ین مسله برای من خیلی جالب بود وفکر میکردم این مشکل فقط برای من است.
در کل مثل یه ماشینه اگر ازش خوب استفاده کنی و نسخه های نرم افزاری خوب نصب کنی بدون مشکل خواهد بود.
1 هفته
1 ماه
3 ماه
6 ماه
9 ماه
1 سال
بیشتر از یک سال
ین مسله برای من خیلی جالب بود وفکر میکردم این مشکل فقط برای من است.
در کل مثل یه ماشینه اگر ازش خوب استفاده کنی و نسخه های نرم افزاری خوب نصب کنی بدون مشکل خواهد بود.
ما که مغازه داریم و هرچی رو سیستم محافظت داشته باشیم، باز هم حداکثر 1 ماهه پدرش درمیاد باید عوض شه یا به دلیل ویروس یا به هر دلیلی
بیشتر دوستان رو دیدم که زودبه زود ویندوز عوض میکنن رو همین حساب این پستو دادم
ببینید دوستان همون جور که شما از ماشینتون محافظت میکنید تعمیرگاه میبریدش تمیزش میکنید باید از کامپیوترتون هم همین جور مراقبت کنید برای اینکه ویندوزتون عمر بیشتری داشته باشه حتما باید از آنتی ویروس استفاده کنید و برای تعمیرات ریجستری و مرتب کردن و پاک کردن ریجستری های برنامه های آنیستال شده و ...... از برنامه های مخصوص اینکار حتما استفاده کنید مثل Windows 7 manager یا tune up
من الان بیشتر از 15 ماهی میشه ویندوزمو عوض نکردم تا خرخره توش برنامه ریختم و روزی 18 ساعت روشنه
من که ویندوزم اصلا خراب نمیشه -باید ویندوز رو خوب نگه داری کنی مثلا آنتی ویروس همیشه آپدیت داشته باشی و ازش بکاپ بگیری یا نقطه بازگشت درست کنی و...
من 20 ماهست که ویندوز هفت را روی لپتاپم نصب کرده ام و هیچ مشکلی ندارم .
بستگی داره چجوری ازش استفاده بشه
ایکس پی هم اگه خوب ازش استفاده بشه سالها دوام میاره
منکه وس واس دارم هر یه هفته عوض میکنم !
خودمم دیگه خسته شدم!![]()
اوایل بیشتر از 2ماه نمیشد!اما الان بیش از یک سال!!
در کل اگه روی ویندوز برنامه های متعددی نصب نکنید و مهم تر از اون برنامه های نصب شده رو پاک نکنید ویندوز خیلی دیر به دیر نیاز به تعویض پیدا می کنه.
عمر ویندوز می تونه مربوط به دانش کاربر باشه از 1 ساعت تا زمان اکسپایر شدن ویندوز
در کل معمولا ویندوز نیست که خوب به خود خراب میشه که معمولا نصب برنامه و دستکاری ویندوز هست و عبارت عمر ویندوز اشتباه هست چرا که در حالت کلی عمرش بر می گرده به زمان اکسپایر شدن ویندوز توسط خود مایکروسافت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)