تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 67

نام تاپيک: آیا میشه نام خانوادگی رو تغییر داد ؟

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

دوستان در مورد تغییر فامیلی به این آسونی هم نیستش که فکرکنید برید و یه درخواست بدبد و اونا هم فامیلیتون رو عوض کنند در ضمن ثبت احوال همیشه خیلی [حذف شد] هستش یعنی اگر بری و کسی جوابت رو بده خیلیه مخصوصا تو تهران

به غیر از 12 موردی که آقای logos گفتند که اونم شرایط خودش رو داره شاید بشه یه سری پسوند و پیشوند ها رو تغییر داد اگر برید ثبت احوال لیست پسوند ها و پیشوندهای قابل تغییر رو به دیوار زده
    دوست من میخواستش یه نقطه از فامیلیش کم کنه با توجه به محله ای که توش به دنیا اومده بود و اون فامیلی که میخواست بزاره مال محل خودش هم بود بهش گفتند باید بری استشهاد محلی جمع کنی

و در مورد تغیر سایر مدارک شناسایی بعد از تغییر نام خانوادگی مشکلی وجود نداره مهم اینه که بتونید تغییرش بدید و بعد از اون باید هزینه اصلاح کلیه مدارکتون رو بپردازید و اون زمان مربوطه هم منتظر بمونید یعنی انتظار نداشته باشید اگر امروز فامیلیتون تغییر کرد فردا همه مدارکتون اصلاح بشه شاید 1 سال طول بکشه این کار ولی خب برای بعضی ها ارزش رو داره

برای تغییر اسم و فامیل تا اونجایی هم که من اطلاع دارم باید بعد از درخواست تو چندین نوبت برید دادگاه
    درکل اگر بخواهید زودتر کارتون انجام بشه میتونید وکیلم بگیرید برای همین تغییر یه نقطه تو فامیلی دوستم وکیل گفتش برات 4 ماه انجام میدم نصفش رو اول میگیرم نصفشم آخر هزینشم میشه 1200000 اونم 2 سال پیش الان رو نمیدونم چنده و گفت من کل دادگاه هاش رو میرم و کاراش رو انجام میدم و شما فقط بیا امضا کن که گفت 4 ماهه انجام میشه
    در مورد رسیدن ارث هم چون بعد از هر تغییری تو خود دفاتر ثبت احوال هم ثبت میشه هیچ مشکلی وجود نداره
    در مورد تغییر اسم هم فکر نمیکنم بشه اسامی عرب رو تغییر داد ولی شاید بشه اسمتون رو دو اسمه کنید مثلا محمد رو کنید محمد رضا که اونم بازم باید برید دادگاه و تو اسم مستعارتون رضا وجود داشته باشه در کل اگر حتما میخوایید این کار رو انجام بدید از طریق وکیل این کار روکنید یا قبلش یه مشاوره بگیرید اگرم خودتون میخوایید اقدام کنیدکه باید هر روز دمه در ثبت احوال باشید
    Last edited by Ezel; 14-08-2012 at 13:12. دليل: ادبیات نوشتاری نامناسب /

2. 2 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

دوستان میشه یه اسم عربی رو برداشت به طور کامل حذفش کرد و به جاش یه اسم ایرانی بزاری ؟

یا باید ترکیبی باشه یعنی اسم ایرانی رو به عربی اضافه کنی ؟

یا اصلا نمیشه اسم ایرانی رو به عربی اضافه کردش ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

تغییر نام و نام خانوادگی

با سلام

یکی از اقوام اسم شناسنامه ایش عربی و اسم مستعارشم عربی هستش میخواست در صورتی که امکان داره خودش برای تغییر نامش اقدام کنه تا دیگه هزینه وکیل برای این کار نده

سوالم اینکه آیا میشه نام عربی که توی شناسنامش هستش رو به طور کامل برداشت و به جاش نام ایرانی گذاشت ؟ اگر نه میتونه اسم مستعارش رو که عربی هم هست به جای اسم داخل شناسنامش قرار بده ؟

چه مراحلی رو باید طی کنه و چه جوری درخواست بده که قبول کنند (بدون گرفتن وکیل) چون چند بار که خودش رفته ثبت احوال همه خیلی شلوغ بوده هم در جا بهش گفتند آقا نمیشه برو / پیش مسئول هر قسمتی هم رفته هیچکی جواب درستی بهش نداده اما با وکیل که مشاوره کرده بهش گفتند شما فقط تو دادگاه حاظر باش چند ماهی طول میکشه و هزینشم بالاست

برای تغییر اصل نام خانوادگی (نه پسوند داره نه پیشوند) که نام خانوادگی که در حال حاظر داره و نام خانوادگی که میخواد اگر ممکنه جدید بزاره هر دو در محل تولدش هستش باید چی کار کنه برای اینم ثبت احوال فقط گفته حالا برو یه استشهاد از محلت بیار همین اما دقیقا نمیدونه باید چی کارکنه

دوستان اگراطلاعاتی در این موارد دارید ممنون میشم بفرمایید.

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

سلام
    شرمنده واسه بالاکشیدن زیرخاکی
    خبر صفحه قبل تغيير نام کوچک امکان پذير شد واقعا اجرا میشه؟
    تو متن خبر نوشته که
    لايحه‌اي به منظور دادن اختيار تغيير نام به ايرانيان پس از رسيدن به 18سالگي توسط سازمان ثبت‌احوال تدوين شده كه براي تصويب نهايي در سال آينده به مجلس ارائه خواهد شد.
    خوب این الان ارائه شده؟

اینو هم پیدا کردم که چند ماهی جدید تر از خبر صفحه قبل
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یعنی میشه الان تغییر نام داد ؟

من میخوام اسمم رو از محمد به سیاوش تغییر بدم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من می خوام فامیلیم عوض کنم 2 ترم دیگه لیسانسم می گیرم میخوام ببینم حین تحصیل مشکلی برام پیش نمی اد بخصوص موقع رفتن خدمت چون گواهی اشتغال به تحصیل که دادم به پلیس +10 بعدا مشکلی پیش نمی اد؟

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

من می خوام فامیلیم عوض کنم 2 ترم دیگه لیسانسم می گیرم میخوام ببینم حین تحصیل مشکلی برام پیش نمی اد بخصوص موقع رفتن خدمت چون گواهی اشتغال به تحصیل که دادم به پلیس +10 بعدا مشکلی پیش نمی اد؟
    مشکل حادی پیش نمیاد ، مثلن اگه ازین نگرانین که مبادا بعدن بگن این اطلاعات چرا همخونی نداره و اینا ، نه مشکلی پیش نمیاد چون همیشه صفحه ی توضیحات شناسنامه به شما کمک میکنه در این مواقع.. هروقت سوالی ازت کردن ، صفحه ی توضیحات رو نشون میدی و مشکلت حل میشه به راحتی. ( در صفحه ی توضیحات درج میشه که شما فامیلی قبلیت چی بوده و میگه از چه تاریخی عوضش کردی.

ولی چون در حین تحصیل هستی و سوابق فامیلی قبلیت توی پروندت زیادتره ، ممکنه در حین ارائه ی مدارک تحصیلی مثلن لیسانس ، فامیلی قبلیت روی مدرکت درج بشه اگه با این مسائل مشکلی نداری اقدام کن. ( البته بهتره قبل ازینکه برات اینگونه مدارک رو ثبت کنن بهشون یادآوری کنی که حتمن فامیلی جدیدت رو توی مدرکت درج کنن )

ولی به نظر من باید موقعی برای تعویض فامیلی اقدام کنی که هیچ کار اداری یا تحصیلی رو انجام نمیدی.

8. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مشکل حادی پیش نمیاد ، مثلن اگه ازین نگرانین که مبادا بعدن بگن این اطلاعات چرا همخونی نداره و اینا ، نه مشکلی پیش نمیاد چون همیشه صفحه ی توضیحات شناسنامه به شما کمک میکنه در این مواقع.. هروقت سوالی ازت کردن ، صفحه ی توضیحات رو نشون میدی و مشکلت حل میشه به راحتی. ( در صفحه ی توضیحات درج میشه که شما فامیلی قبلیت چی بوده و میگه از چه تاریخی عوضش کردی.

ولی چون در حین تحصیل هستی و سوابق فامیلی قبلیت توی پروندت زیادتره ، ممکنه در حین ارائه ی مدارک تحصیلی مثلن لیسانس ، فامیلی قبلیت روی مدرکت درج بشه اگه با این مسائل مشکلی نداری اقدام کن. ( البته بهتره قبل ازینکه برات اینگونه مدارک رو ثبت کنن بهشون یادآوری کنی که حتمن فامیلی جدیدت رو توی مدرکت درج کنن )

ولی به نظر من باید موقعی برای تعویض فامیلی اقدام کنی که هیچ کار اداری یا تحصیلی رو انجام نمیدی.
    ممنون که جواب دادی
    اخه بعد از تحصیل هم اقدام کنم بعد میشه موقع خدمت رفتن میخوام حین تحصیل اقدام کنم که مدرک لیسانسم فامیلی جدیدم باشه البته فوق دیپلمم که نام خانوادگی قبلی هستش اشکال نداره چون الان 2 ترم دیگه لیسانس می گیرم اونم(فوق دیپلمم) به هیچ دردی نمی خوری من می ترسم موقع خدمت رفتن اینا مشکل پیش بیاد بگن فراری اینا هستی و فامیلیتو عوض کردی و یدونه دفترچه بیمه تامین اجتماعی دارم توسط پدرم اونم باید عوض کنم تو فکر نکنم مشکلی پیش بیاد اخه ضمنن بابام نمی خواد عوض کنه من خودم ماله خودم رو عوض می کنم.

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

ممنون که جواب دادی
    اخه بعد از تحصیل هم اقدام کنم بعد میشه موقع خدمت رفتن میخوام حین تحصیل اقدام کنم که مدرک لیسانسم فامیلی جدیدم باشه البته فوق دیپلمم که نام خانوادگی قبلی هستش اشکال نداره چون الان 2 ترم دیگه لیسانس می گیرم اونم(فوق دیپلمم) به هیچ دردی نمی خوری من می ترسم موقع خدمت رفتن اینا مشکل پیش بیاد بگن فراری اینا هستی و فامیلیتو عوض کردی و یدونه دفترچه بیمه تامین اجتماعی دارم توسط پدرم اونم باید عوض کنم تو فکر نکنم مشکلی پیش بیاد اخه ضمنن بابام نمی خواد عوض کنه من خودم ماله خودم رو عوض می کنم.
    بازم میگم مشکلی پیش نمیاد ، برای دوستم فامیلیش رو تغییر دادیم ؛ کلن توی ایران برای همه چیز راه در رو وجود داره

بزار یه دور مرور کنیم که شما در آینده برات چی پیش میاد و باید چه کار کنی :

شما الان گواهی اشتغال به تحصیل رو دادی به پلیس 10+ که روش فامیلی قبلیت درج شده ، الان میری فامیلیت رو عوض میکنی ، موقعی که لیسانس گرفتی فامیلی جدیدت میاد روی مدارک تحصیلیت و لیسانست ، بعدش میخوای بری خدمت ، میخوان چک کنن ببینن این مدت کجا بودی ، پس میان گواهی اشتغال به تحصیلی که ارسال کردی رو با مدارک تحصیلیت مطابقت میدن ، شما اونجا فقط کافیه شناسنامت همراهت باشه و نشونشون بدی که فامیلیت رو عوض کردی و هیچ مشکلی پیش نمیاد، دوستم همه جا همین کار رو کرد و طبق قانون هم هیچ سازمانی حق نداره توی کار شما وقفه بندازه چون شما مدرک تغییر نام خانوادگیتون رو دارین داخل شناسنامه تون.

11. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بازم میگم مشکلی پیش نمیاد ، برای دوستم فامیلیش رو تغییر دادیم ؛ کلن توی ایران برای همه چیز راه در رو وجود داره

بزار یه دور مرور کنیم که شما در آینده برات چی پیش میاد و باید چه کار کنی :

شما الان گواهی اشتغال به تحصیل رو دادی به پلیس 10+ که روش فامیلی قبلیت درج شده ، الان میری فامیلیت رو عوض میکنی ، موقعی که لیسانس گرفتی فامیلی جدیدت میاد روی مدارک تحصیلیت و لیسانست ، بعدش میخوای بری خدمت ، میخوان چک کنن ببینن این مدت کجا بودی ، پس میان گواهی اشتغال به تحصیلی که ارسال کردی رو با مدارک تحصیلیت مطابقت میدن ، شما اونجا فقط کافیه شناسنامت همراهت باشه و نشونشون بدی که فامیلیت رو عوض کردی و هیچ مشکلی پیش نمیاد، دوستم همه جا همین کار رو کرد و طبق قانون هم هیچ سازمانی حق نداره توی کار شما وقفه بندازه چون شما مدرک تغییر نام خانوادگیتون رو دارین داخل شناسنامه تون.
    ممنون دوست عزیز خیلی راحتم کردی
    از این جور مسایل می ترسم دفترچه بیمه هم که هیچ مشکلی نداره
    فدات

13. این کاربر از masud100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من نام خانوادگی رو عوض کردم.
    گواهی نامم چی میشه کجا باید برم برای تغییرش آیا بازم به چشم پزشک اینا می فرسته یا مدارکمو میگیره ، میگه نام خانوادگی جدید می فرستیم بیاد.
    کسی شرایطشو می دونه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •