تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 28 از 28

نام تاپيک: زوم اپتیکال در مقایسه با کیفیت پیکسل (مقایسه ی عکسهای یک دوربین سوپر زوم و اس ال آر)

داره خودمونی میشه tazevared12's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ممنون از ذکر این نکته.
    سه چهار سال پیش تعریفی که از سری دوربینهای شبه اس ال آر می شد کمی فرق می کرد. اونا واقعا توی رنج بینابینی اس ال آر و کامپکت قرار می گرفتن چه از نظر قیمت چه کارایی و چه کیفیت تصویر. مثال نیکون 8800 - کانن pro1 سونی 828 کونیکا مینولتای A2
    مثلا pro1 دوربینی بود که حتی توی لنز هم کانن از سری حرفه ایش استفاده کرده بود و به مراتب ارزون تر از SLR ها بود و حتی سونی R1 رو با CCD سایز APS رو نمایی کرد. حالا از اون دوربینها چی مونده؟ CCD دوسوم اینچیشیون روز به روز تحلیل رفته . کیفیت لنزاشون به بهای افزایش X ها کاهش پیدا کرده و در مجموع خیلی شبیه دوربینهای کامپکت شدن تا اس ال آر. این در حالی که دوربینهای کامپکت هم پیشرفت خوبی داشتن. از طرف دیگه اس ال آر ها برای خانوادهها و با قیمت مناسب وارد بازار شدن. من نمی خوام سری شبه اس ال آر رو زیر سوال ببرم چه بسا عکاسهای حرفه ای که علاوه بر دوربینهای گرون قیمتشون از این دوربینها هم استفاده می کنن. منظورم این بود با توجه به تنوعی که توی بازار ایجاد شده در خرید این سری دوربینها باید بیشتر دقت کرد.
    حال کردم خاطراتم رو زنده کردی...
    MINOLTA (7Hi,A1) KONIKA MINOLTA(A2,A200) / SONY( F717,F828) / PANASONIC FZ20 / FUJI S602Z NIKON 5700,8800 / OLYMPUS C-8080 / CANON PRO1 / HP photosmart 850 / OLYMPUS C2100uz
    کجایند سوپر زومهای واقعی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

چه حرفیه قربان؟
    هدف معلوم باشه، اصلا بیا جنازه ژیان رو با مازراتی مقایسه کن. ایرادش چیه؟ فرض هدف تاثیر ضربه چکش به بدنه باشه. اینجا هم هدف همچین چیزی بوده منتها ناشیانه و افتضاح مقایسه ای از جانب عکاس در گرفته
    اگر این مقایسه ها و تستها و غیره به سبک ربطی نداشت که ماشینای فرمول 1 و رالی با هم مسابقه میدادن
    البته ببخشید

3. این کاربر از khozestaniam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ماشینای فرمول 1 و رالی رو هم میشه با هم مقایسه کرد گلم اما نه تو سرعت. مثلا از نظر هزینه نگهداری ، سود اسپانسری و غیره. لطفا از مقایسه عجیب ولی مفید دوستمون استقبال کنید. ( گل 4U )

5. این کاربر از tazevared12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بهترین حرفی که فرق یه دوربین حرفه ای با یه دوربین غیر حرفه ای رو مشخص میکنه اینه

" دوربین های حرفه ای مثل ماشین واقعی هستند اما غیر حرفه ای ها مثل ماشین اثباب بازی "

حالا سوپر زوم ها ماشین اثباب بازی کنترل دار....

7. 5 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوست عزیز این صحبت فانتزی است نه علمی. با همین دوربینهای اسباب بازی میشه زمین و زمانو به هم گره زد. باور ندارید امتحان کنید.

آقا فرض کن میخوای از 500 متری چهره دوستت رو با عکس گرفتن تشخیص بدی ، یا مثلا پلاک یک ماشینو بخونی .

1- یک دوربین فوجیHS20 شانزده مگا پیکسلی با 30X زوم اپتیک ( با لنز 720-24 میلیمتری) داری 500 تومان

2- یک nikon d3s دوازده مگاپیکسلیfull frame شش ملیونی هم داری با سوپر لنز تله فتو f2.8 70-200 os nikkor که 3 ملیونه. جمعا به مبلغ 8 میلیون تومان ( خدا را شکر که نگفتم 85mm )

فرض کن میخایم به مطلوبی که گفتم برسیم . کدام موفق تره؟

اگه بگید نیکون، مطمئن باشید تو پست بعدی لنز نیکون رو میکنم 85mm . بالاخره یه نقطه تعادلی وجود داره. هدف یافتن اون focal length است.

200mm 12mp full frame هشت میلیونی یا کامپکت 16 مگا پیکسلی 720 میلیمتری نیم میلیونی ؟

بابا میدونم کسی 8 میلیون نمیده که اون کارو باش بکنه ولی اونی که 500 تومن داده میتونه ادعا کنه تو این یک مورد و موارد مشابه از اون 8 میلیون تجهیزات سره. ولی یهو اون فول فریم داره دست میکنه تو کیفش یه تله کانورتور 2x در میاره میزنه سر لنزش، بدنه رو هم میکنه d300 تا به 600mm برسه و کامپکت بدبخت رو شکست میده نه؟ دلت خنک شد؟ همینو میخواستی ؟

قبول کن دیگه . تو مثال که مناغشه نیست . اصلا ببینم مگه شما فول فریمی؟

Last edited by tazevared12; 03-02-2011 at 06:36.

9. این کاربر از tazevared12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوست عزیز این صحبت فانتزی است نه علمی. با همین دوربینهای اسباب بازی میشه زمین و زمانو به هم گره زد. باور ندارید امتحان کنید.

آقا فرض کن میخوای از 500 متری چهره دوستت رو با عکس گرفتن تشخیص بدی ، یا مثلا پلاک یک ماشینو بخونی .

1- یک دوربین فوجیHS20 شانزده مگا پیکسلی با 30X زوم اپتیک ( با لنز 720-24 میلیمتری) داری 500 تومان

2- یک nikon d3s دوازده مگاپیکسلیfull frame شش ملیونی هم داری با سوپر لنز تله فتو f2.8 70-200 os nikkor که 3 ملیونه. جمعا به مبلغ 8 میلیون تومان ( خدا را شکر که نگفتم 85mm )

اگه بگید نیکون، مطمئن باشید تو پست بعدی لنز نیکون رو میکنم 85mm . بالاخره یه نقطه تعادلی وجود داره. هدف یافتن اون focal length است.

200mm 12mp full frame هشت میلیونی یا کامپکت 16 مگا پیکسلی 720 میلیمتری نیم میلیونی ؟

بابا میدونم کسی 8 میلیون نمیده که اون کارو باش بکنه ولی اونی که 500 تومن داده میتونه ادعا کنه تو این یک مورد و موارد مشابه از اون 8 میلیون تجهیزات سره. ولی یهو اون فول فریم داره دست میکنه تو کیفش یه تله کانورتور 2x در میاره میزنه سر لنزش، بدنه رو هم میکنه d300 تا به 600mm برسه و کامپکت بدبخت رو شکست میده نه؟ دلت خنک شد؟ همینو میخواستی ؟

عزیزم خودت پرسیدی خودت هم جوابدادیا ، دمت هات

اونی که 8 تومن میده d3s میخره با هر عکسش 16 تومن در میاره (اگر عکاس باشه)

قبول دارم ،چون خودم چندین ماه پیش بین یه 450D , FZ35 دوربین FZ35 رو انتخاب کردم (علت اصلیش بلای به اسم سربازی بود(که اشتباه هم کردم چون سبازی اونی که فکر میکردم نشد ،خدا رو شکر که نشد)) اما اگر سرباز هم نمیشودم و 8 تومن پول داشتم نمی رفتم d3s با اون لنز 70-200 رو بخرم چون کارمو یه 7D با یه 20-10 و با 300-70 و با 270-18 هم راه میاندازه
    حالا بیشوخی من علاقه ای به کسب درامد از عکاسی ندارم به همین دلیل d3s رو نمی خرم نه به دلیل دیگه
    اما بازم سره حرفم هستم فرقشون مثل ماشین واقعی هست با ماشین اثباب بازی

11. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این کار رو هم لازم نبود بکنی چون یه کامپکت سوپر زوم مثل fz100 هم کارتو راه میندازه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه behrang_shadow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    لاهیجان

11

عزیز دل برادر چرا اذیت میکنی،
    وقتی راجب یه دوربین حرفه ای و کاراییش حرف میزنیم فوکال لنتش اصلا تو صحبت نمیاد، صحبتت مثل اینه که از من بخوان راجب یه ماشین مسابقه فرمول یک نظر بدم و من بگم آیینه بغلش ماشین من از آیینه این قشنگتره!!!!! بعد ملت میگن هاااااااااااااااا!!!!!!!!!

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •