من اینو گرفتم ولی PASS میخواد !
من اینو گرفتم ولی PASS میخواد !
با توجه به Change Log سرویس پک تغییرات قابل مشاهده نداره و بعضی قابلیتهای خاص و کوچک اضافه شده و چند تا مشکل رفع شده.نتیجه تست چی شد؟عملکرد ویندوز بهتر شد؟این سرویس پک 1 نسخه نهایی هست؟منظورم اینه که دیگه نسخه تکمیلی تری از سرویس پک 1 منتشر نمیشه؟
بعضی آپدیتهایی که داخل سرویس پک بودند (که با ویندوز آپدیت هم قابل دسترسی بودند) ممکنه یک سری عملکردها رو بهتر کنند ولی این سرویس پک چیز خاصی برای هسته ی ویندوز یا تغییرات کلی و انقلابی نداشته.
نسخه که نهاییه ولی هنوز هم مایکروسافت چیزی اعلام نکرده.
نسخه ی تکمیلتر نخواهد اومد. چون این نهاییه.
اسم سایتش رو قبول نمیکنه برای رمز؟من اینو گرفتم ولی PASS میخواد !
معمولا این سایتها همینطوری هستند.
pass=کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من نصب کردم ! حدودا 20 دقیقه وقت برد ! امتیازه سیستمم هم برای گرافیک 0.1 برد بالاتر !
Last edited by امير موسر; 25-01-2011 at 14:35.
سلام
دوست من ایشون به این دلیل عنوان تاپیک رو عوض نکردند چون اینجا تنها محل بحث کردن در مورد این پک هست.
قراردادن لینک های دانلودی به انجمن خودش مربوط میشه (جایی که محمد جان معرفی کردند).
امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید.
موفق باشید![]()
سـوم اسفـندماه تاریـخ انتـشار رسمی «سرویسپک ۱» ویندوز 7
شرکت مایکروسافت اعلام کرد مجموعه بهروزرسانی (Service Pack) شماره یک سیستم عامل ویندوز ۷ تکمیل و نهایی شده و از سوم اسفند ماه ارائه خواهد شد. ارائه این مجموعه بهروز رسانی از طریق سرویسWindows Update خواهد بود.
به گزارش روابط عمومی شرکت مهندسی شبکهگستر، همانطور که قبلا هم مایکروسافت اعلام کرده بود، در مجموعه بهروزرسانی شماره یک، هیچ امکان جدیدی به سیستم عامل ویندوز ۷ اضافه نخواهد شد و این مجموعه تنها شامل اصلاحیههایی خواهد بود که تا بهحال برای این سیستم عامل منتشر شدهاند.
تنها دو تغییر از طریق مجموعه بهروزرسانی شماره یک در ویندوز ۷ به وجود خواهد آمد.
- تغییر اول، بهروزرسانی Remote Desktop برای سازگاری با فناوری جدید Remote FX است.فناوری جدید Remote FX برای بهبود گرافیک ویندوز ۷ بر روی ماشینهای مجازی (Virtual Machine) که بر روی سرورهای Server 2008 R2 SP1 اجرا میشوند، است.
- تغییر دوم هم پشتیبانی از فناوری Dynamic Memory در سرورهای Server 2008 R2 SP1 خواهد بود تا مدیران شبکه به راحتی و با سرعت بتوانند میزان حافظه ماشینهای مجازی را تنظیم کنند.
بنا بر اعلام مایکروسافت، دو فناوری Remote FX و Dynamic Memory سازندگان رایانه را قادر خواهد کرد تا رایانههایی با مشخصات پایینتر و قیمتی ارزانتر برای اجرای ویندوز ۷ بر روی ماشینهای مجازی، تولید کنند.
منبع خبر: فارنت
با درود وسلام
من از سرویس پک ویندوز 7 32 استفاده کردم تو اون کدام اشکالی ندیدم چیزی که من توش جدید دیدم نیازی به اپدید نداری تنها 4 اپدید نیاز داشت که اپدید شد 6 روز است که کار میکنم باش به مشکلی بر نخوردم
و 64 هم انستال کردم 43 دقیقه تول کشید بعد کرک کردم بعد کرک اپدید به مشکلی بر نخوردم چون در بازار عرضه شده پک
به راحتی اپدید میشد
سلام
دیروز سایت رسمی ماکروسافت سرویس پک یک رو منتشر کرد، که به نظر میاد همونی که ما یه ماه پیش داشتیم:
http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=c3202ce6-4056-4059-8a1b-3a9b77cdfdda
خوش به حالمون
سلام
اگه من از طریق windows update این پک رو نصب کنم ویندوزم از حالت اکتیو خارج میشه؟
فکر میکنم فقط اگر با Remove WAT کرک کرده باشید مشکل پیش میاد.سلام
اگه من از طریق windows update این پک رو نصب کنم ویندوزم از حالت اکتیو خارج میشه؟
در غیر اینصورت خیر. من خودم نصب کردم و مشکلی ندارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)