏ی دیگه این که اگه ماهیت گرانش رو کوآنتومی بدونیم گراویتون‏ها که ذرات برهم‏کنش‏کننده‏ی گرانش خواهند بود ممکنه سرعتی بیش از نور داشته باشه! فرض کنین ما خورشید رو در یک لحظه از مدارخارج کنیم! براساس نسبیت و انحنای فضازمان زمین بلافاصله از مدار خارج خواهد شد ولی اگه فرض کنیم ذره‏ای بین این دو منتقل میشه و اون ذره با سرعت نور حرکت می‏کنه پس تا زمان قطع‏شدن کامل جریان اون ذرات، زمین بر سر جای خودش باقی خواهد موند. یا ... این‏که اون ذرات از نور سریع‏تر حرکت کنن!!!
    Last edited by Haj_Amoo; 06-02-2011 at 22:55.

4. این کاربر از Haj_Amoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

اصل خبر : (( تقریبا مال 2 سال پیش بود که خیلی سر و صدا کرد ، اما توی جنجال شبیه سازی BIG BANG گم شد ))

البته من گفتم 1000 برابر ، اما در خبر ها اومده که 10.000 برابر ، این رو هم اصلاح کنم همین جا

سرعت نور شکسته شد
    محققان دانشگاهی در سوئیس سیگنالی را ردیابی کردند که سرعتی بالا تر از سرعت نور دارد.
    به گزارش خبرگزاری مهر، محققان دانشگاه ژنو در سوئیس موفق به کشف سیگنالی شدند که سرعت حرکت آن از سرعت نور بیشتر است.
    در دنیای خارق العاده کوانتوم و مکانیک کوانتومی، پدیده ای به نام درگیری ذرات با یکدیگر وجود دارد به این معنی که اگر دو ذره که به شدت با هم در ارتباطند را از یکدیگر جدا کرده و در فاصله طولانی از هم نگه داریم ،علی رغم فاصله ای که بین آنها وجود دارد، در صورت بروز تغییر در یکی از ذره ها دیگری نیز دچار تغییر خواهد شد.

این پدیده توسط دکتر دانیل سالارت و همکارانش در دانشگاه ژنو مورد بررسی قرار گرفت. وی دو فوتون نور مرتبط و درگیر به هم را در آزمایشگاه به فاصله 18 کیلومتر از یکدیگر دور کرد و با بررسی خصوصیات هر یک از آنها دریافت که با تغییر در هر کدام دیگری نیز متحول می شود.

وی این آزمایش را بر روی جفتهای زیادی از فوتونها انجام داد که نتایج به دست آمده مشابه نتیجه اولیه بود.

با مشاهده این نتایج محققان به این نتیجه رسیدند که بین این دو ذره سیگنالی در حال حرکت است که خصوصیات یکی را به دیگری منتقل می کند.

بر اساس گزارش NewScientist، محققان بر این باورند که این سیگنال باید سرعتی 10000 بار بیشتر از سرعت نور داشته باشد تا بتواند خصوصیت یک فوتون را به دیگری منتقل کند.

نظریه دیگری که این تیم ارائه داد مبنی بر این است که سنجش خصوصیات یک فوتون به سرعت بر روی فوتونهای دیگر نیز تاثیر می گذارد.
    منابع خبر :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از skyline00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

نظریه های یی هست که می گه امواجی یا بهتر سیگنالهایی هستند که بیشتر از سرعت نور حرکت می کنن.(فکر می کنم ثابت هم شده)ولی بحث ذره فرق می کنه.هیچ ذره ای با سرعت نور حرکت نمی کنه.چه برسه به بیشتر.اون موجه که با سرعت نور حرکت می کنه نه ذره
    والا امین جان من خودم زیاد از فیزیک چیزی نمیدونم اما به خاطر علاقه به بحث های نجومی و فضایی معمولا خبر ها و مطالب مرتبطش رو چک میکنم ، اون چیزی که من گفتم رو خودم 2 سال پیش خونده بودم و همونطور که گفتم با فاصله خیلی کمی این خبر در جنجال شبیه سازی بیگ بنگ گم شد ، اونطوری که من یادم بود و در خاطرم مونده بود (( ذره )) گفته شده بود ، نوشته بود 2 ذره رو به هم برخورد دادن و اینها با سرعتی بیشتر از سرعت نور از هم دور شدن (( من فکر میکردم 1000 برابر سرعت نور ))

حالا الان یه کم سرچ های گوگلی من رو به اون خبر رسوند که دوباره اسم ذره نوشته شده ، و اینکه سرعت بدست اومده 10.000 برابر سرعت نوره

اتفالا این مطلبی که شما گفتی رو هم در بعضی از لینک ها دیدم و اینکه این نظریه که شما گفتی مال دهه 50 قرن پیش بوده ، اما الان اثبات شده ، و اینکه من خبر رو نقل قول کردم دیگه ، نوشته ذره

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سرعت بیش از نور در تابش چرنوکوف که ناشی از حرکت تاکیونی هست مشاهده شده (که متاسفانه من چیز زیادی ازش نمی‏دونم) ولی در این سرعت اطلاعاتی منتقل نشده و در نتیجه نسبیت بر سر جای خودش باقی هست!
    تا جایی که من میدونم تابش چرنکوف زمانی به وجود میاد که در محیطی که نور نمیتونه با حد اکثر سرعت منتشر بشه ( مثل آب ) ذراتی که سریعتر حرکت میکنن از این نور کم سرعت، درخشش ایجاد میکنن. عنی در نهایت این ذره به سرعت 300 هزار کیلومتر در ثانیه نمیرسه.

9. 3 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

من یه چیز رو نمیفهمم.
    چرا وقتی جسمی به سرعت نور برسه، جرمش به بینهایت باید میل کنه؟
    فرض کنید یه سفینه ساختیم.
    با سرعت نور میتونه حرکت کنه.
    اگه این سفینه شروع به حرکت کنه و به سرعت نور نزدیک بشه و بهش برسه اصطحکاک شدیدی براش بوجود میاد و شروع به سوختن میکنه و ذوب میشه و تموم میشه.
    حالا این کجا و چه جوری جرمش به بینهایت میل کرد؟ این که نابود شد.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

من یه چیز رو نمیفهمم.
    چرا وقتی جسمی به سرعت نور برسه، جرمش به بینهایت باید میل کنه؟
    فرض کنید یه سفینه ساختیم.
    با سرعت نور میتونه حرکت کنه.
    اگه این سفینه شروع به حرکت کنه و به سرعت نور نزدیک بشه و بهش برسه اصطحکاک شدیدی براش بوجود میاد و شروع به سوختن میکنه و ذوب میشه و تموم میشه.
    حالا این کجا و چه جوری جرمش به بینهایت میل کرد؟ این که نابود شد.
    اگه سفینه‏ی شما در خلا حرکت کنه ایراد شما هم برطرف میشه!!
    در مرد چرایی افزایش بی‏نهایت جرم: احتمال می‏دم که این برداشت ناشی از ادامه‏ی وضعیت رابطه‏های بین سرعت و جرم در سرعت‏های کمتر از نور به بیشتر از نور هست! در سرعت‏های کمتر از نور با افزایش سرعت جرم به صورت تصاعدی افزایش پیدا می‏کنه پس (؟) وقتی به سرعت نور می‏رسه باید بی‏نهایت بشه!!
    وگرنه توی فرمول افزایش جرم توی نسبیت خاص وقتی سرعت به بی‏نهایت برسه مخرج کسر جرم صفر میشه که (تا اونجایی که من می‏دونم) تعریف نشده هست! (و توی سرعت بیش از نور مخرج یک عدد مختلط (رادیکال منفی) میشه!)

12. این کاربر از Haj_Amoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

اینکه جرم در سرعت نور به بینهایت می رسه همونطور که haj amoo اشاره کرد به نسبیت بر می گرده.جرم نسبیتی اگه اشتباه نکنم فرمولش اینه(m=m0/(1-v/c)^1/2 مساوی m0 تقسیم بر رادیکال یک منهای v به روی )
    که m0 جرم حالت سکونه.کلا روابط نسبیتی معمولا این رادیکال یک منهای v/c رو دارن.واسه همین می گیم که سرعت یک ذره نمی تونه بیشتر از c بشه.چون اینجوری ذره موهومی می شه!در مورد زمان هم یه فرمول مثل همینه که اگه سرعت بیشتر از نور بشه باز موهومی می شه که توجیهش اینه که زمان باید برگرده.البته اینم بگم در سرعتی کاملا نزدیک به نور درسته جرم باید بینهایت شه.ولی واقعا بی نهایت نیست و من یه بار از استادمون پرسیدم گفت در سرعت خیلی نزدیک به نور این افزایش جرم فقط نزدیک 7 برابره!یه جاگذاری ساده تو فرمول مشخص می کنه.مفهموم ریاضی و فیزیکی بینهایت خیلی وقتها متفاوتند
    در مورد اون ذره که 10000 برابر نور حرکت می کنه احتمالا شما از منبعی مثل فارس و ... خوندید این مطلب رو.از اونجایی که کلا ادمی که سر در بیاره از این چیزا تو این خبر گذاری ها پیدا نمی شه هر مطلبی رو بدون توجه م ذارن.خبرهای دیگه در موارد دیگه مثل موبایل و کامپیوتر و ... هم همینجوریه.زیاد جدی نگیرید!(من احتمال می دم اینجوری باشه).چون اگه اینی که شما می گید درست باشه دیگه تو اخبار سرن گم نمی شه.چون خودش مهمتر از اخبار سرن می شه!این قضیه سیگنال رو منم قبلا تو یه برنامه علمی دیدم که می گفت اگه دو فوتون رو از یک فوقون مادر جدا کنیم(البته دقیق نفهمیدم منظورش چیه)یعنی دو فوتون اسپین یکسانی داشته باشند و این فوتونها که با سرعت نور حرکت می کنن رو در یه مدت بهشون وقت بدیم که کاملا از هم دور شن اونوقت اگه اسپین یکی رو با دستگاه عوض کنیم(باز جزئیاتش رو نمی دونم چه جوری تو ازمایشگاه اینکار رو می کنن) بلا فاصله اسپین اونیکی هم عوض می شه(در صورتی که مثلا اگه دو فوتون 10 دقیقه در خلاف جهت با سرعت نور از هم دور شن باید 10 دقیقه بگذره که با سرعت نور اطلاعات یکی به دیگری برسه ولی دقیقا همزمان این اطلاعات می رسه).اینه که می گن اون سیگنال که احتمالا اطلاعات رو بین اون دو فوتون رد و بدل می کنه با سرعتی بیشتر از نور حرکت می کنه.باز می بینید که ذره نیست.حتی خود فوتون هم ذره نیست.(البته ذره ایه که جرم سکونش صفره و در واقعیت هم همینطوره.چون فوتون ساکن نداریم ما و فقط با سرعت c حرکت می کنه.البته بسته به محیط سرعتش تغییر می کنه دیگه
    راستی این ازمایشی که گفتم فکر نکنم مال خیلی قدیم باشه ها!اصلا همچین تکنولو÷ی نبوده اونموقع!
    اهان!در مورد حیات.اینکه ما چیز زیادی فعلا نمی تونیم در مورد حیات روی جاهای دیگه بگیم.کلا به نظرم زوده برای قضاوت.شاید کلا ساختار موجودات فضایی متفاوت از ما باشه.شاید ب هچیزهای دیگه ای برای حیات نیاز داشته باشند.از این شایدها زیاده.تازه حیات زمینی هم مهمترین رکنش اب هست.چون ساختار بدن موجودات زمینی به اب نیاز داره.بین این همه کهکشان و سیستم سیاره ای احتمال اینکه در یک یا حتی چند سیاره دما و جو وکلا شرایط شبیه زمین باشه اصلا کم نیست.ولی به احتمال زیاد اونا دیگه انسان نیستند و نوع دیگه ای تکامل پیدا کردن.هرچند احتمال حیات غیر مشابه زمین مشخصا بیشتره
    Last edited by amin666; 07-02-2011 at 15:03.

14. 2 کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

اینکه جرم در سرعت نور به بینهایت می رسه همونطور که haj amoo اشاره کرد به نسبیت بر می گرده.جرم نسبیتی اگه اشتباه نکنم فرمولش اینه(m=m0/(1-v/c)^1/2 مساوی m0 تقسیم بر رادیکال یک منهای v به روی )
    که m0 جرم حالت سکونه.کلا روابط نسبیتی معمولا این رادیکال یک منهای v/c رو دارن.واسه همین می گیم که سرعت یک ذره نمی تونه بیشتر از c بشه.چون اینجوری ذره موهومی می شه!در مورد زمان هم یه فرمول مثل همینه که اگه سرعت بیشتر از نور بشه باز موهومی می شه که توجیهش اینه که زمان باید برگرده.البته اینم بگم در سرعتی کاملا نزدیک به نور درسته جرم باید بینهایت شه.ولی واقعا بی نهایت نیست و من یه بار از استادمون پرسیدم گفت در سرعت خیلی نزدیک به نور این افزایش جرم فقط نزدیک 7 برابره!یه جاگذاری ساده تو فرمول مشخص می کنه.مفهموم ریاضی و فیزیکی بینهایت خیلی وقتها متفاوتند
    در مورد اون ذره که 10000 برابر نور حرکت می کنه احتمالا شما از منبعی مثل فارس و ... خوندید این مطلب رو.از اونجایی که کلا ادمی که سر در بیاره از این چیزا تو این خبر گذاری ها پیدا نمی شه هر مطلبی رو بدون توجه م ذارن.خبرهای دیگه در موارد دیگه مثل موبایل و کامپیوتر و ... هم همینجوریه.زیاد جدی نگیرید!(من احتمال می دم اینجوری باشه).چون اگه اینی که شما می گید درست باشه دیگه تو اخبار سرن گم نمی شه.چون خودش مهمتر از اخبار سرن می شه!این قضیه سیگنال رو منم قبلا تو یه برنامه علمی دیدم که می گفت اگه دو فوتون رو از یک فوقون مادر جدا کنیم(البته دقیق نفهمیدم منظورش چیه)یعنی دو فوتون اسپین یکسانی داشته باشند و این فوتونها که با سرعت نور حرکت می کنن رو در یه مدت بهشون وقت بدیم که کاملا از هم دور شن اونوقت اگه اسپین یکی رو با دستگاه عوض کنیم(باز جزئیاتش رو نمی دونم چه جوری تو ازمایشگاه اینکار رو می کنن) بلا فاصله اسپین اونیکی هم عوض می شه(در صورتی که مثلا اگه دو فوتون 10 دقیقه در خلاف جهت با سرعت نور از هم دور شن باید 10 دقیقه بگذره که با سرعت نور اطلاعات یکی به دیگری برسه ولی دقیقا همزمان این اطلاعات می رسه).اینه که می گن اون سیگنال که احتمالا اطلاعات رو بین اون دو فوتون رد و بدل می کنه با سرعتی بیشتر از نور حرکت می کنه.باز می بینید که ذره نیست.حتی خود فوتون هم ذره نیست.(البته ذره ایه که جرم سکونش صفره و در واقعیت هم همینطوره.چون فوتون ساکن نداریم ما و فقط با سرعت c حرکت می کنه.البته بسته به محیط سرعتش تغییر می کنه دیگه
    راستی این ازمایشی که گفتم فکر نکنم مال خیلی قدیم باشه ها!اصلا همچین تکنولو÷ی نبوده اونموقع!
    درود! چندتا نکته:
    تا اونجایی که من دیدم کمیت‏های فیزیکی به صورت اعداد حقیقی بیان میشن. ولی آیا اعداد موهومی در فیزیک وجود دارن؟! من فکر می‏کنم موهومی شدن مخرج کسر زمان یا جرم توی معادلات انشتین (یا شاید لورنتس) توی فیزیک (لااقل فیزیک کنونی) نمودی نداره!! یعنی تعریف نشده و بی معنی هست! مثل مخرج صفر توی ریاضی!! موهومی شدن مخرج کسر چطور نشون میده که زمان به عقب برمی‏گرده؟!!
    جرم در سرعت نزدیک به نور بی‏نهایت نمیشه، در خود سرعت نور بی نهایت میشه!!
    کلن خبرهای علمی خبرگزاری‏های مثل فارس و مهر و تابناک و... منبع مشخصی ندارن و قابل اعتماد نیستن! اون چیزی که دوستمون مطرح کرد بحث ارتباط های شبح گون یا روحانی (!!!) در بین ذراتی مثل فوتون‏ها هست که اگه اشتباه نکنم اولین بار انشتین،پودولسکی و روزن برای بی بنیاد نشون دادن فیزیک کوآنتوم مطرح کردن(تناقض EPR) چنین چیزی بین فیزیکدان‏ها شناخته شده هست ولی بحث انتقال سیگنال (تا اونجایی که من می‏دونم) یک فرضیه هست و تاکنون سیگنالی مشاهده نشده. (تکمیلی: این قضیه باعث برخی برداشت‏های متافیزیکی از فیزیک یا شاید هم فیزیکی از متافیزیک شده!)
    ===
    چقدر بحث منحرف شد!!!
    Last edited by Haj_Amoo; 07-02-2011 at 15:38.

16. این کاربر از Haj_Amoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

کاملا درسته.منم جایی ندیدم که این سیگنال که بیشتر از سرعت نور می ره رو detect کرده باشن.ولی می گن احتمالا باید یک چیزی بین اینا ردو بدل بشه و طبق شواهد اگه چنین چیزی باشه باید از نور تندتر حرکت کنه
    بحث موهومی شدن خب تو فیزیک هم هست.فقط تعریف ریاضی نیست.مثلا تو کوانتوم کلا تابع موج مختلط در نظر گرفته می شه!یا اصلا امواج الکترو مغناطیس در محیطهای رسانا و ... .(منظورم ضریب شکست و ... است)اخه مشکل همینه که فقزقک چیزی به جز ریاضی نیست.ولی بعضی چیزها باید توجیه بشه.مثال ساده اش اینکه شما از معادلات نیوتن مثلا در حرکت پرتابی یه معادله درجه دو حل می کنی برای پیدا کردن زمان.خب ریاضی می گه مثلا دو تا جواب داره یکیش منفی میشه.از نظر ریاضی درسته.ریاضی که نمی دونه زمان چیه.ریشه معادله رو می ده.ولی ما می دونیم زمان منفی که نداریم.پس از جواب خارج می کنیم.من منظورم این نبود که موهومی بودن زمان مستقیما حرکت معکوس زمان رو نشون می ده.می گم به یه نوعی توجیهشه.این رو من درک نمی کنم حقیقتش.ولی می دونم نتیجه اش اینه که زمان باید به عقب بر گرده.شاید هم رسیدن این نتیجه فوق العاده پیچیده باشه.نمی دونم.مسلما با یک موهومی شدن دانشمندا به این نتیجه نرسیدن و احتمالا توجیه دیگه ای واسه عقب رفتن زمان داره.ولی خود اینشتین هم معتقد بود اگه مخرج موهومی بشه زمان باید به عقب برگرده.حالا دلایل این امر به طور دقیق رو من نمی دونم
    اینکه در نزدیکی سرعت نور بی نهایت نمی شه خب منم نگفتم که بی نهایت می شه!حتی یک اپسیلون قبل سرعت نور هم بی نهایت نمی شه.من گفتم نزدیک سرعت نور و حتی یک اپسیلون قبلش نهایتا وزن 7 برابر می شه.پس بر فرض محال اگه به سرعت نور هم برسه احتمالا یک دفعه جرمش بی نهایت نمی شه و باید توجیه دیگه ای داشته باشه این بی نهایت شدن.اصلا جرم بی نهایت یعنی چی؟در سرعتهای بالا اون انر÷ی جنبشی جرم داره جرم ماده رو افزایش می ده.جرم که از غیب نمی اد به ذره اضافه شه.نسبیت می گه در حد سرعت نور دیگه هر چی انر÷ی بدید به ذره سرعتش زیاد نمی شه و جرمش زیاد می شه.پس برای رسیدن به سرعت نور انگار بی نهایت انر÷ی باید به ذره داد.وگرنه در حالت عادی خب به 99.999999 در صد سرعت نور که برسیم مشکلی واسه جرم پیش نمی اد به اون صورت.حالا یک میلیونم دیگه اضافه کنیم چه طور جرمش یهو می شه بی نهایت؟!دلیلش اینه که اون دیگه حد سرعته و بشتر از اون دیگه سرعت اضافه نمی شه و جرم اضافه می شه. این بحثها یه کم پیچیده است و ادم واقعا باید درک کنه نسبیت رو.منم که سطحم در اون حد نیست بخوام نظر قطعی بدم

18. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •