آمریکا 229 دلاره . میشه 247 تومن . طبیعتا سود و گمرک و پول حملم داره . الان اگه اشتباه نکنم . 275 تومن پیدا بشه . اگه این طوره ارزونتر نمیشه . راستی تونستی 16 بخر . فیلم های HD که با دوربین میگیری حجمش بالاست و اگه فیلم هم نگاه میکنی 16 بهتره .
آمریکا 229 دلاره . میشه 247 تومن . طبیعتا سود و گمرک و پول حملم داره . الان اگه اشتباه نکنم . 275 تومن پیدا بشه . اگه این طوره ارزونتر نمیشه . راستی تونستی 16 بخر . فیلم های HD که با دوربین میگیری حجمش بالاست و اگه فیلم هم نگاه میکنی 16 بهتره .
Last edited by mojtabaalemi; 01-02-2011 at 07:23.
متاسفانه ورژن 4 آیپاد 16 گیگ نداره
حالا شما قیمت 32 گیگ رو دارین؟
دقیقا سوالتون چیه؟یکی هم جواب مارو بده !!!
سئوالشون توی صفحه قبل هستش
سئواشون اینه :
سلام
یه سوال داشتم
شما گفتید 5233 خوبه می خواستم بپرسم با توجه به اینکه 5230 هم تا حدودی شبیه 5233 هست ، اما gps داره ! نظرتون در موردش چیه؟
من شنیدم توجعبه اش قلم نیست و بیرون آوردن سیم کارتش هم به قلم یا یه جسم خارحی نیاز داره !
میشه بگید مثه 5233 اون رو هم پیشنهاد می کنید یا نه ؟ و اینکه قلم رو جدا میشه خرید و اگه آره قیمتش چنده؟ __________________
5233 نوکیا یا سامسونگ ؟
سامسونگ که s5233 همون star هست مدل ایرانش آخرش 3 داره که فارسیه . فرقی هم با 5230 غیر از فارسی بودن نداره.
5233 نوکیا هم که خوبه ولی 5230 نداره نوکیا .
استار تی وی 5233t که توی جعبش کیف و قلم داشت من خریدم ولی استار معمولی رو نمیدونم . نوکیا رو هم توی سایتش میشه نگاه کرد قلم داره یا نه . ضمنا استار بدون قلم راحت تر میشه باهاش کار کرد .
اصلا بودجتون چه قده ؟
سلام
ممنونم به دادم رسیدید داشتم دق می کردم
منظورم 5230 نوکیا بود ! داره ها من دیدم تو چند تا سایت مثه 5233 اما gps داره - اما مشکلش همون قلم و سیمکارت و از این حرفاست !!!
بودجه که راستش نمی خوام دیگه بالای گوشی پول بدم فقط آنتن دهی و اس ام اس فارسی برام مهمه !!! دوربین نداشت هم نداشت زیر 200!!
البته سامسونگ هم خیلی مدلهای خوشگل و ارزون داره اما همون طور که گفتن چون آنت دهیش خیلی برام مهمه واسه همین نوکیا رو انتخاب کردم !!!
حالا با این اوصاف شما راهنماییم کنید !! و اگه میشه سایت نوکیا رو هم لطف کنید !
خسته نباشی واقعا
اولا که سایت نوکیا رو میخوای ؟ یه سایتی هست به نام گوگل توش سرچ کن . حالشو نداری ؟ بیا:
آنت دهی ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چند وقته گوشی نخریدی ؟ الان اصلا توی خرید گوشی آنت دهی محلی از اعراب نداره . سال هاست گوشی ای پیدا نشده که مشکل آنتن دهی داشته باشه . نه به خاطر رشد گوشیا . به خاطر رشد شبکه های موبایل داخلی . آنتن ها قوی شدن . پس بهش فکر نکن . بی مشکل کار میکنه چه الجی چه سامسونگ چه ...
زنگ و اس ام اس ؟ اون وقت 200 هزااااار تومن !!!!
من برای این کار 1200 خریدم 20 تومن .
به هر حال من میگم samsung s5250 سفید بخر .سیستم عامل جدید سامسونگ یعنی بادا رو داره . ولی این مهمه که اولا تاچش خازنیه . به زبون ساده خیلی حساس و توپه . بلوتوثش نسل 3 هست با سرعت بالا . قشنگم هست . از نوکیا ها باکلاس تره .البته دوربین نوکیا 5233 از این بهتره فقط .
کنار 5800 نوکیا :
همه چی رو درموردش بخون :
ضمنا یه مدل داره . wave 525 pro دقیقا همینه ولی کیبورد جدا گانه داره .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوراکه اس ام اسه . کاملا هم فارسیه .
در خدمتم سوالی باشه /
ممنونم
حالا چرا میزنی؟
دو سه سالی میشه نخریدم قصدشم نداشتم مجبور شدم !
دوربین که گفتم اصلا برام مهم نیست اما بجز اون سامسونگه بهتره؟
قیمت با گارانتی و بدون گارانتیش رو در حال حاضر دارید ؟ اون کیبورد داره چی؟
با کیبوردش که نمیدونم سفیدش هست یا نه ولی مشکیش هست .
بدون کیبوردش حدود 170 تومنه.
S5330 Wave533 که کیبورد داره هم 220 تقریبا . کمترم میدن
S7230E Wave 723 هم که کیبورد داره و فرقش با این قبلی اینه که نسل 3 هست . اونم 245 تقریبا .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)